Abonner på Glabladet:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

...eller, abonner via Epost:

Toppkommentatorer

Siste røster i feltet

 • Sindre: Du henger deg opp i en liten detalj som ikke var poenget med innlegget overhodet. Det var...
 • Sondre Lrc: På meg virker det som du ønsket å få kjendisvenner på Facebook for å bli kul eller som et...
 • Ida: Jeg er 13 år og er veldig interessert i webdesigning, fotografering og data generelt. Jeg husker...
 • Marius: Noen ganger er det så lite som skal til for å glede andre :)
 • Marius Hagerup Bergmo: Jeg leser Glabladet da jeg synes det er både spennende og underholdende å lese...

Om leserne

Skrevet av Sindre | 17. august, 2010
Hvis du er ny her, vil du kanskje abonnere på Glabladets nyhetsbrev, og motta jevnlige tips om blogging og pengetjening på nettet. Takk for besøket!

Introduser deg:

Bare for å være ekstra snill og kul med mine lesere, tenkte jeg i dag å gi dere en unik mulighet! Dette innlegget kommer til å fungere som Glabladets “Om leserne”-side. Den vil linkes til fra headeren på alle bloggens sider, like ved “Om Sindre”.

Alt du trenger å gjøre er å skrive en kort introduksjon av deg selv i kommentarfeltet. Den trenger ikke være fancy og omfattende, bare skriv litt om hvem du er.

F.eks: Hvor gammel du er, hvor du bor, hva du “gjør”, hva du vil bli når du blir stor, hva du syns om bloggen, hvordan du fant den, etc. Dette er bare noen forslag, men bare fantasien setter grenser!

Så enten du kommenterer ofte, sjeldent eller aldri, håper jeg du kan gjøre det nå. :)

Takk til Ulrikke for idéen.

| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut Hvis du finner innholdet på denne siden hjelpsomt og nyttig, vurder gjerne en donasjon til Glabladet, så du kan ta del i givergleden også.
LESERNE MENER:
36 kommentarer så langt

1. Lars
17.08.10

Heisann!

Jeg heter Lars Erik,og er 19 år. Mine interesser er fotball, nyheter og friluftsliv. Er også glad i å reise. Har vært mange turer i utlandet, nærmer seg 20 turer nå. Jeg fant bloggen via Google. Jeg opprettet min blogg sommeren 2009, og har siden den gang skrevet mange innlegg. Lesertallene mine har økt i takt med alderen til bloggen :)

Det var litt om meg.

17.08.10

Jeg kaller meg selv formuebyggern. Har en plan om å bli mindre økonomisk avhengig. Jeg blogger altså om hvordan dette skal gjennomføres. Jeg tjener noen kroner på nett og dette er en av måtene jeg skal nå målet på. Det er et langsiktig prosjekt.

Glabladet er for meg en inspirerende og ikke minst motiverende blogg. Jeg er enig med mye av Sindres tankegang og jeg liker godt de selvhjelpsartikler som finnes her. Sjekk ut arkivet til Sindre, der ligger det masse nyttig informasjon!

3. Mats
17.08.10

Hei, fant Glabladet via Webforumet.no når Sindre startet med sin blogg. Utviklet og blogget på http://www.itstyle.net/blog/ (Hadde 12000 brukere første mnd) tidligere og driver nå Problogger.no samt http://www.matsholmvik.com og et par andre sider som driver innenfor internettmarkedsføring og salg av script.

Jeg er en 30 år gammel webmarkedsfører og webdesigner fra Sandefjord, med fokuks på webmarkedsføringen.
Har holdt på med webmarkedsføring 2-3 år og stortrives med det.
Mitt mål er å hjelpe andre med å gjøre det samme og jeg lager produkter og holder private coaching sessions relatert til dette.

Har lest Glabladet et par år og det er mye god informasjon her Sindre. ;)

5. Knut
17.08.10

Hei, jeg heter Knut og er en 36 år ung mann fra østlandet, nærmere betsemt Toten.
Til daglig jobber jeg hjemmefra på internett hvor jeg hovedsaklig opererer med engelskspråklige sider.
For en liten tid tilbake lanserte jeg også en Norsk blogg med navnet nettgrunder.dom.

Glabladet er en blogg jeg har fulgt over en tid nå, som jeg kom over ved en tilfeldighet (heldigvis) i planleggingen av min Norske blogg.
Gladbladet og Sindre har fått god omtale på min blogg for et par uker siden, og jeg ser ikke bort fra at det skjer igjen.

Fortsett det gode arbeidet Sindre. Takk for en meget bra blogg.

Knut

6. Camilla
17.08.10

Hei! Camilla, blogger om mote og styling på stylistaz.com. Gjennom bloggen har jeg klart å bli skribent i Avis Nordland sitt månedsbilag Bodø Puls og nå har jeg startet eget foretak. Blogging kan føre til mye morro og sin egen bedrift:-)
Takk for masse gode tips Sindre:-)

17.08.10

Hei!

For 4 år siden flyttet jeg til Trondheim for å studere teknisk kybernetikk ved NTNU. Min noe rufsete pokerkarriere var allerede et lite år gammel, men det var først på dette tidspunktet jeg virkelig begynte å spille mer seriøst. Man kan gjerne kalle det flaks og tilfeldigheter, men takket være at jeg flyttet inn i leilighet med en vilt fremmed kar som det viste seg også spilte spillet, fikk lærdoms kurven en skikkelig boost! Sammen startet vi den gang det som skulle bli min store redning gjennom mange år med tøffe og dyre studier.

Nå, 4 år etter, er poker en deltidsjobb jeg ikke ville vært foruten. Jeg tjener nok til å spe på et spinkelt studielån og har mulighet til å komme meg igjennom studiet helt på egenhånd, til tross for et huslån jeg tok opp for 3 år siden. Jeg er meget priviligert som kan kalle meg en vinnende pokerspiller!

På Deltidspoker.com kommer jeg med råd til andre som ønsker å tjene litt ekstra på poker. Her finner du seriøse og useriøse innlegg, samt et gratis pokerkurs for å få deg i gang!

Vi snakkes der!

17.08.10

Hei. Mitt navn er Espen Korsvik.

Jeg er 27 år gammel og driver et firma som heter Dating Adventure.

I hovedsak er Dating Adventure et firma som driver med lifestyle coaching på alle nivåer.

Dette de vanligste temaene vi underviser i:

- Målsettinger, og hvordan nå dem
- Sosiale interaksjoner
- Hvordan bli en attraktiv person
- Lære å like seg selv
- Nettverksbygging
- Bli attraktiv for det motsatte kjønn
- Teoretisk og praktisk trening

Disse egenskapene utgjør et godt grunnlag for et innholdsrikt og suksessfullt liv.

Hvis du vil lese mer om dette kan du se: http://dating-adventure.com

- EspenK -

17.08.10

Hei

Jeg heter Marianne er 28 år og en en “stay-at-home-mum” med min egen lille business på http://www.babytepper.no som jeg akkurat har startet. Jeg lager selv flotte strikkede babytepper på strikkemaskin og selger disse!

Jeg holder også på å bygge meg opp en blogg med hjelp av Sindre sitt kjempebra og gratis bloggkurs ;-) Uten denne hjelpen hadde det nok tatt langt lengre tid for meg å få opp en blogg ja… Denne kan man snart finne link til fra nettbutikken min!

Målet er å videreutvikle både nettbutikken min og bloggen…og det er mye hjelp og tips å få her!! :-D

17.08.10

André Silverspoon her, 33 år gammel markedsfører, Internet marketing coach,og produkt utvikler fra Oslo. Jeg har drevet med markedsføring i 5år totalt men de siste 3 årene har jeg fokusert på ONLINE markedsføring…også kalt Internet Marketing.

Mitt liv blir beriket av å reise, utforske og oppleve kulturer i alle verdens kriker og kroker, så en dag tenkte jeg; “Hvorfor ikke tjene kr fra laptopen min, slik at jeg kan reise verden rundt og tjene penger samtidig?”

Vel…

Jeg fant ut at det daglige “rotteracet” ved å stå opp 7 om morgenen og gå på jobb ikke var noe for meg, så jeg sluttet i jobben min og startet med å jobbe online.

Jeg angrer ikke på det idag…

Idag står jeg opp når jeg vil og kan stort sett styre mitt liv uten noen innflytelse fra en arbeidsgiver… Tjene penger fra nettet var ikke så vanskelig alikevel fant jeg ut.

Idag produserer jeg nedlastbare produkter som ebøker, “how to videoer”, og mp3 filer i diverse nisjer.

Etter stort påtrykk fra venner og bekjente har jeg startet å lære bort hvordan man på enklest mulig måte kan tjene kroner online.

Jeg ramler innom Glabladet fra tid til annen…mye bra info her :) ) Takker for denne knallsiden og alle minuttene denne siden har hjulpet meg med å slå ihjel ;)

Ønsker dere alle en perfekt dag!

