Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Bli rik kjapt og enkelt!

Skrevet av Sindre | 01. oktober, 2010

Jeg har kommet over en mulighet som er for god til å være sann! Det som en gang bare var en drøm kan nå gjøres mulig for alle. Og det beste av alt: Du kan gjøre det hjemmefra, og det er helt gratis! Du trenger ikke å gjøre noenting for at det skal funke. Dette jobber i bakgrunnen, for deg. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og observere at bankkontoen din vokser og vokser.

Hva KAN jeg snakke om?!

Vel, svaret, min venn, er: Pure 100% god gammeldags bullshit.

Det finnes ikke noe sånt som å «bli rik kjapt og enkelt». Det finnes bare en illusjon om det. Den blir dessverre holdt i live av folk som tror på alt de hører, og som ikke gidder å ta i et skikkelig tak for å komme noen vei her i livet.

Jeg sier som min første sjef sa: - Hvis noe høres for godt til å være sant ut, så er det som regel det!

Folk som frister med å bli rik kjapt og enkelt, er som regel svindlere som selv kun tenker på penger. Den setningen kan virke en smule fordomsfull, men det jeg vil, er å oppfordre folk til å sjekke litt selv, bruke hodet og sunn fornuft. Man skulle ikke tro det var så mye å be om i dagens moderne, siviliserte samfunn, men noen ser ut til å måtte ha det inn med teskje.

Ringer det en bjelle hvis jeg sier The 5 Percent Community? ;)

Gjør en ordentlig bakgrunnssjekk før du hopper på første og beste «fantastiske» mulighet. Ikke alle som tilbyr «gode deals» trenger å være svindlere, men skulle de være det, kan du som regel bare takke deg selv til syvende og sist. Vær varsom, så kan du takke deg selv for at du HOLDT DEG UNNA.

Hehe, jeg kom til å tenke på en gang for mange år siden, da min mor ble oppringt av et støvsugerselgerfirma. Disse støvsugerne skulle visstnok være «sååå» fantastiske, og mamma lot seg overtale til å kjøpe, selv om prisen var på 15-20,000 kroner, så vidt jeg husker. Da den kom frem, viste det seg å være verdens største og mest bråkete støvsuger, som til tross for sine mange «fantastiske funksjoner», skapte mer irritasjon enn glede. Ikke bare var den tungvint å bruke, men den bråkte som man skulle trodd vi bedrev tunnelboring på stugegulvet.

Det endte med et lite helvete av en sak med å få returnert støvsugeren og få pengene tilbake, men det gikk bra til slutt.

Etter noen måneder var jeg på besøk hos en av mine mange ekser. Telefonen ringte og moren hennes tok den. Det var en kjapp telefon hvor moren svarte at hun ikke var interessert og la på. Da eksen spurte hvem det var, svarte moren at det var noen som skulle selge støvsugere.

De ante neppe hvor heldige de var som la på så kjapt. :lol:

Anyway, jeg liker å se på The Real Hustle natt til torsdager på TV2. Der har jeg blitt bevisst på en rekke svindlertriks, så det er også litt derfor jeg poster dette innlegget. I tillegg har jeg lært drøssevis av triks til hvordan vinne drinker på byen. Og by the way, hvis noen vil møte meg på byen, er det bare å legge igjen en kommentar eller sende en mail! Bring cash! :twisted:


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 01. oktober 2010 klokken 11:25 i kategoriene: Bevissthet, Humor, Penger, Video,

LESERNE MENER:
16 kommentarer så langt

1. ståle
01.10.10

Det ser ut som om videoen ikke funker…

2. Julie
01.10.10

yeah! eg ska bli riiiik!!!!

3. Sindre
01.10.10

Good for you, girl!! :D

4. Kjell
01.10.10

MEEEE TOOOO.

01.10.10

Hahaha.. Når jeg leste begynnelsen her begynte jeg virkelig å lure på om det hadde klikket for deg Sindre :p

«De ante neppe hvor heldige de var som la på så kjapt. » Her er det nok ikke snakk om å være heldig akkurat. Det er sunn fornuft. Jeg har det prinsippet at jeg aldri skal kjøpe noe av en oppsøkende selger nettopp på grunn av den situasjonen de forsøker å skape for å få deg til å kjøpe. Du tenker ikke like klart under en slik «presset» situasjon. Gode selgere forsøker å ta all oppmerksomheten din så du ikke får tid til å tenke over om dette er noe du i det hele tatt trenger eller om det finnes billigere og bedre alternativer. Trenger jeg noe, så undersøker jeg heller selv ulike alternativer uansett hva det er jeg må kjøpe.

6. Lars
01.10.10

Det bør ringe en bjelle når man kommer inn på sider som»Tjen 15 000 på 15 minutt» blablabla.

Forresten, så synes jeg The Real Hustle er en veldig bra serie. Likte veldig godt den med white house scam. Søk opp på Youtube ;)

7. Sindre
01.10.10

@Ståle: Videoen ser ut til å funke her hos meg. Hvilken nettleser bruker du?

Edit: Fikk beskjed av Ståle om at videoen funker igjen nå, så det var mest sannsynlig bare snakk om en liten midlertidig feil.

8. Sindre
01.10.10

@Lars: Hehe, The White House Scam så jeg forleden på TV ja. Den ser ut til å være en av de mest «effektive» og relativt enkle som alle og enhver KAN prøve selv, men jeg oppfordrer ikke til å faktisk gjøre det av den grunn. ;)

Her er videoen for de som ikke har sett den:

(Tror det er første gang jeg har postet en video i kommentarfeltet. Kult at det gikk an!)

[...] This post was mentioned on Twitter by Mats Holmvik, www.Glabladet.no. www.Glabladet.no said: Har skrevet: Bli rik kjapt og enkelt! http://bit.ly/91VdZP [...]

02.10.10

- Hei, hva jobber du med for tiden, da?

- Åh, jeg jobber som affiliate…..selger sånne e-rapporter som avslører masse hemmeligheter og sånn…..Du vet, de der hemmelighetene om hva man skal gjøre for å bli rik som affiliate på å selge hemm…elige e-rapporter om hva man skal gjøre for å bli rik som affiliate på å selge hemmelige e-rapporter om å bli rik som affiliate……..

- Tjener du bra på det, eller?

- Eeeh, akkurat nå så jobber jeg på Rimi, men planen er å flytte til Bahamas om et halvt års tid….så fort jeg har blitt rik på å selge hemmelige e-rapporter….Har hele oppsettet klart med sånn autoresponder, også har jeg fått tilgang til en e-mail liste med flere hundre tusen adresser. Det er dritsmart, sende ut en mail til alle sammen, som de så svarer på og kommer inn i autorespondersystemet mitt, også har en hotmail-konto som jeg aldri bruker, hvor alle de andre på mail-lista kan sende sine mails til meg, så slipper jeg å få masse junkmail til den or’ntlige mailen min….

- Men gjør ikke de andre det samme, da? Er du sikker på at de leser mailen din?

- Njaaaeeei……Men hvis ikke det funker, så er jeg jo også medlem i en klubb hvor man selger hverdagsprodukter som såpe og vaskemidler og sånn…og alle medlemmene får provisjon av det de kjøper selv også, så jeg TJENER faktisk penger når jeg KJØPER…..Og når jeg skaffer flere forhandlere som igjen skaffer flere forhandlere, så har jeg plutselig 10 levler med flere millioner mennesker som jeg tjener masse i provisjon på…..2 millioner mennesker som kjøper for 2000 kroner hver måned, med en provisjon på alt fra 50 øre til 1 krone per varesalg på 500 kroner…..man MÅ jo bli steinrik!

11. Sindre
02.10.10

Hehehe! Nettopp! :)

02.10.10

He he…jeg har da vært med på DEN karusellen. Erfaring gjør klokere :-)

02.10.10

…Men jeg måtte jo lære meg en masse innen SEO, webdesign og det å vippe opp noen databaser og php-scripter….så aldri så dumt at det ikke er godt for noe :D

14. Picxx
03.10.10

Her er hemmeligheten til å bli rik kjapt:
Jobb hardt
Jobb smart
Jobb konstant

Sååå enkelt er det faktisk ;)

03.10.10

Om noe virker for godt til å være sant, er det som regel det!

Gjelder både på nett og i real life .. ;)

[...] Så neste gang du tenker: «Hvis dette er så bra, hvorfor deler han det med oss da? Hvorfor holder han seg det ikke for seg selv og blir styrtrik?», så kan det faktisk hende at det ikke er der hans ambisjoner ligger. Ta alltid et kritisk blikk og bruk sunn fornuft dersom noe virker for godt til å være sant, men ha i bakhodet at ikke alle som prøver å selge deg noe som høres bra ut trenger å være svindlere. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere