Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Noen generelle oppdateringer

Skrevet av Sindre | 12. august, 2010

Dette har vært en lite produktiv uke på bloggefronten, men det betyr ikke at det ikke skjer spennende ting for tiden. Tvert imot. :)

Jeg hadde planer for flere innlegg, men det har bare ikke føltes inspirerende å gå i gang med dem. Og det er bedre å vente til man har noe inspirert å si, enn å bare skrive fordi man føler man «må». Jeg ingenting. :P

Så i dette innlegget tenkte jeg å kombinere følgende temaer:

  1. Gideon Shalwicks «Rapid Video Blogging»-kurs
  2. Noen fremtidige planer for bloggingen
  3. Fremtidige planer for annonsering på Glabladet

Let’s begin! :twisted:

Rapid Video Blogging-kurset har åpnet!!!

For et par innlegg siden nevnte jeg min australske kompis Gideon Shalwicks Rapid Video Blogging-ebok man kunne laste ned helt gratis. Nå har kurset hans åpnet, hvor han lærer deg steg for steg hvordan du kan tjene penger på videoblogging.

Dette kurset er et «må ha» for alle som vil lage en videoblogg, tjene penger på video, alt YouTube-greiene og generelt sett alt du trenger å vite.

Jeg digger Gideon og har selv blitt undervist av ham i et av hans tidligere kurs, og på den måten har kom jeg i kontakt med ham. Ettersom Gideon er bosatt i Australia trenger jeg kanskje ikke nevne at JA, du må forstå litt engelsk for å få utbytte av kurset, men hvis du har gått på barneskolen skulle det meste være lett forståelig. Han bruker INGEN kompliserte, merkelige ord og formuleringer, og forklarer alt ned til den minste teskje… Litt som meg! :)

Så klikk på denne linken for å la Gideon selv forklare hva alt dette går ut på:

>>> Rapid Video Blogging

PS. Du må joine innen 7 dager, ettersom kurset da vil lukkes (og muligens aldri åpnes igjen), for å hanskes med den gedigne etterspørselen dette kurset har hatt. Bli med , og du kan enkelt dominere din nisje i Norge – nesten helt garantert.

Fremtidige bloggeplaner… Treningsblogg?!

For to dager siden begynte jeg så smått å trene litt med mine gigantiske Arnold-vekter igjen. Dette etter å ha tenkt på det lenge. Ja, kanskje omtrent siden jeg ga meg med det forrige gang; i aug/sept 2005… ehhehem…

Jeg har alltid vært tynn og bittelitt undervektig og dette har gjort at jeg har slitt med selvtillitten noen ganger. Jeg bryr meg ikke så mye om det lenger som jeg gjorde, men uansett så er jo trening lurt. Det syns i hvert fall jeg. Så jeg lurer litt på hvordan interessen er for at jeg ikke bare begynner å trene igjen, men faktisk blogger litt om resultatene og erfaringene underveis?

Ser ikke for meg at dette kommer til å bli en stor del av bloggen, men kanskje ca. et innlegg i uken. Jeg kan poste vektmål (mitt mål er å legge PÅ meg!), hva jeg spiser, snexy halverotiske bilder (kanskje om et år, høhø), og tja, mye mer? Okey, jeg innrømmer at jeg ikke aner om disse innleggene kommer til å bli interessante, men jeg tenkte at det rett og slett kunne fungere som en inspirasjon for andre. Denne bloggen ble stiftet på grunnlaget av inspirasjon

Dette ville vært et steg «tilbake» til «personlig utvikling» som bloggtema (ikke at det er negativt, bare litt annerledes enn hva jeg blogger mest om akkurat nå), så jeg velger å spørre leserne hva dere synes om dette.

Uansett kommer jeg til å bli flinkere til å trene igjen, men om jeg skal blogge om det underveis eller ikke, lar jeg bli opp til dere. Så la meg høre din praktfulle røst in the field of comments.

Spar grisemye penger på annonsering!

Ait. I forrige uke kjørte jeg en «annonsekampanje» her på Glabladet. Resultatet ble ikke helt etter planen. Absolutt ingen viste sin interesse før det var gått laaaang tid, og jeg måtte til slutt forhandle meg frem til noen litt bedre deals – ja, jeg er ikke redd for å innrømme det. Greit nok. Jeg gjorde en rekke feil denne gangen, som ble åpenbare for meg først etter kl. 16:00 forrige torsdag. Hrmphfff! :P

Men seriøst… Det er slitsomt å tenke ut slike kampanjer. Og utrolig demotiverende når ting ikke går som planlagt. Så jeg ville egentlig bare informere om at ja, det kommer til å komme et bedre tilbud i løpet av relativt kort tid, kanskje neste uke. Men jeg vil ikke love noen dato, fordi jeg rett og slett er lei av å tenke på annonser akkurat nå.

Det jeg VIL si, er at hvis du har tenkt tanken på å annonsere på Glabladet, men ikke har all verdens med penger: Vent litt! (Ja, alle andre businesseiere som leser dette, jeg ER gal!) Og til de av dere som allerede har bestilt annonser her nå, don’t worry. Dette skal bli rettferdig for alle!

***

Okey. Så, det var den oppdateringen. Hvis du har spørsmål eller tilbakemelding angående ting så forskjellige som Rapid Video Blogging, treningsblogg og annonsering, kjør på og skrik ut nedenfor. Og så et lite PS:

PS. Sørg for å sjekke ut Gideons videobloggingkurs akkurat nå!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 12. august 2010 klokken 11:22 i kategoriene: Blogging, Business, Generelt, Helse, Internettmarkedsføring, Penger, Selvutvikling, Teknologi, Video,

LESERNE MENER:
33 kommentarer så langt

12.08.10

Det blir ikke alltid som planlagt, men det trenger ikke å bety nederlag for det. Da får man bare finne på noe annet.

Morsomt å se noen som faktisk vil gå opp i vekt, for min del kunne jeg tenkt å gå ned tja… 10 – 20kg kanskje. Men det er ikke noe stress for min del, jeg trives ganske bra som jeg er. Om folk synes jeg er feit / tynn gjør ikke meg noenting!

Vi får vel se om videoblogging er noe for meg. Ser for meg at jeg har forvridd stemme og er en mørk skygge på videon. Sånn de har hatt på NRK når de vil intervjue noen som ikke vil stå frem. Haha det skulle blitt noe det… ! :)

Stå på videre Sindre, ser gjerne at du skriver mange fler innlegg rettet mot personlig utvikling. Det er motiverende, også for oss økonomi interesserte.

2. Sindre
12.08.10

Takk for fyldig tilbakemelding! :)

Ja, som sagt, så plager ikke dette meg altfor mye heller. Men denne «jobben» jeg har innbyr ikke akkurat til så altfor mye aktivitet, så jeg skal nå absolutt fortsette å trene videre, med neste økt allerede i dag. Jeg var forresten enda tynnere før (hele mitt tidligere liv) enn jeg er akkurat nå, så jeg begynner å gå i riktig retning (utrolig nok). Men kjekt å konvertere så mye som mulig av det «ekstra» til muskler. ;)

Hehehe, gleder meg i så fall til å se dine videoer!! Nei altså, man trenger ikke nødvendigvis å bruke video på den måten at man selv putter seg selv foran kameraet, hvis man ikke er helt komfortabel med dette. (Mange er ikke komfortabel med tanken med en gang, men det kommer seg etter bare litt trening!) Man kan også lage videoer hvor man kun fungerer som en kommentator, som f.eks. veileder til «hvordan gjøre noe»… Eller man kan lage andre type videoer, hvor man ikke engang trenger å bruke stemmen, men f.eks. bare musikk og bilder.

Selv har jeg enda ikke smurt trynet mitt utover en videoblogg her på Glabladet… Men jeg snuser virkelig på enne måten å skape innhold på for tiden, ettersom det trolig vil være langt enklere og fortere gjort (når man kommer inn i det) enn å skrive innleggene på vanlig måte… Selv om jeg ikke kommer til å slutte med det heller. Faktisk tror jeg at jeg for det meste kommer til å fortsette som før, men med noen videoer en gang i blant for å «krydre opp». :)

3. Lars
12.08.10

Jeg ser fram til at du skriver om trening, men det bør ikke bli for mye! Jeg håper at du har fokus på det bloggen din handler om, men noen innlegg om trening skader ikke. Jeg trener på treningssenter tre ganger i uken, og trives med det. Vi er en 8-10 venner som trener i lag, og da blir det ekstra morsomt! Anbefaler deg å trene sammen med venner. Og når du begynner å løfte vekter, ikke bry deg om at vennen din løfter tre ganger mer enn deg. Bry deg om deg selv, og start i det små, og øk deretter. Forresten, så kommer du til å bli innmari stiv etter den første treningsøkten :)

4. Sindre
12.08.10

Hehe, det har du rett i Lars. Kjente det allerede i går (etter at første treningsøkt var på tirsdag). Og jeg kjenner det fortsatt… Men jeg syns egentlig det er digg, for det betyr jo at jeg har brukt muskler som ikke har vært i bruk på en stund (på den måten).

Selv hadde jeg ikke umiddelbare planer om å gå på treningsstudio, selv om dette egentlig også har vært en «plan» siden 2005… Men jeg tenkte å begynne i det små her hjemme, for så å «utvide» (både muskler og treningsapparater, hehe). Kanskje noen andre som leser Glabladet blir inspirert til å «joine» meg, enten interaktivt eller i real life. Jeg har ingen problemer med å tro at slikt blir mer motiverende sammen med andre. Det var litt av dette som var vanskelig med å holde det gående forrige gang også… Trene alene hjemme, liksom… Kan faktisk bli litt kjedelig i lengden.

12.08.10

Kjør på med treningsinnlegg :) Jeg er igang, motivert og klart til å bli enda mer inspirert! Er på samme sti som deg og skal også opp i vekt!

12.08.10

Selv trener jeg en god del og det er definitivt med på å holde meg skarp og klar for å dra ræven ut av sengen hver morgen. Du bor i Bergen right? Kom deg på fjellet! Jeg går opp Stoltzekleiven minst en gang i uken, løper i Isdalen, går opp Ulriken; Dette er kanonbra for kropp og sinn.

Da fjellturer er god beintrening trener jeg styrke på dagene i mellom. Jeg vil anbefale deg å lese om MyoReps på http://myrevolution.no. Børge Fagerli er en meget dyktig personlig trener som har utviklet dette treningsopplegget som ungerer utmerket!

http://myrevolution.no/myo-reps-en-evolusjon-og-revolusjon-del-1/
http://myrevolution.no/myo-reps-revolusjonen-fortsetter-del-2-treningsmengde/
http://myrevolution.no/myo-reps-del-3-progresjon/
http://myrevolution.no/myo-reps-del-4-baseversjonen/

Det er også flere andre gode artikler om kosthold og lignende på siden hans :)

12.08.10

Hva skjedde? Jeg skrev jo et langt innlegg om trening her, og det er borte…

8. Sindre
12.08.10

@Deltidspoker: Problem solved! Det viste seg at innlegget ditt hadde hengt seg fast i spamfilteret mitt. Dette skjedde nok fordi du postet så mange linker i kommentaren din. Spamfilteret stopper kommentarer som inneholder 2 eller flere linker, så da må jeg manuelt inn og godkjenne dem.

Uansett, tusen takk for tipsene du kom med her. :)

9. Lars
12.08.10

Fjellturer er god trening, jeg har vært for slapp til å gå fjellturer i år. Det har blitt med de fire turene opp på et 600 meter høyt fjell i nærheten av der jeg bor. Er det noe fjell i Bergen da? Hvor høye er de?

10. Lars
12.08.10

@Deltidspoker

Burde ikke pokerkurset vært litt lengre oppe på nettsiden din, det var nesten som jeg ikke fant det. Jeg melder meg på ihvertfall, for å se hva du har å by på ;)

11. Sindre
12.08.10

Hehehehehehe. Har du aldri hørt om «byen mellom de 7 fjell», Lars? ;)

Ulriken er det høyeste av de 7 fjellene rundt Bergen. Høyden er 643 m.o.h. :)

12. Lars
12.08.10

Hehe, vet egentlig veldig lite om Bergen. Har aldri vært der, men det skal visst være en vakker by!

13. Sindre
12.08.10

Ryktene du har hørt stemmer. Spesielt når solen skinner litt, som i dag (innimellom). Hvor er du fra, Lars? :)

14. Lars
12.08.10

Er fra Molde

12.08.10

Gleder meg til å besøke Bergen ja. Skal se Infected Mushroom når de kommer i September!

Kanskje jeg får hilst på Sindre… hmmm…. men han ville tydeligvis ikke se Infected Mushroom.

16. Sindre
12.08.10

Jeg skal joine deg på Infected Mushroom hvis du betaler full pris for annonseprisen din for et år på forskudd! Moahahahaha. :twisted:

12.08.10

Vi får se, man vet jo aldri hva som kan skje! :P

18. Sindre
12.08.10

Hehehe! ;) I så fall skal du få se gutten sin som holder sitt ord!! :D

12.08.10

@Lars: Ehm, er ikke pokerkurset helt øverst til høyre?

12.08.10

Bergen liker vi ;-)

21. Lars
12.08.10

@Deltidspoker

Det er ikke det når man er på hovedsiden, heller ikke når man er inne på en sak. Enten så er det jeg som er blind, eller så vises den ikke.

12.08.10

@ Lars

Det er det hos meg ihvertfall. Veldig godt synlig. Det første jeg la merke til når jeg kom på siden første gang ihvertfall. :s

23. Lars
12.08.10

Jeg bruker Google Chrome, kan det ha noe med det å gjøre? Jeg ser den abonner via e-post, men ikke å melde på pokerkurset.

24. Anders
12.08.10

Hva med å lage en egen treningsblogg som er linket til Glabladet?
Mange som har slike løpeblogger o.l.
Selv startet jeg å trene i April og siden da har jeg gått ned hele 10 kg. Det merkes, særlig på magen :=) Familie og venner har også merket at 10 kg er borte. Det morsomme er at ingen på jobben har oppdaget det… :=)
Har aldri gått ned så mange kg før og har egentlig ikke gått inn for det heller. Startet bare å løpe 2-3 ganger i uka og har holdt det vedlike. Spiser og drikker som normalt. Løping er iallfall meget effektivt. Man føler seg så mye sprekere når man orker mye mer enn før og løper opp trapper uten å bli andpusten.

25. Lars
12.08.10

En god idé Anders. Et underdomene som for eksempel trening.glabladet.no hadde også fungert bra.

26. Sindre
12.08.10

Gode idéer! Får se litt an, har fortsatt ikke bestemt meg for om jeg skal blogge om det, selv om samtlige (hittil) i kommentarfeltet syntes det var en god idé å blogge «i hvert fall litt» om det. Jeg tror jeg må komme meg litt vekk fra dataen og tenke gjennom det før jeg bestemmer meg. :)

27. Lars
12.08.10

@Sindre

Ikke la det bli så lenge mellom hvert blogginnlegg er du snill ;) Er innom støtt å stadig for å se etter nye innlegg, og synes det ble for lenge nå :P

Bare jeg som føler det?

28. Sindre
12.08.10

Setter pris på tilbakemeldingen, Lars. Men for å sitere innlegget:

«Jeg hadde planer for flere innlegg, men det har bare ikke føltes inspirerende å gå i gang med dem. Og det er bedre å vente til man har noe inspirert å si, enn å bare skrive fordi man føler man “må”. Jeg ingenting. :P «

Og sånn er det bare noen ganger. Jeg skriver når jeg har noe å skrive! :)

29. Lars
12.08.10

Har du ikke lyst så er det klart at man skal ikke skrive. Jeg har noen perioder der hvor jeg ikke skriver på lenge. I august har det vært omvendt, nå har jeg skrevet mange artikler.

30. Sindre
12.08.10

Det går ikke bare på lyst, men også litt på at jeg har et stort prosjekt jeg jobber med ved siden av bloggingen, som egentlig skulle vært lansert for lengst, men som jeg er litt for flink til å bruke altfor lang tid på, og utsette, hele tiden. Så, i perioder hvor jeg går inn for å jobbe mye med det andre, hender det at bloggingen må «lide» litt. Men jeg gleder meg til å få det andre klart og presentere det for resten av verden! :)

31. Lars
12.08.10

Ikke si sånt Sindre. Jeg blir bare så nysgjerrig :P

13.08.10

@Lars: Jeg bruker nesten bare Google Chrome selv.. Hvor mange tommer er skjermen du ser på? Har du noe annen info som jeg kanskje kan trenge ?

33. Lars
13.08.10

Sitter på en ett år gammel stasjonær pc med en 17 tommers skjerm. Jeg ser den ikke i høyre hjørne.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere