Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Film: Trolljegeren

Skrevet av Sindre | 10. november, 2010

Har akkurat vært på kino og sett den norske filmen Trolljegeren, filmet i samme håndholdte kamerastil som Cloverfield og Blair Witch Project.

Dette er en film som kunne fått meg til å tro at det fantes troll, samt forandre mitt synspunkt på mye omtalte monstermastene i Hardanger, hadde det ikke vært for én ting: Trolljegeren himself spilles av Otto Jespersen og dessuten dukker kjente fjes som Knut Nærum og Robert Stoltenberg opp i mindre roller.

Men hva gjør det? Både de kjente og de mindre kjente skuespillerne klarer å gjøre filmen realistisk, og kreativt manus… eh, «dokumentarfakta» gjør dette til både morsom og spennende underholdning. Noen har tydeligvis satt seg godt inn i en alternativ realitet der det fantes troll. Det er lite som forblir uforklart i denne filmen…

Norsk film suger ikke lenger.

Terningkast 5.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 10. november 2010 klokken 21:35 i kategoriene: Kultur & Media, Omtaler,

LESERNE MENER:
9 kommentarer så langt

10.11.10

Ser spennende ut. Tror jeg må få den med meg før jeg forlater det kalde nord til fordel for Perth, Australia den 10 januar…;p

Booket flybillett i dag og har såkalt arbeidsvisum for 1 år framover…

2. Sindre
10.11.10

Ja, det er neppe en film du får sett på australske kinoer med det første. ;)

Men jeg tenkte at dette kan ha potensiale til å slå an i utlandet, da mange ser på Norge og norsk natur og troll etc. som «eksotisk». Filmen holder en bra kvalitet sammenlignet med andre (amerikanske) filmer i denne sjangeren.

10.11.10

Denne har jeg også lyst til å snopkose øyner og ører med!

Får virkelig se å få tatt en bestilling på kino før den forsvinner…

10.11.10

Jeg ser fram til å se denne filmen, selv om det sikkert hadde vært enda mer spennende med de «underjordiske» her oppe i Finnmark som tema. Da ville det jo vært basert på virkeligheten… ;)

10.11.10

Ja, jeg leste den allerede hadde vakt oppsikt verden over. Troll er stor business tydeligvis. Noe særnorsk som turistene ser ut til å digge… hmm, aner jeg muligheten for en nisse…eh…nisjeside her? Selge ebok om troll og tusser til japanere eller noe…:)

6. vero
11.11.10

Æ GLÆR MÆ. Jeg tror jeg skal se den i helga. Prøver å ikke ha så høye forhåpninger, men det ekke lett. Hører fra folk som har sett den at de syns den er helt ok, og media skryter masse. Jeg er veldig into norske eventyr og lignende, noe som jeg tror kanskje gjør hele filmopplevelsen enda bedre – så, jeg gleder meg :D

12.11.10

Hadde tenkt å se den idag, men omgangsjuke er ikke noe å ta med på kinoen. Satser på å se den neste helg. Er lenge siden det var en norsk film jeg ville se.

8. Sarah
19.11.10

Denne virker helt rå :) gleder meg

9. Bjarte
29.12.10

Ja, denne filmen var faktisk helt kanon!! Og veldig, veldig «norsk» (på en god måte) :)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere