Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Julekalender #23: Refleksjoner i ditt liv

Skrevet av Sindre | 23. desember, 2009

Law of Attraction. Jeg skriver ikke så mye om det lenger fordi det stadig maner frem en rekke misforståelser blant en del lesere. Likefullt vet jeg at LoA funker hver eneste dag, overalt. Og dette sitatet beskriver hva jeg mener med akkurat det:

~ ”The world is a mirror, forever reflecting what you are doing, within yourself.” – Neville Goddard

Er det virkelig så vanskelig å forstå? Jeg syns ikke det. For meg er dette logikk. Det har ingenting å gjøre med å sitte på sofaen og visualisere en haug med penger og forvente å få de. Det skjer ikke. Det har med din egen tankegang å gjøre.

Visualisering er ganske enkelt et redskap for å bli flinkere til å holde fokus. Å holde fokus er grunnleggende for å i det hele tatt komme seg fremover med hva man enn driver med. I tillegg kan dette hjelpe deg med å oppdage eller få muligheter du ellers ikke ville oppdaget eller fått. Det er veldig enkelt.

Som en bonus i luke nr. 23, den nest siste luken i årets Glakalender, får du enda et sitat:

~ «Fantasi er viktigere enn kunnskap.» – Albert Einstein

Det er litt av en påstand, er det ikke? Men dette ble sagt av Einstein… Hvis ikke han hadde kunnskap så vet ikke jeg. Kanskje nettopp kunnskap nok til å skjønne at fantasi tross alt er viktigere enn kunnskap. For med fantasi kan du begynne å visualisere drømmene dine allerede nå, og da kan du komme uendelig langt.

Hvorfor tror du så mange «idioter» har blitt kjendiser? Tror du Jessica Simpson ble kjent fordi hun var sinnssykt flink på skolen? «Men hun kan synge», sier du. Vel, hva med Paris Hilton? Hva har hun egentlig gjort?

Hvis du strever for hardt etter å oppnå noe, vil virkeligheten din reflektere nettopp det. Begynn å tenk overflod og muligheter fremfor begrensninger og vanskeligheter. Sett av tid til å visualisere det du vil ha hver eneste dag. Jobb med det, men ha det gøy. Ikke strev. Har du det ikke gøy, hvorfor strever du etter det i utgangspunktet? :)

«Verden er et speil som reflekterer akkurat det du gjør inni deg selv». Det er en fantastisk bra beskrevet måte å se det på. Og verden kan bli et lekende lett sted å leve i som et resultat av denne kunnskapen. Fantasi er fortsatt viktigst, men kunnskap må likevel bringes til de som ikke har fantasi. 😉

Prøv det. Og les…

***

Nå er det bare 1 dag igjen!!! 😀

Finn ut hvordan du kan vinne gratis medlemskap til min nye medlemskapsside som kommer på nyåret – ved å kommentere på Glabladet. Hvis du vil ha enkel og forståelig hjelp til å komme i gang med blogging og lære alt det grunnleggende du trenger å vite samt lære hvordan du kan tjene penger på blogging, MÅ du få med deg dette kurset! Det vil ikke være gratis men DU kan altså vinne gratis medlemskap! Les mer her.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 23. desember 2009 klokken 8:53 i kategoriene: Julekalender,

LESERNE MENER:
2 kommentarer så langt

23.12.09

Faktisk sant att mange «idioter» har blitt kjendiser, se bare på alle disse realitykjendisene der er det mye rart ute og går :-)

2. Line
24.12.09

Godt poeng! Det er kanskje mange idioter blant kjendiser, men disse idiotene har jo klart å oppnå det som er viktig for dem – og det står respekt av det, uansett…

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2016 | >> Personvern | >> Disclaimer |