Mvh
André Silverspoon

11. Arvid
17.08.10

Gammel mann på snart 60 år, en av Sindres gamle kunder. Skriver mest om økonomi, politikk, konspirasjoner, NAV og annen elendighet! Legger dessuten ut mye musikk – tidvis med størst interesse for oss gamlinger, andre ganger med interesse for de yngre.
Har ikke så mange som kommenterer, men de få som er gir svært positive tilbakemeldinger – en av dem påstår til og med at jeg har en av de mest interessante blogger han vet om!
Kanskje du vil ta en titt? Og takk til deg, Sindre, som gav denne mulighet til reklame for egen blogg!

12. Tonny
17.08.10

Til alle. HA DET GØY!!!

Så litt om meg. Jeg blogger om hjemmesider m.m. på http://qts.no/blogg/. Der lager jeg også hjemmesider for folk og firmaer. Har fulgt Sindre og glabladet siden han startet opp og er utrolig imponert over utviklingen. Det er tross alt ikke så lenge siden starten og han har kommet langt siden da.

Masse lykke til videre.

13. salma
17.08.10

Heii

Jeg heter Salma er 40 år driver nettsiden finnvaren.no
Med så lett og bra gratis kurs fra Sindre ga det meg motivasjon til å starte en egen blogg Glabladet er en virkelig verdifull blogg med masse lærerikt innhold. Hvordan jeg fant Gladbladet jeg søkte ette bloggkurs på google der tittet Sindre sin side opp, GRATIS kurs hørtes interesangt ut så dette var noe jeg kunne tenke meg.

Jeg er hjemme om dagen bruker nettet som en venn og en lærer jeg har blitt kunskapssrik og stadig får jeg nye ideer, siden jeg er hjemme har jeg benyttet den muligheten ser jeg en stor mulighet å starte en forettning hjemmefra.

Mitt mål er å utvikkle min nettside jeg har idag, og lappe sammen en stilig blogg som jeg kan dele med verden.

Salma

17.08.10

Blogger, driver nettbutikk og ser lyst på livet.

Driver primært en nettbutikk og en personlig blogg, disse er følgende:

http://www.games1.no
http://www.frimodig.no

Nettbutikken står hovedsakelig for å føre retrospill mot det norske markedet og den personlige bloggen beskriver noen av mine tanker og ideer i hverdagen.

Sindre har jeg aldri møtt i virkeligheten, men hans engasjement i smått og stort smitter lett, har lest alle hans innlegg de siste uhm, 2 årene? Så er med andre ord en fast leser.

15. Magnus II
17.08.10

Er nok en av de eldste leserne med mine 40 år. Har jobbet med nettsider som lekmann i ca. 10 år. Begynte med fiskeri.no (still going strong) og har nå en rekke nettsider og blogger. Har også en liten nettbutikk der jeg selger bilder (scanfishphoto.com). Går i full jobb, men elsker å skrive, publisere og å være på nett, samtidig som dette gir en god ekstrainntekt. Interesser ellers: fiske, reise og foto. Spiller gitar, men innså (heldigvis) allerede i ungdommen at jeg ikke hadde noen fremtid som popstjerne. Har fulgt Sindre siden hans spede (men optimistiske) start, og er stadig inne på glabladet. Kaller meg Magnus II ettersom det også er en navnebror som kommenterer på glabladet.

16. Fekka
17.08.10

Hadde vært interessant om de som skrev her også la inn en linje om hvor mye de tjener på nettet, feks. pr. måned i snitt.

17. Lars
17.08.10

Tror ikke alle har lyst til å oppgi det Fekka, men for all del de som vil kan gjøre det.

Hei

Mitt navn er som allerede nevnt Bob Stian Tverberg Nerland (27).
Jeg er fortiden, og forhåpentligvis i all fremtid selvstendig næringsdrivende.

Vi levere i all hovedsak installasjon, konfigurasjon og opplæring i Google Apps. Gmail etc. for bedrifter med ditt eget domenenavn. Det finnes ikke alternativer. :)

Jeg leser Glabadet fordi jeg nekter å lese Dagbladet. Det var litt fjasete skrevet…… Jeg leser Glabladet rett og slett fordi jeg uten unntak sitter igjen med mye mer enn om jeg leser en av de store tabloidene. Enkelte ganger er det greit å tilby hjernen litt føde, fremfor å fylle den med negative inntrykk. Hurra

Takk for en super blog :)

BSTN

17.08.10

Hei!

Jeg heter Håkon Reine og jeg styrer i disse dager mot målet mitt som er å bli personlig coach. Jeg leste www.glabladet.no for noen år siden, og det er Sindre sin side som inspirerte meg til å utvikle mitt eget nettsted: http://www.personligutvikling.no.

Her tilbyr jeg coaching, selvutviklingsprogram, og artikler innenfor selvutvikling.

20. Sabai
17.08.10

Jeg velger ihvertfall foreløpig å være “anonym” på nett så Sabai er mitt nick ;-) 41 år “gammel” og bosatt i Oslo. Og er relativt fersk som “webmaster” har holdt på med diverse saker på nett siden i fjor vinter. Var også innom Sindre sitt bloggerkurs tidlig i karrieren og snappet opp nyttige tips der i fra :-) Så jeg slenger innom Glabladet i ny og ne for å se om det er noe nytt eller nyttig…

Driver noen nettsider/blogger og mine to hovedsider nå og fremover en god stund er: http://www.biltips.net/ som er et nettmagasin om bil og motor.

Og http://bmwm3gt.com/ som fokuserer mer på BMW relatert stoff.

Ingen særlige inntekter å snakke om foreløpig men jeg har et langsiktig perspektiv og håper etterhvert å kunne få en liten biinntekt fra mine nettsider.

Værsågod neste ;-)

21. Ulrikke
17.08.10

Jeg heter Ulrikke, er 19 år og kommer fra Vestfold. Jeg skal bli både journalist og makeupartist, fordi jeg elsker å skrive og elsker sminke (kremt). Sånn ellers synes jeg det er veldig vanskelig å skrive om meg selv.

Jeg elsker Glabladet. Tusen takk for tips og svært inspirerende tekster! Du er veldig dyktig, Sindre!

17.08.10

Mitt navn er Markus og jeg er så ung som 14 år. Jeg driver ett nettsted som skriver om spill, film, musikk og programvare i hovedsak. Der søker jeg nå etter en skribent.

Adressen er http://soriko.no

Takk for en bra blogg, Sindre :)

Vigdis heter jeg. Helt fersk blogger.
Med kjempegod hjelp fra Sindre holder jeg på å lage min egen side (den er under litt treig utviklling – kanskje alderen som gjør det – er passert 60 og vel så det)
Elsker å skrive sanger og dikte. Det er ikke få sanger jeg har laget til forskjellige anledninger oppigjennom årene.
Vil nå prøve å gjøre litt business på sangskrivingen min etterhvert.
Og Tusen takk igjen Sindre for den flotte hjelpen du gir og for alle gode tips.

17.08.10

:-) Hei, Beate her, dette hørtes kjempespennende ut, jeg har akkurat nå laget meg en helt splitterny blogg. Som skal handle om mote, skjønnhet, barn og alt hva som jeg måtte ønske å skrive om. (mine interesser er mange)

Glabladet har vært interessant å følge nå i noen mnder, er her nesten hver dag en tur og det er helt utrolig hvor inspirerende og mye lærerikt som blir skrevet ned her inne. :-)

25. Caroline
18.08.10

Caroline her! Jeg er 89-modell, studerer for å bli barnevernspedagog og jobber som salgskonsulent. Jeg liker å ta bilder, lese, skrive, tenke og skape fine ting. Jeg liker bloggen din, den er gjennomført og nyttig! Takk! :)

26. Tormod
18.08.10

Jeg er en mann på 47 år som nylig har etablert min egen blogg som kommer til å innehold artiker om Smaker, opplevelser og personlig utvikling. Dette er for meg tre områder som jeg har mange tanker rundt. Bloggen vil også bli en samling av matretter og smaker som jeg selv utforsker, slik at det kan deles med andre som er glad i gode smaker. Det å blogge er i seg selv en form for personlig utvikling og jeg synes digitale medier og verktøy er spennende å utforske og følge med på.

27. Pamis
18.08.10

Heisann, Pamis her. Jeg er ei jente på 25 som bor i Tønsberg. Er student og har som mål og fullføre helsesekretær utdannelsen. Har vært fast leser av glabladet en god stund nå. Take care :)

28. Sindre
18.08.10

Jeg føler meg smigret og priviligert. ;)

Tusen takk for alle de flotte introduksjonene hittil, folkens. Og til alle dere uendelig mange andre som har vært innom og ikke benyttet anledningen til en introduksjon: Are you crazy? Vi skaper Glabladet-historie her, og denne siden linkes til fra alle bloggens sider. Du trenger ikke ha en nettside for å introdusere deg. Så lenge du er en leser, holder det! Ikke nøl, sikre deg en plass høyt oppe på kommentarlisten NÅ! :)

PS. Du trenger ikke skryte uhemmet av Glabladet (selv om det er sykt koselig å lese). Du trenger ikke være “fan”. Jeg vil egentlig bare ha en introduksjon av DEG. Hvis du leser dette, har du ingen unnskyldning til å ikke skrive! :)

Igjen, hyggelig å bli “kjent” med dere som har skrevet til nå. Mange likesinnede her, men det er vel ikke så rart. I love you guys!

29. Marius
18.08.10

Hei, Marius her, som lurker rundt nå og da på Glabladet! Sjelden jeg skriver kommentarer, men får vel gjøre det på en spesiell anledning som dette ;)

Er en gutt på 16 år som bor i Oslo, og har et mål om å skaffe meg en hjemmeside som kan gi meg en liten bi-inntekt. Glabladet hjelper meg på veien!

30. Anders
18.08.10

Hei, jeg er foreløpig anonym (som mange andre :) men leser Glabladet jevnlig mens jeg selv holder på å bygge opp en egen nettside. Har funnet en del gode råd her og lært av det. Nå er jeg spent på å se hva Sindre skal lage ut av denne tråden :)

18.08.10

Hei,

jeg er 36 år gammel, bor i Bergen og er allerede i god gang med å kunne leve av min lidenskap, som er innen det alternativet, og da med hovedinteresse for astrologi.

Jeg jobber allerede som klarfølt tarotist på Teletorget/team Eth: http://eth.no/ og på Eksperthjelp: https://www.eksperthjelp.no/index.jsp. Trenger du svar, kan jeg mest sannsynlig hjelpe deg.

Jeg holder på å jobbe opp en astrologiblogg ved å følge Sindres nettkurs. Her kan man få astrologisk veileding og da med hovedfokus på spørsmål om kjærlighet. Her er adressen til bloggen min: http://astrologi-og-tarot.com/

Anne Elin

http://astrologi-og-tarot.com/

32. Anders
18.08.10

Spennende Anne Elin!

Faktisk er det alternative ett av flere tema jeg har tenk på som bloggtema. Et av flere. Men jeg bygger opp noe annet nå.
Likevel synes jeg det virker spennende med det alternative da jeg føler jeg har en veldig god “oppfattelsesevne”.
Men jeg kunne alltids trengt svar på ting, eller bekreftelser :=)

18.08.10

Heisann!
Jeg er 23 år gammel, og bor i Sandefjord, Oslo og Lillehammer.
Startet min egen sjekking- og selvutviklingsblogg for ca 2 år siden. Jeg driver til daglig som coach og entrepeneur for å hjelpe folk å oppnå potensialet sitt. Ikke rart er jeg ofte innom Glabladet!

Min visjon er å bli verdens beste coach, som kan inspirere og motivere folk verden over til å ta sitt eget liv til neste nivå! :D

Senest idag kom jeg ett skritt nærmere drømmen min da jeg fikk den gode nyheten at Norgesgruppen vil sponse mitt neste store arrangement med ikke mindre enn 50.000!! – Vi holder på å arrangere en selvutviklingskonferanse i Oslo til inntekt for skolegangen til barn i Tanzania. Les mer her: http://mortenhakesummit.com/norsk/billetter/

Ellers er jeg veldig stolt av deg, Sindre! Du har vist at det er mulig å leve av en drøm. Det er en så utrolig viktig lærdom for folk flest. Du har gitt en gave på den måten!

Vi snakkes i Oslo på konferansen!

34. E. Susanne
18.08.10

Jeg er en av de yngre leserne til Sindre på 16 år. Jeg driver egentlig bare dank og lever livet på den måten jeg liker best. Klarte akkurat mopedlappen for to dager siden.

18.08.10

Jeg leser Glabladet da jeg synes det er både spennende og underholdende å lese om en ung og entusiastisk gründers bekjennelser.

Selv er jeg gründer og daglig leder av Altaavisen, som er en lokalavis som går ut til tilnærmet hele Vest-Finnmark annenhver torsdag.

36. Ida
19.08.10

Jeg er 13 år og er veldig interessert i webdesigning, fotografering og data generelt.
Jeg husker ikke helt men fant Glabladet for noen uker siden :) Du har fått meg veldig interessert i Law og Attraction. Bor på Sunnmøre :)

LEGG IGJEN DIN KOMMENTAR HER:
Advarsel: Upassende kommentarer risikerer å slettes uten forvarsel.

Donér | F.A.Q. | Kontakt | Annonsere? | Abonner på RSS |
Alt innhold er beskyttet av Åndsverkloven © 2008-2010 www.Glabladet.no | Privacy Policy

Bloggekurs

Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Sindres siste tweet:

  Siste poll

  Hvilken nettleser bruker du mest?

  Se resultater

  Loading ... Loading ...

  Sponsorer (ja, flere)


  Bokkilden
  CDON  Haugen Bok

  One.com  Spreadshirt
  Star Tour