Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Julekalender #7: Du fortjener å få betalt!

Skrevet av Sindre | 07. desember, 2009

Glabladet teller ned mot jul og slår ihjel ventetiden med en julekalender og konkurranse. Du kan vinne flotte premier relatert til blogging, til en verdi av nesten 10 000 kroner. Det beste av alt: Det er utrolig enkelt å delta!! Klikk her for mer informasjon. Frist for å delta er 12. desember!

La oss åpne den 7. luken i den inspirerende kalenderen vår:

Dagens sitat:

~ «You deserve to be paid even when you’re not working, especially for the value you’ve already created which still benefits people.» – Steve Pavlina

Mitt store bloggidol, Steve Pavlina, har som vanlig innfallsvinkler som må virke sjokkerende på et folk som er så hjernevasket som oss staute nordmenn til å tro at vi må ha en 9-16-jobb.

I dag er det nok en mandag og nok en arbeidsuke for folk flest. De fleste begynner vel å se frem til jul og fri, men hadde det ikke vært bedre å vite at du kunne tatt fri når du ville og likevel få betalt?

- «Men hvordan?!», spør du… Hvis dette er nytt for deg har du i det minste havnet på rett sted. Jeg har skrevet uendelig mange artikler om dette, som ligger i arkivet her på Glabladet og bare venter på å bli lest av deg. Men når sant skal sies: Disse artiklene er designet for å presentere deg for nye innfallsvinkler og nye måter å se verden på. Det er opp til deg selv å finne ut av hva du kan gjøre for å begynne å leve denne livsstilen. Det er nemlig svært individuelt hvilken egenskaper folk har, hva de virkelig liker å gjøre og hvordan de kan skape verdi for mange mennesker på en måte som samsvarer med deres egne verdier. Du må virkelig elske det du gjør, ellers burde du ikke si opp jobben din med det første. :)

Det er ikke meningen å gni dette inn for folk som enda ikke er der. Tvert imot er det meningen å si at jeg syns du fortjener det. Jeg syns alle fortjener å leve livet sitt på best mulig måte for dem selv, hva nå enn det innebærer. Det kan ta lang tid å finne ut av hva man virkelig vil, derfor er det viktig for mange med slike påminnelser. Kanskje er det dette innlegget som endelig får deg til å skrive en liste, i det minste, over hva du liker å gjøre, etc.

Denne fremgangsmåten er en god begynnelse:

Du lever ikke evig, så kom igjen!

Nå er det bare 17 dager igjen! :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på mandag 07. desember 2009 klokken 8:06 i kategoriene: Julekalender,

LESERNE MENER:
4 kommentarer så langt

1. Stine
07.12.09

Et attraktivt konsept, uten tvil. Det er enkelt i grunnen – 1. finn frem til det ene som alle bare må ha, og 2. selg det…
Det er punkt en som er bøygen!

2. Stine
07.12.09

PS: 17 dager??? Desember er årets desidert korteste måned – den har kun 24 dager. Jeg må komme igang, kanke sitte her og lese Glabladet!

07.12.09

Jeg skriker inni meg av glede når jeg ser livet mitt foran meg, skal bli tungt, vanskelig og lavt lønnet i begynnelsen… men jeg er min egen sjef, fri når jeg vil og absolutt på vei til å finne en vei jeg faktisk liker potensialet som åpner seg ved å velge den. Noe jeg ikke kan se i min daglige jobb.

Sier ikke at jeg har «funnet» veien, men jeg tråkker innpå en ny en så ofte som mulig… nå motorvei, hehe…

4. Sindre
08.12.09

Gleder meg på dine vegne, Vegard! Det er seriøst et av de beste valgene jeg har tatt. Godt at du er forberedt på noen tøffe tider også, for det blir det med stor sannsynlighet, men det spiller liten rolle i den store sammenhengen. Lykke til!

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere