Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Kan YouTube tjene deg penger?

Skrevet av Sindre | 05. august, 2010

Jeg har en kompis i Australia som tilfeldigvis også er ekspert på online video. Han heter Gideon Shalwick og nå har han akkurat frigitt en ny e-bok, 100% gratis:

Rapid Video Blogging – The New Way To Easily Dominate Your Niche Through YouTube

I denne 92-siders rapporten lærer Gideon oss den eksakte metoden han bruker for å dominere og tjene penger på nisjer han liker – innen få dager (ved bruk av video!) Noen av høydepunktene inkluderer:

  • Den eksakt samme modellen Gideon bruker til å bygge epostlister med titusener av abonnenter, og tjene sekssifrede (dollar)beløp!
  • Hvordan fjerne all stress, nervøsitet og nøling i forbindelse med å produsere kvalitetsvideoer, like enkelt som å snakke med fryseren!
  • Gideons personlige oppsett av videoblogging som gjør det opptil 600% kjappere å lage videoer enn i gjennomsnitt.
  • En systematisk prosess for å konvertere hurtig videolaging til en hurtig pengeflom.
  • Hvordan skvise hver siste dråpe ut av dine videovisninger og konvertere dem til klingende mynt innen fredag kveld. :)

Jeg har selv lest rapporten og er ikke lenger i tvil om at videoblogging er en retning jeg kommer til å bevege meg mer mot.

Her er hva verdens offisielle «Problogger», Darren Rowse hadde å si:

«My recommendation is that you stop everything you’re doing right now, remove all distractions, and read this powerful report from start to finish – it’s THAT important!»

- Darren Rowse

Så gå til Rapid Video Blogging – The New Way To Easily Dominate Your Niche Through YouTube – nå!

Alt du trenger å gjøre for å laste ned rapporten, er å skrive inn epostadressen din. I tillegg til rapporten, får du noen virkelig flotte videoer du kan se. Den første videoen er allerede oppe og er veldig verdt å se, fordi de forsterker innholdet fra e-boken.

Jeg tror du kommer til å like Gideon, han er en flink lærer!

Kos deg!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 05. august 2010 klokken 13:28 i kategoriene: Blogging, Business, Inspirasjon, Internettmarkedsføring, Omtaler, Penger, Suksess, Teknologi, Video,

LESERNE MENER:
4 kommentarer så langt

1. Lars
05.08.10

Viral markedsføring er noe annet mange har benyttet seg av på Youtube, og det har visst fungert veldig bra. Blir spennende å se når du begynner med videoblogging, om du gjør det. Selv liker jeg bloggen din best som den er nå, men en forandring skader ikke.

2. Sindre
05.08.10

I følge Gideon er det mye lettere for ham å skape innhold via video enn å skrive. Jeg kan absolutt se hvordan dette både er raskere og mer verdifullt med litt smart strategi på YouTube. Han forklarer alt om dette i rapporten og den første videoen som er lagt ut. Men jeg kommer uansett ikke til å slutte helt med «denne typen blogging» (vanlig skriving), kanskje bare være flinkere til å lage videoer innimellom. :)

3. Mats
05.08.10

Bare bruk språk du behersker så er video en fantastisk måte til å skape innhold, det finnes nesten ikke noe verre enn å høre på en person som snakker engelsk men ikke behersker det i det hele tatt.

4. Sindre
05.08.10

Det er alltid en fordel å kunne språket sitt ja, enten man skriver eller snakker. ;)

Men så lenge man holder seg til norsk er det jo relativt enkelt. Så lenge man ikke mumler…

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere