Abonner via RSS | epost

Noen rettelser på artikkelen i BA

Skrevet av Sindre | 16. juli, 2010

I dagens papirutgave av BA kan man lese en artikkel om meg og Glabladet. Jeg var ikke helt forberedt på at trynet mitt skulle smøres ut over halve forsiden, men det er nå den siden av saken. :)

I motsetning til da jeg bl.a. ble intervjuet på BT.no er jeg denne gangen fornøyd. Men det har sluppet gjennom noen få feil i artikkelen som jeg tenkte jeg skulle rette på. Jeg ba om sitatsjekk (etter at jeg brente meg litt på BT den gangen), og fikk det, men det ser ikke ut til at journalisten har hatt tid til å legge til mine rettelser.

  • “John Shaw” skrives egentlig “John Chow” (så slipper du å lete forgjeves på Google)
  • Sitat artikkel: “Om du nærmer deg 1000 besøkende per måned vil du kunne begynne å se inntekter. Rundt ett til to tusen kroner mener Låstad er rimelig”. Det jeg egentlig sa var: “1000 besøkende i uken” og ikke i måneden. Bare for å ikke gi noen falske forhåpninger her. ;)

Og til slutt får jeg vel nevne at viftingen med tusenlapper var journalisten sin idé. Men jeg likte idéen (som du ser!) :D

Edit 20.07.10: Saken (med rettelser) er nå også lagt ut på nett.

Hvis du kom inn på www.Glabladet.no etter å ha lest artikkelen i BA og du lurer på hvor du kan få den beste informasjonen om hvordan starte din egen blogg på eget domene fra scratch (selv om du ikke har noen tekniske forkunnskaper), samt hvordan trekke trofaste lesere og til slutt være i stand til å tjene penger på siden, anbefaler jeg å melde deg på mitt 7 dagers gratis bloggekurs:


Gratis bloggekurs:

Navn:
Epost:


Du vil bli tilsendt en mail annenhver dag i 14 dager med enkel steg-for-steg-informasjon om alt du trenger å vite for å komme i gang, og du vil lære det fra en som har vært gjennom prosessen før deg. Etter dette har du også muligheten til å fortsette å motta gratis tips fra meg på mail, så snart jeg har noe å meddele som jeg tror du kan ha nytte av som nyetablert blogger.

Hvis du vil lese hva andre som har tatt dette kurset har å si, sjekk ut referansene nederst på denne siden.

Ser deg på innsiden! :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis denne nettsiden har hjulpet deg, klikk på PayPal-knappen for å sende en donasjon. Jeg er takknemlig for din støtte.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 16. juli 2010 klokken 11:37 i kategoriene: Blogging, Generelt, Kultur & Media,

LESERNE MENER:
24 kommentarer så langt

16.07.10

Kjøpte BA i dag for første gang på evigheter, må si meg småimponert over at du fikk såpass mye av forsiden ;) Stilig!

Og som sagt, hvis det er noen som er kommet inn hit etter å ha lest BA, så anbefaler jeg virkelig det gratis bloggerkurset som Sindre tilbyr. Det var det som fikk meg igang og det angrer jeg ikke et sekund på for å si den sånn ;)

16.07.10

Virkelig inspirerende Sindre!

Er ikke så sikker på om jeg hadde vært like vågal med å la meg intervjue av en større avis. Bra gjort!

Nå blir det nok mye henvendelser framover, men fortsett med å holde fokuset riktig og langsiktig.

3. Kim J.
16.07.10

Jeg har ikke kjøpt BA i dag, og jeg fant heller ikke en artikkelen på BA.no:-(

4. Sindre
16.07.10

@Kim J: Artikkelen er foreløpig kun tilgjengelig i papirutgaven. Vet ikke om de kommer til å legge den ut på nett, men jeg har fått forespørsel fra flere om å legge ut saken fordi de bor på andre kanter av landet. Så det er mulig jeg legger den ut på Glabladets Facebook-side i løpet av helgen.

5. Ira
16.07.10

Stilig Sindre!! :D Ja, du må få lagt ut artikkelen her!! :)

6. Jannekake
16.07.10

Så det i sted, awesome :D Skal såklart lese også :)

7. Camilla Y.
16.07.10

Har lest om deg i avisen;-)

8. Håkon
16.07.10

Gratulerer så mye!

9. Henrik M.
16.07.10

i verste fall at noen ikke får kjøpt BA så har vel sindre en god del eksemplarer til spot pris!! :-)

10. Sindre
16.07.10

Har nøyet meg med kun ett eksemplar foreløpig. Men kanskje jeg burde kjøpt noen fler, sånn at jeg kan klippe ut bildene og henge de opp på veggen… Haha :)

11. Henrik M.
16.07.10

skader aldri .. du vet aldri når du blir så populær igjen ;)

12. Kim J.
16.07.10

Jeg har fått kjøpt BA i dag. Lest gjennom artikkelen fredag 23-25…

Ser også at 3 andre jenter snek seg inn blant linjene… Er vel litt pinlig at 14 år gamle emilie overgår alle landsmenn:P… men men.. det er rart med det hva folk anstrenger seg for å lese… hehe..

[...] This post was mentioned on Twitter by Mats Holmvik, www.Glabladet.no. www.Glabladet.no said: Har skrevet: Noen rettelser på artikkelen i BA http://bit.ly/bsPWdS [...]

14. Torunn
19.07.10

Etter å ha lest artikkelen i BA fikk jeg øynene opp for bloggen din, og jeg digger den! Godt jeg har lesestoff helt bak til 2008 å se fram til;)

Syns det er bra du kommer med tips til hvordan få en bra blogg, men jeg liker enda bedre at du også skriver mye om hvordan man kan finne ut hvem man er, hva man vil og hvordan få det. Ikke mange som skriver om loven om tiltrekning og hvordan man bruker den i det daglige livet:) Virkelig en inspirasjonsblogg :)

15. Sindre
19.07.10

Hei Torunn! Takk for det! :) Rart du skulle nevne det, fordi jeg tenkte akkurat på det i går; hvor mye bloggen har forandret seg i forhold til før. Det var mye mer selvutvikling og mer personlige historier til å begynne med, mens nå har det glidd mer over til bloggtips/markedsføringstips.

Glabladet har alltid vært litt av begge deler, men kanskje med opp mot 80% selvutvikling i begynnelsen og 20% bloggtips, mens nå er de prosentene byttet om.

Det har litt med min livssituasjon å gjøre akkurat nå. Jeg fant ut at hvis jeg i det hele tatt skulle holde liv i denne bloggen måtte jeg forandre på noe. Jeg var ikke i stand til å skrive like genuine inspirasjonsartikler som før (like ofte), og fant etter mye testing, prøving og feiling ut at jeg kunne fokusere mer på bloggtips en stund. Men jeg skal være såpass ærlig som å si at selv jeg foretrekker å skrive de innleggene som er litt personlige og som jeg føler kan være inspirerende for andre (og ikke bare lærerike, som nå).

Så hva kan jeg si? :) Håper leserne kan “holde ut”, selv om de også foretrekker mer av de innleggene jeg skrev mest av før, for jeg er sikker på at jeg snart vil komme i en livssituasjon som gjør dette lettere igjen. Jeg ville gjerne hatt balansen på 50/50, for jeg liker også å kunne skrive omfattende guider og tips til andre bloggere, men jeg føler selv at den største verdien i denne bloggen ligger i de inspirerende, personlige selvutviklingsartiklene, uansett hva de måtte handle om.

Stay tuned! :)

16. Raymond
19.07.10

Tjener mer på blogging enn på kiwi.- Bare det ikkje går ut på dato… ;)

17. Sindre
19.07.10

Hehe! :) Derfor jeg prøver å ha et tidløst perspektiv på artiklene mine… Så da går de ikke ut på dato… Moahahaha! :D

18. Torunn
19.07.10

Hehe, for meg gjør det ingenting om du skriver om det ene mer enn det andre. Jeg har som sagt lesestoff helt tilbake til 2008;) Og du skriver utroligt herlig uansett. Litt bloggtips har jeg også absolutt godt av:)
Uten å bli for “harry” må jeg si at hvis jeg ikke hadde lest noen av innleggene dine idag, hadde jeg ikke kommet meg positivt gjennom dagen. Og jeg har hatt et par boomkrasj i de siste dagene. Jeg har tvunget meg selv til å tro og føle at alt skal gå bra, og det har det også gjort:) SÅ tusen takk for den du!:p

19. Sindre
19.07.10

Bare hyggelig, Torunn! :) Jeg har skrevet de fleste innleggene med et tidløst perspektiv, sånn at det aller meste på denne bloggen ikke går ut på dato. Dette i motsetning til da jeg jobbet på Kiwi og folk kunne kreve penger for ting som var utgått på dato. Det er det ingen som kan nå! Moahaha! :twisted:

21. Sindre
20.07.10

Se der ja! Med rettelsene og greier! :)

22. Sindre
20.07.10

Agh… Fant akkurat ut at jeg har hatt nærmere 200,000 sidevisninger de siste månedene, og jeg oppga “rundt 100,000″ til BA. Lønner seg tydeligvis å sjekke oftere. 200,000 sidevisninger på så lite som 6000 unike (i sommermånedene) utgjør hele 33 sider per unike leser i snitt. Det er mildt sagt “j**lig bra” og langt bedre enn jeg trodde!

21.07.10

Jeg ble faktisk inspirert av den artikkelen i BA, og fikk endelig fingen ut med å skaffe meg en blogg som omhandler noe jeg brenner for :) Følger kurset ditt nå, og er allerede godt i gang.

[...] Det høres kanskje ut som en skikkelig suck-up, men jeg leste en artikkel i BA for noen måneder siden om en ung kar fra Bergen som levde av å blogge. Jeg fikk en idè om at det ikke fantes en skikkelig blogg innenfor min nisjè, og kom kjapt i gang med planlegging. Det eneste jeg var klar på, var at jeg ville blogge om pokerrelaterte emner, gjerne ting relatert til livet og samfunnet, og jeg ville ha et pokerkurs. Pokerkurs-ideen kom fra “Hurtigstartsblogging“, bloggkurset på www.glabladet.no. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2011 | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer med bannere

Tekstlinksponsorer

Affiliatelenker