Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Om leserne

Skrevet av Sindre | 17. august, 2010

Introduser deg:

Nå har du muligheten til å fortelle verden hvem du er! I kommentarfeltet nedenfor kan du skrive en introduksjon som vil bli stående så lenge Glabladet eksisterer! Denne introduksjonssiden linkes til fra alle bloggens sider, øverst i headeren, så dette kan altså være en unik anledning til litt ekstra markedsføring også! :)

Alt du trenger å gjøre er å skrive en kort introduksjon av deg selv i kommentarfeltet. Ikke nødvendigvis noe fancy og omfattende, bare skriv noen linjer om hvem du er.

F.eks: Hvor gammel er du, hvor bor du, hva «gjør» du, hva vil du bli når du blir stor, hva syns du om Glabladet, hvordan fant du Glabladet, etc. Dette er bare noen forslag, men bare fantasien setter grenser!

Nye forslag 02.10.10: …hvilken musikksmak du har, hva slags filmer du liker, hva slags bøker du leser, i det hele tatt. La oss bli KJENT med deg! :)

Så enten du kommenterer ofte, sjeldent eller aldri, benytt gjerne denne sjansen til å fortelle hvem du er!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 17. august 2010 klokken 11:11 i kategoriene: Generelt,

LESERNE MENER:
65 kommentarer så langt

1. Lars
17.08.10

Heisann!

Jeg heter Lars Erik,og er 19 år. Mine interesser er fotball, nyheter og friluftsliv. Er også glad i å reise. Har vært mange turer i utlandet, nærmer seg 20 turer nå. Jeg fant bloggen via Google. Jeg opprettet min blogg sommeren 2009, og har siden den gang skrevet mange innlegg. Lesertallene mine har økt i takt med alderen til bloggen :)

Det var litt om meg.

17.08.10

Jeg kaller meg selv formuebyggern. Har en plan om å bli mindre økonomisk avhengig. Jeg blogger altså om hvordan dette skal gjennomføres. Jeg tjener noen kroner på nett og dette er en av måtene jeg skal nå målet på. Det er et langsiktig prosjekt.

Glabladet er for meg en inspirerende og ikke minst motiverende blogg. Jeg er enig med mye av Sindres tankegang og jeg liker godt de selvhjelpsartikler som finnes her. Sjekk ut arkivet til Sindre, der ligger det masse nyttig informasjon!

3. Mats
17.08.10

Hei, fant Glabladet via Webforumet.no når Sindre startet med sin blogg. Utviklet og blogget på http://www.itstyle.net/blog/ (Hadde 12000 brukere første mnd) tidligere og driver nå Problogger.no samt http://www.matsholmvik.com og et par andre sider som driver innenfor internettmarkedsføring og salg av script.

Jeg er en 30 år gammel webmarkedsfører og webdesigner fra Sandefjord, med fokuks på webmarkedsføringen.
Har holdt på med webmarkedsføring 2-3 år og stortrives med det.
Mitt mål er å hjelpe andre med å gjøre det samme og jeg lager produkter og holder private coaching sessions relatert til dette.

Har lest Glabladet et par år og det er mye god informasjon her Sindre. ;)

5. Knut
17.08.10

Hei, jeg heter Knut og er en 36 år ung mann fra østlandet, nærmere betsemt Toten.
Til daglig jobber jeg hjemmefra på internett hvor jeg hovedsaklig opererer med engelskspråklige sider.
For en liten tid tilbake lanserte jeg også en Norsk blogg med navnet nettgrunder.dom.

Glabladet er en blogg jeg har fulgt over en tid nå, som jeg kom over ved en tilfeldighet (heldigvis) i planleggingen av min Norske blogg.
Gladbladet og Sindre har fått god omtale på min blogg for et par uker siden, og jeg ser ikke bort fra at det skjer igjen.

Fortsett det gode arbeidet Sindre. Takk for en meget bra blogg.

Knut

6. Camilla
17.08.10

Hei! Camilla, blogger om mote og styling på stylistaz.com. Gjennom bloggen har jeg klart å bli skribent i Avis Nordland sitt månedsbilag Bodø Puls og nå har jeg startet eget foretak. Blogging kan føre til mye morro og sin egen bedrift:-)
Takk for masse gode tips Sindre:-)

17.08.10

Hei!

For 4 år siden flyttet jeg til Trondheim for å studere teknisk kybernetikk ved NTNU. Min noe rufsete pokerkarriere var allerede et lite år gammel, men det var først på dette tidspunktet jeg virkelig begynte å spille mer seriøst. Man kan gjerne kalle det flaks og tilfeldigheter, men takket være at jeg flyttet inn i leilighet med en vilt fremmed kar som det viste seg også spilte spillet, fikk lærdoms kurven en skikkelig boost! Sammen startet vi den gang det som skulle bli min store redning gjennom mange år med tøffe og dyre studier.

Nå, 4 år etter, er poker en deltidsjobb jeg ikke ville vært foruten. Jeg tjener nok til å spe på et spinkelt studielån og har mulighet til å komme meg igjennom studiet helt på egenhånd, til tross for et huslån jeg tok opp for 3 år siden. Jeg er meget priviligert som kan kalle meg en vinnende pokerspiller!

På Deltidspoker.com kommer jeg med råd til andre som ønsker å tjene litt ekstra på poker. Her finner du seriøse og useriøse innlegg, samt et gratis pokerkurs for å få deg i gang!

Vi snakkes der!

17.08.10

Hei. Mitt navn er Espen Korsvik.

Jeg er 27 år gammel og driver et firma som heter Dating Adventure.

I hovedsak er Dating Adventure et firma som driver med lifestyle coaching på alle nivåer.

Dette de vanligste temaene vi underviser i:

- Målsettinger, og hvordan nå dem
- Sosiale interaksjoner
- Hvordan bli en attraktiv person
- Lære å like seg selv
- Nettverksbygging
- Bli attraktiv for det motsatte kjønn
- Teoretisk og praktisk trening

Disse egenskapene utgjør et godt grunnlag for et innholdsrikt og suksessfullt liv.

Hvis du vil lese mer om dette kan du se: http://dating-adventure.com

- EspenK -

17.08.10

Hei

Jeg heter Marianne er 28 år og en en «stay-at-home-mum» med min egen lille business på http://www.babytepper.no som jeg akkurat har startet. Jeg lager selv flotte strikkede babytepper på strikkemaskin og selger disse!

Jeg holder også på å bygge meg opp en blogg med hjelp av Sindre sitt kjempebra og gratis bloggkurs ;-) Uten denne hjelpen hadde det nok tatt langt lengre tid for meg å få opp en blogg ja… Denne kan man snart finne link til fra nettbutikken min!

Målet er å videreutvikle både nettbutikken min og bloggen…og det er mye hjelp og tips å få her!! :-D

17.08.10

André Silverspoon her, 33 år gammel markedsfører, Internet marketing coach,og produkt utvikler fra Oslo. Jeg har drevet med markedsføring i 5år totalt men de siste 3 årene har jeg fokusert på ONLINE markedsføring…også kalt Internet Marketing.

Mitt liv blir beriket av å reise, utforske og oppleve kulturer i alle verdens kriker og kroker, så en dag tenkte jeg; «Hvorfor ikke tjene kr fra laptopen min, slik at jeg kan reise verden rundt og tjene penger samtidig?»

Vel…

Jeg fant ut at det daglige «rotteracet» ved å stå opp 7 om morgenen og gå på jobb ikke var noe for meg, så jeg sluttet i jobben min og startet med å jobbe online.

Jeg angrer ikke på det idag…

Idag står jeg opp når jeg vil og kan stort sett styre mitt liv uten noen innflytelse fra en arbeidsgiver… Tjene penger fra nettet var ikke så vanskelig alikevel fant jeg ut.

Idag produserer jeg nedlastbare produkter som ebøker, «how to videoer», og mp3 filer i diverse nisjer.

Etter stort påtrykk fra venner og bekjente har jeg startet å lære bort hvordan man på enklest mulig måte kan tjene kroner online.

Jeg ramler innom Glabladet fra tid til annen…mye bra info her :) ) Takker for denne knallsiden og alle minuttene denne siden har hjulpet meg med å slå ihjel ;)

Ønsker dere alle en perfekt dag!

Mvh
André Silverspoon

11. Arvid
17.08.10

Gammel mann på snart 60 år, en av Sindres gamle kunder. Skriver mest om økonomi, politikk, konspirasjoner, NAV og annen elendighet! Legger dessuten ut mye musikk – tidvis med størst interesse for oss gamlinger, andre ganger med interesse for de yngre.
Har ikke så mange som kommenterer, men de få som er gir svært positive tilbakemeldinger – en av dem påstår til og med at jeg har en av de mest interessante blogger han vet om!
Kanskje du vil ta en titt? Og takk til deg, Sindre, som gav denne mulighet til reklame for egen blogg!

12. Tonny
17.08.10

Til alle. HA DET GØY!!!

Så litt om meg. Jeg blogger om hjemmesider m.m. på http://qts.no/blogg/. Der lager jeg også hjemmesider for folk og firmaer. Har fulgt Sindre og glabladet siden han startet opp og er utrolig imponert over utviklingen. Det er tross alt ikke så lenge siden starten og han har kommet langt siden da.

Masse lykke til videre.

13. salma
17.08.10

Heii

Jeg heter Salma er 40 år driver nettsiden finnvaren.no
Med så lett og bra gratis kurs fra Sindre ga det meg motivasjon til å starte en egen blogg Glabladet er en virkelig verdifull blogg med masse lærerikt innhold. Hvordan jeg fant Gladbladet jeg søkte ette bloggkurs på google der tittet Sindre sin side opp, GRATIS kurs hørtes interesangt ut så dette var noe jeg kunne tenke meg.

Jeg er hjemme om dagen bruker nettet som en venn og en lærer jeg har blitt kunskapssrik og stadig får jeg nye ideer, siden jeg er hjemme har jeg benyttet den muligheten ser jeg en stor mulighet å starte en forettning hjemmefra.

Mitt mål er å utvikkle min nettside jeg har idag, og lappe sammen en stilig blogg som jeg kan dele med verden.

Salma

17.08.10

Blogger, driver nettbutikk og ser lyst på livet.

Driver primært en nettbutikk og en personlig blogg, disse er følgende:

http://www.games1.no
http://www.frimodig.no

Nettbutikken står hovedsakelig for å føre retrospill mot det norske markedet og den personlige bloggen beskriver noen av mine tanker og ideer i hverdagen.

Sindre har jeg aldri møtt i virkeligheten, men hans engasjement i smått og stort smitter lett, har lest alle hans innlegg de siste uhm, 2 årene? Så er med andre ord en fast leser.

15. Magnus II
17.08.10

Er nok en av de eldste leserne med mine 40 år. Har jobbet med nettsider som lekmann i ca. 10 år. Begynte med fiskeri.no (still going strong) og har nå en rekke nettsider og blogger. Har også en liten nettbutikk der jeg selger bilder (scanfishphoto.com). Går i full jobb, men elsker å skrive, publisere og å være på nett, samtidig som dette gir en god ekstrainntekt. Interesser ellers: fiske, reise og foto. Spiller gitar, men innså (heldigvis) allerede i ungdommen at jeg ikke hadde noen fremtid som popstjerne. Har fulgt Sindre siden hans spede (men optimistiske) start, og er stadig inne på glabladet. Kaller meg Magnus II ettersom det også er en navnebror som kommenterer på glabladet.

16. Fekka
17.08.10

Hadde vært interessant om de som skrev her også la inn en linje om hvor mye de tjener på nettet, feks. pr. måned i snitt.

17. Lars
17.08.10

Tror ikke alle har lyst til å oppgi det Fekka, men for all del de som vil kan gjøre det.

Hei

Mitt navn er som allerede nevnt Bob Stian Tverberg Nerland (27).
Jeg er fortiden, og forhåpentligvis i all fremtid selvstendig næringsdrivende.

Vi levere i all hovedsak installasjon, konfigurasjon og opplæring i Google Apps. Gmail etc. for bedrifter med ditt eget domenenavn. Det finnes ikke alternativer. :)

Jeg leser Glabadet fordi jeg nekter å lese Dagbladet. Det var litt fjasete skrevet…… Jeg leser Glabladet rett og slett fordi jeg uten unntak sitter igjen med mye mer enn om jeg leser en av de store tabloidene. Enkelte ganger er det greit å tilby hjernen litt føde, fremfor å fylle den med negative inntrykk. Hurra

Takk for en super blog :)

BSTN

17.08.10

Hei!

Jeg heter Håkon Reine og jeg styrer i disse dager mot målet mitt som er å bli personlig coach. Jeg leste www.glabladet.no for noen år siden, og det er Sindre sin side som inspirerte meg til å utvikle mitt eget nettsted: http://www.personligutvikling.no.

Her tilbyr jeg coaching, selvutviklingsprogram, og artikler innenfor selvutvikling.

20. Sabai
17.08.10

Jeg velger ihvertfall foreløpig å være «anonym» på nett så Sabai er mitt nick ;-) 41 år «gammel» og bosatt i Oslo. Og er relativt fersk som «webmaster» har holdt på med diverse saker på nett siden i fjor vinter. Var også innom Sindre sitt bloggerkurs tidlig i karrieren og snappet opp nyttige tips der i fra :-) Så jeg slenger innom Glabladet i ny og ne for å se om det er noe nytt eller nyttig…

Driver noen nettsider/blogger og mine to hovedsider nå og fremover en god stund er: http://www.biltips.net/ som er et nettmagasin om bil og motor.

Og http://bmwm3gt.com/ som fokuserer mer på BMW relatert stoff.

Ingen særlige inntekter å snakke om foreløpig men jeg har et langsiktig perspektiv og håper etterhvert å kunne få en liten biinntekt fra mine nettsider.

Værsågod neste ;-)

21. Ulrikke
17.08.10

Jeg heter Ulrikke, er 19 år og kommer fra Vestfold. Jeg skal bli både journalist og makeupartist, fordi jeg elsker å skrive og elsker sminke (kremt). Sånn ellers synes jeg det er veldig vanskelig å skrive om meg selv.

Jeg elsker Glabladet. Tusen takk for tips og svært inspirerende tekster! Du er veldig dyktig, Sindre!

17.08.10

Mitt navn er Markus og jeg er så ung som 14 år. Jeg driver ett nettsted som skriver om spill, film, musikk og programvare i hovedsak. Der søker jeg nå etter en skribent.

Adressen er http://soriko.no

Takk for en bra blogg, Sindre :)

Vigdis heter jeg. Helt fersk blogger.
Med kjempegod hjelp fra Sindre holder jeg på å lage min egen side (den er under litt treig utviklling – kanskje alderen som gjør det – er passert 60 og vel så det)
Elsker å skrive sanger og dikte. Det er ikke få sanger jeg har laget til forskjellige anledninger oppigjennom årene.
Vil nå prøve å gjøre litt business på sangskrivingen min etterhvert.
Og Tusen takk igjen Sindre for den flotte hjelpen du gir og for alle gode tips.

17.08.10

:-) Hei, Beate her, dette hørtes kjempespennende ut, jeg har akkurat nå laget meg en helt splitterny blogg. Som skal handle om mote, skjønnhet, barn og alt hva som jeg måtte ønske å skrive om. (mine interesser er mange)

Glabladet har vært interessant å følge nå i noen mnder, er her nesten hver dag en tur og det er helt utrolig hvor inspirerende og mye lærerikt som blir skrevet ned her inne. :-)

25. Caroline
18.08.10

Caroline her! Jeg er 89-modell, studerer for å bli barnevernspedagog og jobber som salgskonsulent. Jeg liker å ta bilder, lese, skrive, tenke og skape fine ting. Jeg liker bloggen din, den er gjennomført og nyttig! Takk! :)

26. Tormod
18.08.10

Jeg er en mann på 47 år som nylig har etablert min egen blogg som kommer til å innehold artiker om Smaker, opplevelser og personlig utvikling. Dette er for meg tre områder som jeg har mange tanker rundt. Bloggen vil også bli en samling av matretter og smaker som jeg selv utforsker, slik at det kan deles med andre som er glad i gode smaker. Det å blogge er i seg selv en form for personlig utvikling og jeg synes digitale medier og verktøy er spennende å utforske og følge med på.

27. Pamis
18.08.10

Heisann, Pamis her. Jeg er ei jente på 25 som bor i Tønsberg. Er student og har som mål og fullføre helsesekretær utdannelsen. Har vært fast leser av glabladet en god stund nå. Take care :)

28. Sindre
18.08.10

Jeg føler meg smigret og priviligert. ;)

Tusen takk for alle de flotte introduksjonene hittil, folkens. Og til alle dere uendelig mange andre som har vært innom og ikke benyttet anledningen til en introduksjon: Are you crazy? Vi skaper Glabladet-historie her, og denne siden linkes til fra alle bloggens sider. Du trenger ikke ha en nettside for å introdusere deg. Så lenge du er en leser, holder det! Ikke nøl, sikre deg en plass høyt oppe på kommentarlisten NÅ! :)

PS. Du trenger ikke skryte uhemmet av Glabladet (selv om det er sykt koselig å lese). Du trenger ikke være «fan». Jeg vil egentlig bare ha en introduksjon av DEG. Hvis du leser dette, har du ingen unnskyldning til å ikke skrive! :)

Igjen, hyggelig å bli «kjent» med dere som har skrevet til nå. Mange likesinnede her, men det er vel ikke så rart. I love you guys!

29. Marius
18.08.10

Hei, Marius her, som lurker rundt nå og da på Glabladet! Sjelden jeg skriver kommentarer, men får vel gjøre det på en spesiell anledning som dette ;)

Er en gutt på 16 år som bor i Oslo, og har et mål om å skaffe meg en hjemmeside som kan gi meg en liten bi-inntekt. Glabladet hjelper meg på veien!

30. Anders
18.08.10

Hei, jeg er foreløpig anonym (som mange andre :) men leser Glabladet jevnlig mens jeg selv holder på å bygge opp en egen nettside. Har funnet en del gode råd her og lært av det. Nå er jeg spent på å se hva Sindre skal lage ut av denne tråden :)

18.08.10

Hei,

jeg er 36 år gammel, bor i Bergen og er allerede i god gang med å kunne leve av min lidenskap, som er innen det alternativet, og da med hovedinteresse for astrologi.

Jeg jobber allerede som klarfølt tarotist på Teletorget/team Eth: http://eth.no/ og på Eksperthjelp: https://www.eksperthjelp.no/index.jsp. Trenger du svar, kan jeg mest sannsynlig hjelpe deg.

Jeg holder på å jobbe opp en astrologiblogg ved å følge Sindres nettkurs. Her kan man få astrologisk veileding og da med hovedfokus på spørsmål om kjærlighet. Her er adressen til bloggen min: http://astrologi-og-tarot.com/

Anne Elin

http://astrologi-og-tarot.com/

32. Anders
18.08.10

Spennende Anne Elin!

Faktisk er det alternative ett av flere tema jeg har tenk på som bloggtema. Et av flere. Men jeg bygger opp noe annet nå.
Likevel synes jeg det virker spennende med det alternative da jeg føler jeg har en veldig god «oppfattelsesevne».
Men jeg kunne alltids trengt svar på ting, eller bekreftelser :=)

18.08.10

Heisann!
Jeg er 23 år gammel, og bor i Sandefjord, Oslo og Lillehammer.
Startet min egen sjekking- og selvutviklingsblogg for ca 2 år siden. Jeg driver til daglig som coach og entrepeneur for å hjelpe folk å oppnå potensialet sitt. Ikke rart er jeg ofte innom Glabladet!

Min visjon er å bli verdens beste coach, som kan inspirere og motivere folk verden over til å ta sitt eget liv til neste nivå! :D

Senest idag kom jeg ett skritt nærmere drømmen min da jeg fikk den gode nyheten at Norgesgruppen vil sponse mitt neste store arrangement med ikke mindre enn 50.000!! – Vi holder på å arrangere en selvutviklingskonferanse i Oslo til inntekt for skolegangen til barn i Tanzania. Les mer her: http://mortenhakesummit.com/norsk/billetter/

Ellers er jeg veldig stolt av deg, Sindre! Du har vist at det er mulig å leve av en drøm. Det er en så utrolig viktig lærdom for folk flest. Du har gitt en gave på den måten!

Vi snakkes i Oslo på konferansen!

34. E. Susanne
18.08.10

Jeg er en av de yngre leserne til Sindre på 16 år. Jeg driver egentlig bare dank og lever livet på den måten jeg liker best. Klarte akkurat mopedlappen for to dager siden.

18.08.10

Jeg leser Glabladet da jeg synes det er både spennende og underholdende å lese om en ung og entusiastisk gründers bekjennelser.

Selv er jeg gründer og daglig leder av Altaavisen, som er en lokalavis som går ut til tilnærmet hele Vest-Finnmark annenhver torsdag.

36. Ida
19.08.10

Jeg er 13 år og er veldig interessert i webdesigning, fotografering og data generelt.
Jeg husker ikke helt men fant Glabladet for noen uker siden :) Du har fått meg veldig interessert i Law og Attraction. Bor på Sunnmøre :)

Hei,

Henter masse tips og inspirasjon fra Glabladet.
Godt språk, og interessant innhold.
Tar i bruk veldig mange av tipsene når jeg skriver min egen blogg om privatøkonomiske utfordringer.

Soon to be a Billionaire

ups.. Glemte introduksjonen…
Jeg er midt i 30-årene, bor i Larvik. Jobber til daglig med elektronikk, og nyter livet på solsiden. Intresserer meg for trening, jakt og alt som går på strøm.

Stbab

39. picxx
21.08.10

Picxx her.
Kan lese mere om meg på glabladet, her:
http://www.glabladet.no/2008/07/bloggintervju-picxx/

Ellers er jeg for tiden i gang med å omstrukturere hele min internettportefølje.
Kommer nok mest sannsynlig av at jeg ikke akkurat blir yngre, og derfor ønsker å bygge opp en profil som også passer meg som person på nett (ihvertfall den norske delen).

Var spørmål om hvor mye man tjente i mnd. på nett lengre opp.
Jeg har akkurat nok til en dobbel cheesburger meal på McDonalds i mnd. :)

21.08.10

Ung i sinn, gamal i skinn.
Utdanna kokk og stuert. Utanriks, plattformer og fiskeri, som kokk og stuert. Opplæring av Russarar i fem år.Har i tillegg reist land og strand som montør
av anleggsbrakker. Det mest interessante oppdraget dette bø på var, inn i 3 engelske fengsel, for å montere norske bu ein heiter som cller.
Et år med film og tv produksjon er gjennomført NOROFF.
Med kamera som led sager, siden Nord Irland 1975.
Dei 10 siste årene, har video kamera, og vert med på reisene.
Kvardagslig prat som ikkje slettast Det er hovedsia mi no på origo som eg jobba utifrå…

24.08.10

Jeg heter Inga Robertsdottir og er en 36 år ung islandsk kvinne som bor i Oslo.

Unified Reiki Therapist (healing), hundetrener og studerer alternativ medisin for dyr og forhandler av nydelige helse og skjønnhetsprodukter. Elsker reiser, fotografering og homeopati/energy arbeid.

Er på randen av å få opp bloggen/hjemmesidene min http://www.holistiskhund.no og .com der jeg tilbyr healing, fjernhealing og hjelper folk med å få et mer naturlig og gøy hundehold :) .

Har også planer om en mer personlig hjemmeside http://www.inga.no der jeg deler mine interesser og tilbyr healing og fjernhealing for mennesker.

Tenker veldig i samme baner som Sindre og synes at han har gjort en kjempejobb med www.Glabladet.no!

27.08.10

Se her ja, det må jeg si, spennende å lese om alle de andre leserne :-)

Selv er jeg en student og eksilbergenser i tidlig 20-årene som ved siden av siv.ing studiene har fått sansen for aksjer de siste årene og som en konsekvens av dette ble Aksjebloggen opprettet.

Jeg oppdaget Glabladet gjennom et intervju av Sindre på Formuebygging.com og begynte straks å lese meg gjennom arkivet av innlegg og likte veldig godt det jeg leste. Jeg føler Sindre og jeg tenker ganske likt på mange områder, og dermed er det ekstra spennende å lese på denne bloggen.

Det er kanskje også verdt å nevnes at Glabladet skal ha mye av skylden for at Aksjebloggen eksisterer. Jeg hadde nemlig ikke tenkt tanken om å blogge en gang, før jeg melde meg på bloggerkurset til Sindre ved ren kjedsomhet. Samme dag som første mailen kom, ble Aksjebloggen født.

43. Petter
28.08.10

Skrivesperre eller Sindre? Har ikke skrevet på nesten 14 dager.

44. Sindre
28.08.10

Bruk gjerne dette kommentarfeltet til å faktisk skrive en introduksjon, Petter. ;)

Ellers kan jeg meddele at jeg har vært syk i nesten en uke, og begynner omsider å bli frisk igjen nå. Blogging har ikke fristet i sykdomsperioden, og jeg har dessuten en rekke kundeoppdrag som har måttet vente og som må prioriteres først. Jeg kommer nok tilbake med flere innlegg så snart jeg føler meg inspirert til det. No worries! :)

12.09.10

Etter å ha fulgt med på blogging i lengere tid, og blant annet lest www.Glabladet.no, så er http://www.mariusbergmo.com nå «på lufta».

Marius Hagerup Bergmo i stikkordsform:
- Trebarns far, og dermed også familiemann
- Fotballidiot, det er et riktig ord å bruke
- Mediamann, med 7 års fartstid fra magasinet Gründer, ABC Startsiden med ABC Nyheter/ABC Tv som ansvarsområde, lokale satsinger på Nettavisen.no, samt konsulentarbeid som selvstendig for blant annet Opplysningen 1881.
- Gründer per dags dato, der lokalavisen Altaavisen er det som blir brukt tilnærmet 24/7 av dagene på.

Tilbakemeldinger på bloggen min taes imot med takk!

17.09.10

Hei!

Jeg heter Kristoffer, er 20 år, studerer og bor i Oslo. For ca et halvt år siden begynte jeg å interessere meg veldig for nettsider og så absolutt potensiale til å spe på studielånet med noen kroner. Driver nå 5-6 småsider som gir meg en liten inntekt ved siden av alt annet.

Snublet over Glabladet for noen måneder siden, via webforumet.no, og dette er uten tvil den mest interessante bloggen jeg har vært borti!

Kjør på videre Sindre!

25.09.10

Hei,

Jeg er en forvirret men glad hobbywebmaster som kan litt om mye og lite og alt. Er utdannet massasjeterapeut av yrke med http://www.helseberoring.no som base. I tillegg står jeg bak http://www.addictologiakademiet.no som jeg også er personlig involvert i.

All denne hobbywebmasteringen har ført meg til wordpress og thesis og derfor kom jeg over www.glabladet.no:) As of speaking har jeg satt opp http://www.mactosh.net som jeg håper kan bli mitt bidrag til et norsk forum for thesis. Og for å si det sånn… jeg begynner på scratch og jobber meg oppover:)

Selv Steve Jobs begynte i garasjen?

Takk for mye spennende og inspirerende lesning på siden Sindre. Vi talast!

48. Framsnakk
04.10.10

Hei Sindre!

Du har et flott prosjekt på gang her.

Jeg er en veldig fersk blogger som har valgt å ta utgangspunkt i nyordet «framsnakk» (motsetningen til baksnakk). De fleste av oss er veldig flinke til å si fra om alt vi synes er dumt, urettferdig, tåpelig, slemt, skandaløst osv. Derfor ville jeg gjerne gå andre veien og skrive om det motsatte, nemlig alt som er fint og flott. Jeg er ingen rosablogger, men bloggen blir likevel min lille rosa fredelige flekk i verden.

For å holde fokus på temaet i bloggen har jeg valgt å være 100% anonym.

Jeg hadde ikke penger i tankene da jeg startet bloggen, jeg ville bare spre litt positivitet. Men etter å ha lest www.glabladet.no så har jeg tenkt litt på muligheten for å få en inntekt ut av dette også. Jeg er usikker på om bloggen min egner seg for det, dog. For det er viktig for meg å holde fast på prinsippene i forhold til bloggens innhold og målsetting, og det medfører at jeg nok iblant tar en del upopulære avgjørelser, særlig i forhold til moderering av kommentarer.

Uansett, jeg koser meg med å blogge og det er hyggelig å se at andre setter pris på bloggen min også. Egentlig er jeg såre fornøyd med det.

Ha en fin dag!

49. Iselin
06.10.10

WitheCherry heter min blogg der jeg skriver om mine interesser, hverdagen, muligheter på internett, samt mine anbefalinger, shoppingtips, rabattkoder og generelt bloggtutorials for å nevne noe. Kort sagt det meste som kan skje på internett.

Flott og interesssant å lese om alle de andre her, forøvrig så synes jeg du har en flott side her på glabladet…
Lykke til videre..

50. meg
28.10.10

Jeg er Meg.

Jeg driver en blogg om økonomi og sparing innenfor husholdning.

51. Michal
28.10.10

Heisann,
Mitt navn er Michal og jeg driver en liten nettside som heter Artigste.net. Her vil du finne litt humor som kan glede arbeidsdagen eller hjemmekvelden din… :) Nettsiden drives som en hobby, og jeg føler ikke at jeg må oppdatere nettsiden hver eneste dag, men noen nye artige fakta eller bilder vil dukke opp i ny og ned.

Ta en tur innom, og send meg gjerne en e-post om du har et tips eller forslag :)

Mvh,
Michal
http://www.artigste.net
(www.DuHarEt.artig.name)

25.11.10

Hei.
Jeg heter Maria. Jeg coacher og kurser flinke jenter!

Svært mange «flinke jenter» plages av dårlig samvittighet, vanskeligheter med å si nei og redsel for å bli avslørt eller ikke være bra nok, og jeg hjelper dem med å endre tankemønstrene. Jeg blogger om hvordan man kan tenke lurere og få det bedre, og tilbyr kurs og coaching.

Takk, Sindre, for en inspirernde side og gode bloggetips i gratiskurset ditt!

PS: Det er lov for gutter å surfe innom siden min også.

Maria
http://www.flinkejenter.no

53. Robin
30.11.10

Hei.

Jeg heter robin og er 15 år. jeg driver egen nettbutikk som selger iphone deksler osv. har nettopp startet nettbutikken slik at den er ikke så veldig kjent

54. Daniel
06.12.10

Hei.
Mitt navn er Daniel. For noen månder siden prøvde jeg å lage ei nettside, men følte at den var for simpel. Så har jeg lest litt rundt å funnet hva jeg ville ha på den nye nettsiden.
Den skal handle om casinosider som f.eks betsafe, betsson, unibet og lignende.
Jeg legger ut tips eller mine ideer om hva som kan være lurt for å spille på en mest mulig trygg måte. Husk at det er ideer så det er jo aldri 100% sikkert at man vinne, men jeg tror at med mine tips så vil man ha større sjangs til å vinne.
Har akkurat laget denne siden, har i planer om å gjøre noe veldig stort av dette.
Den er skrevet på engelsk, på grunn av at jeg tror det vil kansje gi flere lesere.
Jeg har tenkt å gå folkehøyskole: linje: webdesigner.
Håper at det er nyttig informasjon jeg har på siden min.

Med vennlig hilsen Daniel

55. Øyvind
27.12.10

Heisann! Jeg er en 39 år gammel blogger fra Bergen. Jeg begynte på 90-tallet å skrive dagbok på Gopher men falt litt av lasset da www kom for fullt med Mosaic. Jeg tok opp igjen blogging rundt 2006 hvor jeg legger ut bilder, reiseskildringer, kommentarer til nyhetsbildet og om ting og tang jeg finner på nettet. Egentlig prøver jeg å holde meg unna nyhetskommentering men klarer det ikke. Jeg pinger twingly og får 300 rasende mennesker på nakken. :)

Mine stats (Takk Sindre for Blog Metrics tipset!)

Posts: 559
Words in posts: 206535
Comments: 1694
Words in comments: 91542
Trackbacks: 26
Months blogging: 52

30.12.10

Hei Sindre,

Fint nettsted du har:)

Mitt navn er Morten Magnusson – 34år og bosatt på Sola.

Jeg driver en blogg, en lenkekatalog og et forum pluss noe annet tjafs:)

Forumet mitt som for øvrig heter BareBlogg.no er et forum for bloggere i alle aldre, farger og fasonger. Min ambisjon er å skap et ressurssenter for alle som blogger.

Jeg inviterer alle til å ta turen innom.

Mvh
Morten

57. Thomas WK
04.01.11

Heisann!

Jeg heter Thomas er 35 år og driver bl.a. magasinet Timepoint.no.

Dette er er et webmagasin for deg som annonserer mye på internett, tips til å skrive søkemotorannonser, seo og generelt markedsføring på nettet.
Har også mye inspirerende stoff fra andre kloke hoder.
Jobber også mye med wordpress, flash, html osv.

Liker også å ta litt sprø ideer, og sette oppe en nettside og se hva som skjer…

Eks. SelgSkiten.no.. en litt sær nisje innen rubrikkmarkedet.

Leser såklart Glabladet titt og ofte!

26.01.11

Rune Gulbrandsen (32) er en norsk sanger og låtskriver (singer/songwriter). Han skriver alle tekstene sine på norsk, og er stor fan av norskspråklig musikk.
Rune er inspirert av band som The Beatles, Roy Orbison, Postgirobygget og Øystein Sunde uten sammenligning forøvrig. Sjangermessig ligger han innenfor voksenpop / visepop, fra såre melankolske ballader til det mer rocka og fengende.

Han holder nå på å spille inn et knippe låter i et studio i Oslo. Du vil etterhvert få en smakebit av de ferdige låtene på denne http://www.runegulbrandsen.com.

Følg bloggen på hjemmesiden eller bli fan på facebook: http://listn.to/RuneGulbrandsen

30.01.11

Jeg bruker navnet Jack Crown her på nett og blogger om aksjer og investering med fokus på utbytte. Jeg startet bloggen pga. min lidenskap for aksjer og investering. Målet med bloggen er å dokumentere utviklingen mot økonomisk uavhengighet.

Hele min investeringsstrategi er bygget opp rundt utbytte og det er derfor også naturlig at utbytte vil være hovedtema for bloggen.
Bloggen min er ikke en blogg for å fortelle hvordan enkeltpersoner burde forvalte deres økonomi. Jeg vil kun dokumentere mine egne fremskritt og dele mine tanker rundt investering og spesielt utbytte.

Bloggen min kan dere se her http://utbytte.blogspot.com/

60. Bingo
09.02.11

Jeg er en mann i 20-åra som bruker mange timer hver dag foran skjermen. Jeg har vært SEO konsulent for to firmaer, men begynner nå å stå på egne ben. For tiden jobber jeg med en bingoside som jeg etterhvert håper skal bli en portal. Jeg er dessuten en fyr som blir fort lei – plutselig vil jeg heller ha en side om musikk eller biler :)

Jeg er veldig glad i fotball og spiller litt selv, ellers går mye av sommeren til fisking! Jeg er ikke glad i mye varme og jeg hater vinteren :D

10.02.11

Jeg har en ny blogg nå på eget domene (endelig). :-)
Bloggen er som sagt helt fersk og i utgangspunktet tenker jeg at den blir å handle litt om hverdagslige ting og ting som hender i min hverdag.

Jeg prøver nå wp for første gang og dette blir liksom en hverdagblogg samtidig som den er en øvelsesblogg for meg når det gjelder å bli kjent med wp… og sier det igjenn og igjenn, sindre er den som har fått meg over på wp.

Alle er velkommen innom for en titt, legg gjerne igjenn en konstruktiv kommentar. :-)

62. Aceogmor
28.02.11

Hei!
Jeg, Ace of Spades to Corruptos, er en Rottweilergutt på 5 1/2 år som har min egen blogg. Bruker bare navnet «Ace».
Der skriver «jeg» om ting som skjer i livet mitt,som bla fortellinger fra turer, dressur, naturbilder – mye bilder!
Det er veldig mange som har husdyr her i landet og det er rart det ikke er mer fokus på dyreblogger generelt!
Jeg har i allefall stor fokus på min blogg!
http://aceogmor.blogspot.com

Hilsen

Aceogmor

63. Bingo
28.02.11

Kult at du har en hund som heter Ace of Spades, for det har nemlig vi også :) Wetmarc’s Ace of Spades – en liten dverg dachs på et og et halvt år :)

64. Rebecca
16.03.11

Jeg heter Rebecca, jeg er 23 år og jeg studerer veterinærmedisin i Tsjekkia. Jeg lever ut drømmen min både som student og som hundeeier. Bloggen min handler rett og slett om det å være veterinærstudent, hunden min og andre dyrerelaterte interesser.

65. Lene
25.04.11

Hei,
Jeg heter Lene, jeg er 31. Jeg leste tråden din, Sindre, på webforumet, den om slutt på Kiwi, o.s.v., og kom her til Gladbladet. Jeg ble veldig inspirert. Selv har jeg forlat 08:00-16:00 god betalt kontor jobb for å prøve å gjøre noe annet for 9 måneder siden. Jeg var i jobb for 5 år, før det studerte jeg for mange år, og alt dette føles litt for lang tid for å gjøre det som man trives ikke med. Jeg var ikke tilfreds med jobben som mange andre tror at jeg hadde best jobb man kunne tenke men for meg var det ikke sånn. Så jeg begynte studere litt forskjellig og litt seinere har etablert et lite firma og har begynt med nettbutikk http://www.stylehouse.no for rundt 3 måneder siden. Alt dette er bare begynnelse, men jeg angrer ikke i det hele tatt på det jeg har gjort.
Jeg er interessert i interiør, oppusning, bygging generelt og har lyst å drive på mer og mer med ting rundt dette.

Jeg begynte å skrive blogg også men ikke sikker på om at jeg klarer å skrive reglemessig, så vi får se hva som blir ut av det :) http://galadriell.blogg.no/

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere