Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Glabladets Killer HOT Bloggservice er her!

Skrevet av Sindre | 20. januar, 2010

I løpet av denne bloggens gang har jeg jobbet med mange lesere som har tatt kontakt med meg for å få hjelp til å sette opp sine egne første blogger. Dette har faktisk utviklet seg til å bli en av de mest populære tjenestene jeg har kunnet tilby. Tidligere har jeg ikke hatt noe spesielt «system» for dette, annet enn å tilby en WordPress-installering samt hjelp til themes og plugins, for så å ta meg timesbetalt for all hjelp utenom dette.

Men nå har jeg endelig lansert noe jeg kaller «Hurtigstartsblogging«. Jeg har laget 3 pakkeløsninger som inneholder alt du trenger for å komme i gang med blogging. Dette er det beste tilbudet jeg har hatt til nå!

Jeg vet at det er stor etterspørsel rundt dette, men jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg kan tilby denne servicen, så i første omgang vil jeg begrense det til maksimalt 10 bestillinger. Etter det vil jeg slå av PayPal-knappene og la nye potensielle kunder registrere seg på en notifikasjonsliste hvor man vil få umiddelbar beskjed når tjenesten åpner igjen (hvis den gjør det).

Akkurat nå vil dette bare være et «eksperiment» for meg. I det siste har jeg fått stadig flere henvendelser fra venner og bekjente om starthjelp til blogging. Det var dette, samt de stadige mailhenvendelsene fra leserne som fikk meg til å se på dette på nytt.

Dette kan altså bli en svært begrenset tjeneste. Jeg skal se an hva jeg gjør og hvordan jeg gjør det etter de 10 første bestillingene. Prisene kan stige eller tjenesten kan forsvinne helt – men det jeg kan forsikre om er at alle som «beta-tester» dette er garantert det høyeste nivået av service fra min side!

Så, for samtlige spesifikasjoner og oversikt over pakkeløsningene, klikk her:

>>>Hurtigstartsblogging| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 20. januar 2010 klokken 12:58 i kategoriene: Blogging, Teknologi,

LESERNE MENER:
14 kommentarer så langt

1. Henrik
20.01.10

Lykke til med dette:) Noe stive priser spør du meg, men hvis folk er villig til å betale for dette så hvorfor ikke? ;)

Men er det ikke litt vel mye å forlange med 4100 kr ekstra (mellom standard og proff) for at du skal legge til en toppliste og en time med deg på telefonen? Altså minst 2000 kr i timen for merarbeidet i forhold til standardpakken? :s

2. Sindre
20.01.10

@Henrik: Tidligere har folk betalt meg 1000 kroner kun for å installere WordPress. Nå tilbyr jeg for 1500 kroner å gjøre mye mer enn som så. Jeg regner med å bruke bortimot en full arbeidsdag på kun den minste pakken. Det skal også lages videoer av hva som er gjort og for å hjelpe folk i gang, forstå de forskjellige funksjonene i WordPress, etc. Her barberer jeg rett og slett av flere måneders læring, prøving og feiling – for 1500 kroner. Det er en god deal. ;)

Når det gjelder Proff-pakken antar jeg at kun de som er aller mest seriøse vil slå til på den, kanskje de som allerede har litt penger å rutte med (små eller store businesser, etc.). Det vil kreve utrolig mye arbeid å lage en slik toppliste spesielt for den gjeldende nisjen til hver enkelt kunde, så det er klart det koster litt. Dessuten inngår det jo privat «coaching» av meg pr. telefon, og jeg har 2 års erfaring med suksessfull blogging samt masse kunnskaper om hvordan man tjener penger på nettet.

Så ja, det er et lite hopp mellom Standard og Proff-pakken, men det er gode grunner for det.

3. picxx
20.01.10

Ikke noe å si på hverken priser eller tilbud her Sindre.
Lykke til med salget :)

20.01.10

Meget bra opplegg til fornuftige priser, Sindre :)
Jeg ønsker selv å benytte meg av tilbudet.

5. Sindre
20.01.10

@Morten: Jeg har svart deg på mailen du sendte! :)

6. Stine
22.01.10

Lykke til med dette, Sindre – ser frem til å høre hvordan det går.

7. Stian
25.01.10

Takk for at det finnes slike som deg Sindre. Dette er et supert tiltak til fornuftige priser, mye verdi for pengene, spesielt med en informativ video og rapport. Jeg er en av dem som ikke har tid eller lyst til å lære det teknologiske så du hører fra meg snart ;)

25.01.10

Jeg vil bare ønske deg lykke til.

26.01.10

Hadde jeg ikke allerede vært erfaren med WordPress hadde nok dette vært en ide : )

17.02.10

Dette var et flott tiltak Sindre. Om du får for mange henvendelser kan du bare sende dem til meg;)

11. Anders
13.06.10

Jeg ser at det anbefales å bruke WordPress, noe jeg har installert nå. Så har jeg funnet noen WordPress themes som jeg liker. Men jeg skal lage en norsk nettside og themes’ene er jo på engelsk. Dette må isåfall endres på når man går inn i WP admin og «Editor». Lettere sagt enn gjort. Alt fra dato til meny og andre headinger må fornorskes, men det er ikke lett å finne ut av det. Jeg går inn i «Editor» men finner en skog av koder og ser ikke eksakt hva som må endres og hva som ikke skal røres.
Går utifra at de fleste har støtt på denne utfordringen når de skal bruke et WordPress theme og sette opp en norsk webside. Hvordan løser dere dette?
Wordpress er brukervennlig på mange måter, men jeg må si det er ikke helt enkelt på endel andre områder. Jeg prøver å finer guider og step-by-step’s som viser hvordan man går frem osv. men det er overraskende få som viser hvordan dette og annet gjøres og hvordan man går frem.
Synd ikke WordPress er 100% brukervennlig slik at alt er selvforklarende.
Nå vet jeg imidlertid at det er en kis som har kommet igang med å utvikle et mer brukervennlig konsept i WordPress, nemlig «Elastic». Han startet med det ifjor, men har en vei å gå før det er ferdig. Har sett en foreløpig promo på dette, og det virket som et stort fremskritt for WordPress den dagen det kommer på plass. Da får man langt mer styring over WP for den enkelte bruker.
Men som sagt, hvordan går jeg frem for å fornorske teksten i et WordPress-theme jeg har funnet?

12. Sindre
13.06.10

Du går frem på akkurat den måten du har begynt å gå frem på. Det er vel også derfor det ikke finnes noe særlig guider og veiledninger til akkurat dette, da det rett og slett ikke er noe særlig å skrive. Man må bare gå gjennom themet og oversette hver ting manuelt. Tidkrevende og utfordrende ja, og jeg har støtt på akkurat denne utfordringen selv. Jeg har nemlig oversatt en del themes for mine kunder personlig. I de fleste nyere, profesjonelle themes finnes det .po og .mo-filer som viser hver eneste «string», altså hvert ord og setning på engelsk, i en evig lang liste, så kan man oversette til norsk ved å gå gjennom den listen i stedet for selve theme-filene. Litt mer oversiktlig på den måten, men fremdeles nesten like tidkrevende og utfordrende. Det er dessverre ikke mye annet å gjøre med dette enn å ta på arbeidshanskene og sette i gang. Det er en god følelse du sitter med når alt er oversatt til norsk og det er definitivt verdt det! :)

13. Anders
13.06.10

Hei!

Jeg har nå fått til litt etter å ha sittet 2-3 timer og blitt mer kjent med themet. Det er et theme fra MagPress som jeg likte ganske godt. Synes de har flere fine design på themene og de virker ryggige. Har tenkt og tilpasse det slik jeg vil ha det. Greide å finne og få omskrevet til norsk deler av siden. Gikk altså inn på WP-admin og Editor hvor jeg gikk gjennom de ulike php-filene hvor jeg antok kodene lå (bl.a. «featured.php» og «headline.php»). Det var en god følelse når jeg så at det funket ja :) Men jeg har ikke funnet alt, gjenstår endel. Når man holder på så oppdager man jo andre ting man kan endre på – og som funker. En av de andre tingene jeg vil ha endret på er å få fjernet slike ting som «Meta», «Blogroll» etc. i sidebaren, så det blir å lete. Gjelder å notere seg underveis så jeg husker hva jeg lærer og kan bla tilbake hvis jeg lurer senere :)

13.06.10

Huff, ja, dette har jeg vært gjennom :-p Det tok sin tid, men du verden så herlig det er når en ikke bare får det til;) Har en god del ting jeg ønsker å endre på også og har brukt mange timer på å prøve å finne ut av ting som kanskje aldri vil bli lagt merke til bortsett fra meg. Noe jeg prøver på nå for tiden er å få antall kommentarer for hvert innlegg på hovedsiden. Jeg får det til, men plasseringen er det verre med.. :/ Menmen, finner vel sikkert ut av det også etterhvert :) Notere ned er lurt! Og ikke minst å ta backup av filene iblant, etter du har redigert litt. Plutselig har du forandret noe som ødelegger koden til siden uten at du husker eller ikke la merke til hva du fjernet/la til som kan ha ødelagt.

Lykke til Anders. Venter spent på nettsiden din ;)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere