Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Glabladets Bloggservice: Nå med GRATIS Thesis-theme

Skrevet av Sindre | 29. januar, 2010

Glabladets Bloggservice ble lansert for en drøy uke siden og jeg har allerede hjulpet flere nye klienter med å sette opp blogger. Det er ingen tvil om at dette var en ettertraktet tjeneste, som jeg egentlig kunne tenke meg.

Takket være denne suksessen har jeg kunnet bruke de inntjente pengene til noe fornuftig, som først og fremst kommer kundene tilgode: Jeg har investert i en lisens for å kunne bruke verdens kanskje beste theme, Thesis, ubegrenset! Dette gir meg muligheten til å kunne tilby Thesis, som egentlig koster $87 (tilsvarer 522,- med dollarkurs på 6 kr.), helt gratis, inkludert i prisen når du benytter deg av Glabladets Bloggservice.

Men hvorfor er Thesis-themet egentlig så bra? Fordi du kan forme det akkurat som du vil. Mulighetene er ubegrenset, og du trenger ingen forkunnskaper med koding eller design. Du har nemlig tilgang til et avansert, men lett forståelig kontrollpanel hvor du kan styre den minste lille innstilling over hvordan themet skal se ut. Vil du ha bilde i header? Ikke noe problem. Vil du ha 1 eller 2 eller 3 kolonner? Du bestemmer. Vil du flytte sidemenyen fra høyre til venstre? Det kunne ikke vært lettere.

Her er en video fra Thesis-siden som gir deg et innblikk i de uendelige mulighetene du får:

Hvis du er helt fersk i gamet kan du altså få profesjonell blogghjelp OG et ultra-proft theme på en gang. Themes som Thesis koster penger for en grunn. Men ikke hvis du velger Glabladets Bloggservice:

>>>Hurtigstartsblogging

Glabladets Bloggservice – Bare svindel?

Jeg observerte forøvrig på en annen nettside at noen mente at tjenester som tilbyr å installere WordPress mot betaling var svindel. Dette fordi det er relativt lett å opprette en WordPress-blogg og at det finnes gratistjenester du kan blogge hos.

Gratis hjelp til å gjøre alt selv finnes mange steder på nettet, ja… Bl.a. i Glabladets egen guide om «Hvordan installere WordPress på eget domene innen 24 timer«, samt en rekke andre artikler jeg har skrevet relatert til dette. Hvis du er typen som ønsker å gjøre alt selv og bruke de månedene det trengs for å sette seg inn i WordPress, themes, plugins, markedsføring, pengetjening, RSS, SEO, HTML og mye mer, må du selvfølgelig gjøre det. Jeg tok faktisk den ruten selv, i sin tid, og det funker bra det også. Poenget med å tilby en slik tjeneste er at det finnes folk som rett og slett ikke har tid eller lyst til å gå gjennom denne prosessen – selv om den ikke er så «vanskelig» – og det er denne kundegruppen som pleier å ta kontakt med meg for blogghjelp.

Gratis bloggtjenester bør du unngå som pesten. De fleste av oss som driver med blogging profesjonelt har sagt i flere år at hvis du velger å blogge på steder som blogg.no, blogspot.com osv, så vil du ikke ha full kontroll selv. Bloggen din kan plutselig bli nedlagt og du har ingen kontroll over hvilke eventuelle annonser som vises. Som om ikke det var nok, hjelper du eierne av bloggnettverket med å tjene seg styrtrike på dine anstrengelser.

Hvis noen har fulgt med på hva som skjedde da blogg.no fant ut at Ida Wulff var blitt veldig populær, snakker dette for seg selv. De ville ikke la henne samarbeide med andre annonsører og ville ha en stor del av kaken selv. Den eneste løsningen for Ida Wulff, ble til slutt å flytte hele bloggen sin fra blogg.no til (trommevirvel…) WordPress – på eget domene.

Dermed bør det være hevet over enhver tvil at selvstendig blogging er veien å gå. Dette er et eksempel fra virkeligheten, og ikke et fantasifullt «worst case scenario». Hvis du skal satse seriøst på bloggingen din gjør du som andre seriøse bloggere og tar full kontroll selv.

Hvorvidt du velger Glabladets Bloggservice eller å gjøre jobben selv er fullt og helt opp til deg selv. Alle jeg har jobbet med har blitt strålende fornøyde og er samstemte i at «jeg leverer» – som regel mer enn forventet. Nå tilbyr jeg også gratis Thesis-theme hvis du velger meg, inkludert i prisen. Og skulle du ikke ha lyst eller mulighet til å velge meg, så har du fortsatt min fulle støtte. Jeg er klar over at prisene kan virke høye for ganske mange, men så er det også «dyrt» å drive for seg selv i Norge. Med tanke på trekk av skatt, MVA og avgiften jeg betaler pr. Thesis-theme (240,-) så blir jeg ikke akkurat rik på dette med det første, men det er heller ikke målet. Jeg vil bare benytte mine kunnskaper til å hjelpe deg i gang!

Takk for oppmerksomheten! :) Du kan klikke her nå:

>>>Hurtigstartsblogging

(PS. Jeg tilbyr ikke lenger den tidligere «Proff»-pakken og holder meg til de to andre. Disse har dermed flyttet opp et hakk på navn: «Newbie» er blitt «Standard» og forrige «Standard» er blitt «Proff». Enjoy!)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 29. januar 2010 klokken 17:14 i kategoriene: Blogging, Omtaler, Teknologi, Video,

LESERNE MENER:
9 kommentarer så langt

29.01.10

Høres veldig bra ut :) Det er bra noen tar ansvar for at flere seriøse blogger dannes. Selv var jeg av de som aldri trodde jeg kom til å ha blogg, rett og slett fordi jeg forbandt det med fjortisblogger på blogg.no. Men nå en knappe måned siden jeg tok Sindre sitt gratis bloggerkurs på mail hadde jeg plutselig en blogg:) En blogg jeg forøvrig er veldig fornøyd med med tanke på at jeg har null erfaring.

Takk skal du ha Sindre og stå på videre! :)

2. Sindre
29.01.10

@Aksjebloggeren: Gratulerer så mye med ny blogg! Det er ikke meg du skal takke – jeg bare veiledet deg og viste deg mulighetene. Det var du som valgte å benytte deg av kunnskapen, så takk deg selv! ;)

3. picxx
29.01.10

Tittet selv litt på dette thesis themet, men likte ett som kaltes «AffiliateTheme V1.0″ bedre. Der har du omtrent de samme funksjonene, men en har mere styring over helhetsinntrykket på hele siden.

Når var ikke det themet akkurat så veldig «bloggaktig», så thesis er nok ett godt valg til den bruken du har.

4. Thomas
30.01.10

sikker på at du kan gi bort Thesis gratis til andre blogger? På nettsidene deres står det at «developer’s option» kan brukes på dine EGNE blogger.

5. Sindre
30.01.10

@Thomas: Har jo allerede forklart at jeg faktisk betaler 240,- for hver kunde jeg installerer det for. Kan være lurt å lese hele artikkelen… ;)

30.01.10

Sindre da, har du enda ikke forstått at samme hva man gjør så vil noen alltid kalle det for svindel dersom man tar penger for det, da spesielt i Norge.

Javisst er det enkelt å lage mat selv. Allikevel liker jeg å gå på restaurant av og til, uten at jeg kaller restauranten for svindel av den grunn. Av og til kjøper jeg meg faktisk VG i pausene også, men syns ikke VG er svindlere for det. Jeg kunne jo faktisk bare ha reist rundt i hele verden og funnet ut av nyhetene selv.
Jeg BETALER til og med for å gå på treningsstudio selvom jeg rimelig enkelt kunne gått ut i skogen og løftet på noen trestokker eller steiner. Fader ass, de hersens treningsstudioene.. jævla svindlere:p

01.02.10

Enig med Lars Erik Ødegård. Tilbyr man noe i Norge som i teorien kan gjøres selv er det straks noen som blir grinete.

Stå på Sindre, du har skjønt hele poenget med å bygge opp en potensiell kundekrets med Glabladet. Håper du lykkes.

Hei igjen Sindre, long time no see! :)

Det begynner å bli en stund siden jeg tok turen innom Glabladet nå, og jeg må si jeg er positivt overrasket over at du har beholdt gløden og kvaliteten hele veien – ønsker deg all lykke i alt du driver med på nett.

Enig med Lars Erik Ødegård jeg også, janteloven blir kanskje nevnt litt vel ofte, men den eksisterer i beste velgående :)

9. Sindre
09.02.10

Hyggelig å «se» deg igjen, Robert! Takk for det, i like måte. :)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere