Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Julekalender #20: Hev dine standarder

Skrevet av Sindre | 20. desember, 2009

Bare for å fortsette den nye «trenden» fra forrige luke in the kalender, kommer også dagens sitat fra noen innen dancemusikken. Scooter har nemlig også noen visdomsord å komme med en gang i blant – mellom alle de til tider absurde ropene som bare de selv forstår. (Noen som sa «How much is the fish?!») :D

Selv har jeg alltid vært fan av Scooter fordi de er unike, kreative og annerledes, tar ikke seg selv høytidelig og blander mange artige elementer inn i musikken sin. Det kan forøvrig være lurt å ikke lete etter en mening med alt de sier – det handler mest om å lage partymusikk, så tekstene er ikke viktige. Det er musikken som gjelder! ;)

Når det er sagt, her er dagens kloke ord:

~ «Take care to get what you like, or you will be forced to like what you get.» – Scooter

Ikke vær redd for å sette standarder i livet ditt. Ikke ta til takke med det du får, men gå etter det du virkelig vil ha. Tar du det første og det beste, vil du bare oppleve lykke i rykk og napp og stadig sjeldnere. Skuffelsene vil også bli stadig større og mer langvarig. Ta grep om livet ditt nå – hev standardene og gå etter det beste – for deg!

***

Nå er det bare 4 dager igjen! :)

Finn ut hvordan du kan vinne gratis medlemskap til min nye medlemskapsside som kommer på nyåret – ved å kommentere på Glabladet. Hvis du vil ha enkel og forståelig hjelp til å komme i gang med blogging og lære alt det grunnleggende du trenger å vite samt lære hvordan du kan tjene penger på blogging, MÅ du få med deg dette kurset! Det vil ikke være gratis men DU kan altså vinne gratis medlemskap! Les mer her.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på søndag 20. desember 2009 klokken 9:19 i kategoriene: Julekalender,

LESERNE MENER:
7 kommentarer så langt

21.12.09

Scooter er grei nok han :-)

2. Line
22.12.09

OMG – nå trudde jeg Glabladet hadde gått ned for telling. Både igår og idag har jeg fått feilmld når jeg har forsøkt å åpne opp sia – blir høyt blodtrykk av sånt! Men via google og en gammal artikkel løste det seg heldigvis…imorra blir det klaging til han far; «Pappa, hvorfor er internettet ditt sært?» Det ekke barebare å værra hjemme på ferie ;-)

Nå som jeg har lagt panikken bak meg kan jeg jo kommentere livet generelt igjen (:P). Scooter kommer med mye rart han, men dette sitatet er jeg særs enig i. Det er bare du som sørger for deg – og da er det viktig å sette en god standard :)

3. Sindre
22.12.09

@Line: Hmm, prøvde du å trykke «oppdater»? Sånt skal jo ikke skje! Hva sto det i den feilmeldingen?

@Travellingman og Line: *kremt* Scooter er 3 stk, ikke «han». ;) *pirke, pirke*

4. Sindre
22.12.09

@Line: Fikk samme problem da jeg trykket meg inn på hovedsiden. Jeg har fikset det nå, viste seg at problemet lå i noen plugins som jeg måtte deaktivere for å fikse det. Aner ikke hvorfor det plutselig har skjedd og håper at jeg snart kan aktivere dem igjen, da dette var snakk om ganske viktige plugins… Men det viktigste er uansett at siden vises for alle, så jeg håper du er kvitt problemet nå?

5. Line
22.12.09

Sindre: Detaljer :P Ja, nå var’n fin igjen – hurra! Hadde ikke hatt tida til hindringer på nettet på selveste drekkedagsnatta ;-)

22.12.09

Hvilke plugins var det da Sindre? Jeg deaktiverte Simple Tags her om dagen fordi den ikke funker med siste oppdatering av WP

7. Sindre
06.01.10

@Travellingman: Det hele var snakk om at forsiden krevde for mye minne. Derfor hjalp det at jeg deaktiverte et par plugins. I dette tilfellet gjaldt det All In One SEO Pack og Akismet. Men jeg snakket med hosten min om problemet, så de hevet grensene for minnet på serveren hvor kontoen min ligger, og nå funker alt som det skal igjen.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2014 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |