Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Kan hun tiltrekke en spesifikk mann?

Skrevet av Sindre | 24. mars, 2011

For noen dager siden fikk jeg denne mailen:

«Hei Sindre! Innleggene dine om The Secret og Law of Attraction var veldig gode. Jeg startet med dette opplegget for to dager siden, og det har allerede hjulpet meg mye. Jeg tenker kun positivt om meg selv og andre. Jeg har ikke en negativ tanke.

Jeg skal bruke The Secret og Law of Attraction på kjærlighetsforhold og trenger hjelp. Jeg er singel, og har funnet en jeg liker veldig godt. Jeg kan navnet hans, han har svart med på nettchat siden han er en profilert person, og jeg vet jo diverse om han. Han vet ikke om meg personlig og vi har ikke snakket sammen personlig, men med Law of Attraction så skal det skje i løpet av kort tid. De tipsene jeg har lest om hvordan finne kjærligheten med Law of Attraction og Hemmeligheten sier at du skal skrive opp en liste over det du søker ved vedkommende. Hvordan skal jeg gjøre dette når jeg allerede vet hvilken person jeg vil ha? Jeg vet jo navnet hans og bursdagen hans, og jeg vet andre småting. Skal jeg bare skrive opp en liste om det jeg vet om han, også printe ut bilder å lage moodboard av vedkommende? Jeg hørte om ei som hadde lagd moodboard med bilder av drømmemannen og brudekjoler, og hun møtte drømmemannen og ble forlovet med han.»

Mitt svar:

Hvorvidt du kan tiltrekke deg en spesifikk mann i livet, avhenger av hvor mye du selv tror det er mulig å gjøre nettopp det. Det er mulig, men det krever at du virkelig tror på din egen evne til å tiltrekke den spesifikke personen.

Hver gang du definerer det du vil ha, og det bare er én spesifikk person, begrenser du dine muligheter. Hvis du derimot bruker definisjonen av hva du vil ha som et eksempel på essensen av det du vil ha, vil universet kunne identifisere og levere den mannen du virkelig spør etter.

Det kan være denne spesifikke mannen. Det har med å gjøre hvor mye du tror det er mulig. Hvis du ønsker noe du ikke tror du kan få, vil energien din være splittet, og manifesteringen vil ta lenger tid. Derfor, jo mer du kan gjøre for å styrke troen på dine evner, jo bedre er det.

Hvis du sier: «Jeg vil bare ha han der!», og han ikke kommer, skjer det ingenting.

Hvis du sier: «Jeg vil ha noen tilsvarende han der!», opplever du mindre motstand.

Hvis du sier: «Jeg liker dette, dette og dette med han der, og det må være mange som har denne kombinasjonen!», vil du oppleve enda mindre motstand.

I ditt tilfelle ville jeg valgt sistnevnte tilnærming. Skriv opp de tingene du liker, det som tiltrekker deg med personen du har valgt. Fakta som navn, fødselsdag, etc, er begrensende og kan virke mot sin hensikt.

Etterhvert som du beveger deg inn mot mindre motstand, til en sånn grad at du tror på at du kan ha selve essensen av alt «han der» har hjulpet deg å definere, vil kanskje nettopp «han der» dukke opp, fordi det var han som hjalp deg å definere hva du ville ha i en mann.

Uavhengig av om det er han som kommer eller ei: Den som dukker opp vil være veldig bra! ;)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 24. mars 2011 klokken 10:58 i kategoriene: Bevissthet, Inspirasjon, Law of Attraction, Samliv, Selvutvikling, Sjekking & Dating,

LESERNE MENER:
11 kommentarer så langt

24.03.11

Jeg må ærlig innrømme at dette fikk meg til å le litt. Kjærlighet handler IKKE om å sette seg ned å definere hva man ser etter i en annen person. Jeg kan derimot være enig i det du skriver mot slutten her Sindre:

“Jeg liker dette, dette og dette med han der, og det må være mange som har denne kombinasjonen!”

…for det er nemlig helt korrekt. Det er nærmere 7 milliarder mennesker i verden og jeg er overbevist om at tusen på tusenvis av disse kan være den rette for deg, meg eller tusenvis av andre.

Jeg har selv en idè om hvordan min drømmekvinne er, hvem har ikke det, men det aller viktigste for meg er:

– At hun elsker og bryr seg like mye om meg som jeg om henne

Dette kan du ikke skrive på et moodboard…

2. Sindre
24.03.11

Hmm… Jeg skrev:

«Hver gang du definerer det du vil ha, og det bare er én spesifikk person, begrenser du dine muligheter. Hvis du derimot bruker definisjonen av hva du vil ha som et eksempel på essensen av det du vil ha, vil universet kunne identifisere og levere den mannen du virkelig spør etter.»

Dette lo du av? Men så sier du at du «derimot» er enig i dette:

“Jeg liker dette, dette og dette med han der, og det må være mange som har denne kombinasjonen!”

Men realiteten er at jeg basically sier det samme i begge sitatene. Det handler ikke om å definere en spesifikk person som du vet hvem er, men kvalitetene ved denne personen som du liker, og som mest sannsynlig finnes i mange. Det handler om å ikke gå i fellen av å henge seg opp i bare én, og dermed utelukke alle andre. Det handler om å «vibrere» på en «frekvens» som tillater deg å være mottagelig for en rekke personer med kombinasjonen av kvalitetene du søker, sånn at den du virkelig spør etter vil kunne dukke opp. :)

24.03.11

Du sier jeg ler av en del som ble skrevet som jeg ikke har sagt at jeg lo av ;)
Jeg lo litt av denne jenten/kvinnen sitt spørsmål til deg..Essensen i det du svarer er forsåvidt helt greit :)

4. Kristine
24.03.11

Til kommentar nr 1: Nå er vel heller ikke dette et innlegg om hva kjærlighet handler om? Den delen er individuelt for de fleste..

Tusen takk igjen Sindre. Jeg kunne ikke sagt dette bedre selv :)

5. Kim J.
24.03.11

Kvinnen med kombinasjonene av kvaliteter dukker opp, og jeg kjeder meg, så vedkommende blir et alternativ, og jeg kan tillate meg selv å gå over til den neste når jeg da kjeder meg igjen.

En gang satt jeg meg fast mellom to alternativer, så jeg flippet en mynt. Det virket, men det løste ikke problemet, og mens mynten var i luften visste jeg egentlig hva jeg håpte på.

I de fleste tilfeller strever jeg kontinuerlig etter å finne noen som er bedre enn eksen min, men nå tenker jeg det er mye bedre å fokusere på å bli en bedre person. Med andre ord vil en bedre meg tiltrekke en bedre neste kjæreste, og jeg går ikke tilbake til kvinner jeg trenger å komme meg bort fra.

Jeg forstår egentlig ikke hvorfor mennesker velger å rushe frem den virkelig, sanne kjærligheten. De beste tingene er jo verdt å vente på, bare det ikke blir for mye venting.

Jeg er for tiden single, men er sterk nok til å nyte livet uten å være avhengig av andre.

6. Sindre
24.03.11

@Kristine: Bare hyggelig! Og jeg er enig i det første du skrev også. ;)

@Deltidspoker: Måten du skrev din første kommentar på, antydet det. Den var i så fall veldig lett å misforstå. Innsenderen av spørsmålet nevnte ikke noe om å «definere», men det gjorde jeg. Mener ikke å diskutere dette videre. Bare forklarer hvorfor jeg trodde det jeg trodde. :)

@Kim J: Good for you! Å gjøre seg avhengig av andre personer er aldri sunt, men en viss dose sosial omgang er likevel viktig for å ikke flippe helt ut, synes i hvert fall jeg. Det har dog ingenting med avhengighet å gjøre. Bare poengterer at verden ville vært et kjedelig sted uten andre mennesker. :)

24.03.11

@Kristine: Nei, det handler vel om hvordan man kan tiltrekke seg en annen person, men det er tydelig hva som er målet til den som stilte spørsmålet:

«De tipsene jeg har lest om hvordan finne kjærligheten med Law of Attraction og Hemmeligheten sier at du skal skrive opp en liste over det du søker ved vedkommende. Hvordan skal jeg gjøre dette når jeg allerede vet hvilken person jeg vil ha?»

Så med tanke på at han/hun leser kommentarene, så var vel kommentaren min helt grei, som et råd fra en 24-åring som tro det eller ei har mye erfaring på området :)

Jeg burde kanskje understreket at problemet mitt med det hele er all funderingen som inngår. Lev i øyeblikket! ;)

24.03.11

@Sindre: Ja, jeg ser at det kan bli tolket som at jeg lo av innlegget ;)

24.03.11

Kom aldri så langt jeg. Ble bare forelsket og da var det for sent å sette opp lister eller å vurdere motstanden i min motivasjon. Tror at Law of Love er suveren på dette feltet, og at man da også har stor sjanse til å finne den man bevisst eller ubevisst søker. Om man ikke kan krysse av alle punkt man har på lista, så lærer Law of Love oss også å respektere og sette pris på at vi er ulike. Likte Kim J sitt moment om å jobbe med seg selv. Forhold handler jo vel så mye om å jobbe med hvordan man selv er som å stille krav og forventninger til andre. Deltidspoker sin oppsummering i første kommentar viser kanskje hvor enkelt man kan definere noe som gjerne oppleves å være veldig komplisert og vanskelig. Sindre har selvsagt et viktig poeng angående sosial aktivitet. For å ha mulighet til å treffe «en spesifikk mann eller kvinne» (enten ut fra Law of Attraction eller Law of Love) så blir mulighetene og utvalget begrenset eller utvidet på bakgrunn av i hvilken grad man omgås andre mennesker.

10. Anders
24.03.11

Jeg tenker på da jeg var barn, da ble jeg stadig forelsket jenter, intense og gode forelskelser. Som barn er man ikke fokusert på de rette valgene, men jentene kom likevel. Kanskje har det at man som barn lever et ubekymret liv og mesteparten av tiden har gode opplevelser? Alt er trygt og godt. Og law of attraction gir resultater.

[...] Dette er et innlegg skrevet av Vegard Wikeby. Det var ment som en kommentar til mitt innlegg «Kan hun tiltrekke en spesifikk mann?», men kommentaren ble så lang at Vegard sendte dette til meg på mail og foreslo det som et gjesteinnlegg på Glabladet. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere