Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Julekalender #24: Det største du kan oppnå

Skrevet av Sindre | 24. desember, 2009

Dagens gjest: Eli Rygg!

Heeeei aille onga! Hvilken dag e det i dag? Neeei, det e itj berre torsdag..! Idaaaag eee det julaftn shøh! Det betyr no at æ ska åpn den SISTE luka i årest mest geniale kallænder, fra sjølvaste Glaablae.. (hadd’n berre inkludert sjokladn hadd’n vorre pærfekt!) E dåkker klar? Len dåkk tebake og nyt det siste visdomsorde for i år:

~ «Å være seg selv i en verden som konstant prøver å få deg til å være noe annet er det største du kan oppnå.» – Emerson

Takk for den flotte åpningen, Eli! :P

Og når alt kommer til alt, hvis du skal ta med deg noe som helst fra denne kalenderen, ta med deg dette sitatet. Vi lever i en travel, hektisk og overbefolket verden hvor vi kastes ut i 12 års skolegang for å suge inn mer kunnskap enn alle andre mennesker som har levd før oss. Vi utsettes for reklame overalt, og når vi logger på internett er det så mye informasjon at de fleste av oss paralyseres av «information overload»-effekten.

Når jeg oppfordrer til å «ikke være seg selv» mener jeg at du ikke må bli så komfortabel der du er nå at du står «på stedet hvil» for lenge og blokkerer alle muligheter for å vokse og utvikle deg. Prøv nye ting, gjør ting som skremmer deg litt, osv. Det er utrolig hva du kan lære av det, og det er utrolig hvor mye mer du kommer til å lære så lenge du er åpen for forandring og utfordringer. Hvis ikke, regner jeg med du har fått bygget deg en gravkiste og avtalt nøyaktig hvor på gravplassen du vil ligge allerede. ;)

Vi dras i mange retninger og påvirkes av så mye rart. Så lenge du styrer deg bevisst gjennom dette sirkus-kaoset og tar dine egne valg på dine egne betingelser og dermed er deg selv fullt ut, har du virkelig lyktes i livet. Du har oppnådd det største du kan oppnå…

***

Julaften ER her! Woohoo!!! 0 dager igjen! :D It’s today! Jey!

Jeg takker for at du har fulgt årets julekalender på Glabladet hele veien og ønsker deg en riktig god jul! Som leser av Glabladet verdsettes du veldig høyt av meg, og hvis du er blant de som har kommentert deg grønn og blå på innleggene i desember, kan du være den heldige vinneren av gratis medlemskap til min nye, GENIALE side hvor jeg skal samle all min kunnskap i forbindelse med blogging. Trekning av vinneren vil finne sted nærmere nyttår, så følg med!!!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 24. desember 2009 klokken 9:24 i kategoriene: Julekalender,

LESERNE MENER:
9 kommentarer så langt

1. Line
24.12.09

Åååh…Portveien 2! :P

Det er viktig å være seg selv – en blir ikke stående på stedet hvil av den grunn, en kan jo alltid pushe grenser. Selv lever jeg etter «det er bedre å angre på noe du har gjort, enn noe du ikke har gjort», og trossa høydeskrekken for ett fallskjermhopp. Det var dritskummelt, men jeg lærte litt om meg selv da også. Også kan jeg si «been there, done that» når noen spør ;-)

God jul Sindre, og takk for mye underholdning gjennom ventetida! Håper du får en strålende jul! Nå skal jeg gå å legge meg innunder juletreet – tradisjon er tradisjon tross alt, 24 år er da ingen hindring ;-)

2. picxx
25.12.09

God Jul Sindre.
Ønsker deg fortsatt fremgang i 2010 :)

25.12.09

Portveien 2, huff fikk noen flashback her nå….

God Jul alle sammen! ;-)

4. Stine
25.12.09

Håper du hadde en knallfin julaften – for min del hadde julefeiring hvert skuddår vært akkurat passe. Men det er hyggelig – når det hele er over, sånn omtrent nå. (1.dag klokken 18.00…)

5. Line
29.12.09

Sindre! Nå har jammen meg forsida di krasja igjen! :-O (Selvsagt mulig det er mitt skotske internett som er ustabilt, men jeg tenkte nå jeg sku gnåle litt lell :P )

6. Sindre
29.12.09

Det er ikke ditt skotske internett, Line…! Takk for at du sa fra. Har midlertidig fikset det nå, men det kan sikkert skje igjen. Den nye versjonen av WordPress har oppført seg svært ustabilt hittil syns jeg…

29.12.09

WP 2.9 har heldigvis ikke skapt noen problemer for meg :-)

8. Line
31.12.09

:) Internett er en snodig verden ;-) Godt nyttår!

9. Sindre
06.01.10

Som jeg akkurat skrev i kommentarfeltet til dette innlegget, har jeg endelig funnet løsningen på problemet. Om det hadde så mye med WordPress 2.9 å gjøre vet jeg ikke – men forsiden krevde for mye minne i forhold til hva hosten hadde gitt meg. Så jeg tok kontakt med hosten og de hevet grensene for serveren til Glabladet… Og da kunne jeg aktivere pluginsene igjen, som jeg måtte midlertidig deaktivere for å la forsiden fungere normalt. Med andre ord: Alt er tilbake til normalt igjen! :)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere