Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Du kan få alt du ønsker deg

Skrevet av Sindre | 23. mars, 2011

Hva er egentlig «Law of Attraction»? Det er et begrep som blir mye brukt i selvhjelpsbransjen for å forklare det tilsynelatende faktum at man alltid får det man tenker på. Jeg er tilfeldigvis en av de som tror at dette er sant. Hvorfor jeg tror det? Fordi jeg har sett utallige eksempler på dette hele livet.

Okey, la oss si det er sant. La oss si at du faktisk kan få alt du tenker på. Det kan hende du spør: «Hvorfor har jeg det ikke da?», «Hvorfor tar det så lang tid?» eller «Hva med alle mine negative tanker?».

Den eneste grunnen til at du ikke har det enda, er at du ikke bevisst benytter deg av denne muligheten. Vi er vant til å gå rundt som relativt hjernedøde zombier som kun godtar det vi ser foran oss, eller det som er vitenskapelig bevist. Alt annet er selvfølgelig bare pølsevev, kvakksalveri og «faretruende nært religion».

La oss dra inn tyngdekraften et øyeblikk. Å spørre «hvorfor jeg ikke har det enda» er omtrent som å spørre «hvorfor kan ikke jeg også hoppe i fallskjerm?» – når sannheten er at dette er noe alle kan gjøre fordi det er en mulighet tyngdekraften gir oss. Vanligvis bruker vi den bare til å gå, sitte, stå og ligge, men den kan utnyttes.

På samme måte gir denne såkalte tiltrekningsloven oss muligheter vi vanligvis ikke bruker. Måten de fleste av oss lever livet på, gir oss ikke grunn til å tro noe annet enn at alt som skjer er tilfeldig. Men sannheten er at dette bare er sant hvis du tror det er sant.

Kjenner du ikke noen som er flink til å få til noe du syns virker utrolig at noen kan få til? For eksempel: Min mormor hadde alltid vinnerlykke på de gamle kronespillautomatene. Det var nesten aldri et unntak – hun vant nesten hver gang. Mens folk flest opplevde det som «flaks» de få gangene de faktisk vant, var dette noe min mormor hadde blitt vant til å oppleve, og dermed «forventet» – på et nivå.

Men folk flest forventer ikke nok. De forventer ikke å finne den store kjærligheten når de minst venter det – og nettopp derfor blir det så godt husket, så unikt, så spesielt, når det faktisk skjer.

Dette er tiltrekning «by default». Når du lever et liv hvor du er overbevist om at alt er tilfeldig, vil du leve et gjennomsnittlig liv med masse nøytrale hendelser, en del positive hendelser, men også en del negative. Hvis du ønsker deg noe, vil du ofte oppleve at det tar tid. Enkelte ting vil også føles som om de er utenfor din rekkevidde… Men sannheten er at det du ønsker deg, enten det er en person eller en gjenstand, kun er utenfor din rekkevidde fordi du bestemmer deg for det!

Tenk deg… Hvis du visste at noe var innenfor din rekkevidde, på lik linje med min mormor som «alltid» vant på kronespillet, eller som en idrettsutøver som vet at han har evner innen en viss sportsgren, eller han som alltid finner en ledig parkeringsplass nær inngangen, ville det ikke da vært lettere for deg å forvente det? Men fordi du ikke «vet» dette på et grunnleggende nivå, fordi du ikke er vant til å se eksempler på dette i ditt liv, og du heller ikke har noen «bevis» foran deg som kan «bekrefte» denne påstanden, stikker du kjepper i dine egne hjul…

Det er sånn det er for de fleste. Men jeg skal fortelle deg et annet grunnleggende faktum, et som du sannsynligvis tar for gitt: Du er stjernestøv som har inntatt en fysisk, levende form. Du er en unik skapning med egenskaper i overflod. Hvis noen rettet en pistol mot hodet ditt og sa: «Du har 24 timer på deg til å skaffe 200.000 kroner… Ellers vil du DØ!!!«… Ville det vært mulig for deg?

Ikke som stjernestøv, kanskje…

Samfunnet vi lever i har gjort oss skeptiske og late. En sunn dose skepsis er vel og bra, men ikke når den fungerer som et hinder for å leve det livet man drømmer om. Vil du virkelig slite i industrijobben din til du går av med pensjon? Eller vil du benytte deg av tiltrekningslovens muligheter til å leve et mer givende liv, hvor du tjener dine penger på andre måter, hvor du lever med den perfekte partner i det perfekte huset på den perfekte beliggenheten?

Det er ikke min intensjon å male et negativt bilde av samfunnet. Innledningsvis nevnte jeg «hva med negative tanker?». Det er i stor grad takket være det siviliserte, velutviklede samfunnet vi lever i, hvor vi ikke lenger trenger å krige som villmenn og hvor vi ikke har en merkbar kamp for tilværelsen, at negative tanker tar lenger tid å manifestere.

I hodene våre bryter vi som regel loven hver dag. «Det hadde vært kjekt å rane en bank», «Skulle ønske den drittsekken bare kunne dø», «Faen ta den helvetes naboen med den bedritne Harley’en, nå som jeg lå her og nøt den forpulte stillheten!!!»

Men hvor mye skal ikke til for at våre mørkeste tanker faktisk blir til virkelighet? Hvor ofte har det skjedd? Det krever som regel en dyp, årelang nedgraving i mørke, depressive tanker for å faktisk begå et alvorlig lovbrudd. Heldigvis er ikke dette noe de fleste av oss noensinne vil oppleve. De fleste av oss, selv de som kan være deprimerte og tenke mye negativt til tider, vil egentlig bare ha forsoning og leve et fint, fredelig liv. Det er det alle egentlig vil.

Når du tenker over det har du sikkert merket at vi tross alt har det ganske bra. Vi opplever langt flere nøytrale og positive ting, enn negative. Men når vi klager over alt det negative, bidrar vi til at vi opplever mer av det samme.

Så, hvorfor fortsette å grave seg ned i negative tanker, når du VET at alt du trenger å gjøre er å tenke positivt, ha en vedvarende godfølelse i kroppen, og du vil kunne få alt du ønsker deg? Ja, selvfølgelig høres det simplistisk og enkelt ut, og jeg vet hvor irriterende det er å høre dette når du allerede er på et negativt sted…

Men her har du formelen. Her har du det du trenger å vite for å få alt du vil ha. La meg oppsummere:

  1. Sørg for at du føler deg bra og takknemlig
  2. Tenk på det du ønsker deg, visualiser gjerne/lag visionboard
  3. Tillat å motta det du ønsker, fjern all motstand
  4. Det er ikke noe steg 4…

Prøv dette med en «fake it till you make it»-tilnærming på de områdene du ikke har noen tidligere resultater, beviser, erfaringer eller evner å vise til…

Etterhvert som du begynner å se stadig flere eksempler i livet på at dette stemmer, vil du tiltrekke lettere, fortere og med mindre og mindre motstand. Det vil være naturlig for deg. Du vil ikke lenger tvile (og dermed utsette manifesteringene), men du vil vite (og dermed la ting skje innen rimelig tid for deg).

Livet er et kronespill. Du kan alltid vinne. :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 23. mars 2011 klokken 12:38 i kategoriene: Bevissthet, Business, Inspirasjon, Jobb & Karriere, Law of Attraction, Penger, Samliv, Selvutvikling, Sjekking & Dating, Suksess, Verden & Samfunn,

LESERNE MENER:
13 kommentarer så langt

23.03.11

Prøver for tiden denne tankegangen, og det ser ut til å funke. ;)

2. Sindre
23.03.11

Samme her!

Det funker! ;)

23.03.11

«Men sannheten er at det du ønsker deg, enten det er en person eller en gjenstand, kun er utenfor din rekkevidde fordi du bestemmer deg for det!»

Det var all motivasjonen jeg trengte…. THERESE JOHAUG, HERE I COME!

4. Sindre
23.03.11

Good for you, Deltidspoker. :)

Følg med i morgen, da jeg poster et innlegg om dette med å tiltrekke seg en spesifikk person. Good times i vente, good times! ;)

5. Vanja
23.03.11

Kan bekrefte det du skriver er sant Sindre. Begynte for snaue 3 år siden, og nå har jeg alt jeg har fokusert og tenkt på. Da jeg startet var alt dette en «umulighet» (som er et ord jeg har lagt i glemmeboken :). Livet er lyst og vakkert…..bare en tillater det!

6. Sindre
23.03.11

@Vanja: Fantastisk å høre (=lese). Ordet «umulig» har ingenting i noens vokabular å gjøre. Hvor mye har ikke vi mennesker opp gjennom historien trodd var umulig, bare for å oppnå det noen år senere? Jeg skal få noen til å feste en fotlenke på meg som gir meg støt hver gang jeg skulle glemme meg, og nevne ordet «umulig». TZZZT!!

Det hender vel en sjelden gang fortsatt, uten at jeg er bevisst på det, men det er jo umulig (TZZZT!!)… okey, vanskelig å vende seg av med gamle uvaner… :)

*Kremt*

7. Vanja
23.03.11

Takk Sindre :). -Kom til å tenke…..og det er faktisk et 4. steg: takknemlighet! Og det er et veldig viktig steg. Når en er takknemlig er kanalen klar og følelsen er så god…..som igjen gjør en lykkelig…..og kanalen enda klarere. Jeg takker fra hele mitt hjerte hele tiden.

Jeg startet med denne overbevisningen: Livet er lett. Alle valg er lette. Og det er det! Det tok meg 5 dager å få den første «umulige» tingen…..og etter det så har det gått som det må .

Let the force be with you ;).

8. Sindre
23.03.11

Du har helt rett, Vanja. *Redigerte det inn under punkt 1*.

Dette med takknemlighet er noe jeg har skrevet om i tidligere LoA-innlegg. I tillegg har jeg skrevet en liten liste over 50 ting de fleste kan være takknemlig for. :)

The force is with me, and it’s getting stronger and stronger! :cool:

9. Kristine
24.03.11

Tusen takk for nok en fantastisk lesning Sindre. Denne typen innlegg styrker min egen tro på at alt er mulig! Har jo opplevd loven i praksis men jeg har lett for å glemme å benytte den bevisst. NÅ er jeg inspirert igjen :)

10. Sindre
24.03.11

@Kristine: Jeg skrev faktisk et innlegg om Law of Attraction i praksis også. ;)

[...] Hvis du ønsker noe du ikke tror du kan få, vil energien din være splittet, og manifesteringen vil ta lenger tid. Derfor, jo mer du kan gjøre for å styrke troen på dine evner, jo bedre er det. [...]

12. Thomas
24.03.11

Du sier du «har sett utallige eksempler på dette hele livet». Kan du navne noen eksempler?

[...] Law of Attraction er ingen garanti for at du alltid vil lykkes i alle livets områder for evig og alltid, selv om du tror på teorien, selv om du “visualiserer“, selv om du er “takknemlig” og selv om du “mottar“. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2014 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |