Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

«Haha, aprilsnarr!»

Skrevet av Sindre | 01. april, 2011

Så, dette må sies å ha vært en interessant dag. Helt siden jeg i morges postet et innlegg om Scooter, for så å følge opp med enda et innlegg om Scooter, for så å skrive et innlegg om den nye retningen jeg skal ta på bloggen, har spekulasjonene gått om at det hele er snakk om en nøye gjennomtenkt aprilspøk.

Til det sier jeg bare: Tror dere virkelig jeg har så lite å gjøre på? :P All den innsatsen i dag, bare for å ha det litt moro på deres bekostning? Hehe, i så fall må jeg skuffe dere, for dette er faktisk ikke snakk om en aprilspøk! Jeg har vært helt seriøs i hele dag! Så hvis noen trodde jeg drev med aprilslureri, kan det i seg selv sies å være «aprilspøken»! ;)

Her er the true story: Jeg står inne for alt jeg har skrevet i dag. Alt sammen er sant. Inkludert sær musikksmak! (Jeg skal på min første Scooter-konsert i Hamburg 25. juni og gleder meg som en unge!!)

I forkant av denne dagen har jeg sett på «1. april» som starten på en ny måned og derfor perfekt tidspunkt for en liten relansering. Ikke noe annet. Jeg har vært så langt inni mitt eget hode i forbindelse med dette, at jeg nesten hadde glemt at folk ville forvente at jeg skulle kødde med dem i dag – men det passet jo bra!

Som følge av dagens hendelser skriver jeg nå dette fjerde innlegget, som IKKE var det innlegget jeg hadde i tankene da jeg i går meddelte til mine Twitter-følgere og Facebook-fans at jeg skulle skrive 4 innlegg i dag. Men det gjør ikke noe, fordi det planlagte innlegget ganske enkelt utsettes til i morgen. ;)

Nå forteller overdreven bruk av smileys meg at jeg er overtrøtt og har jobbet for hardt i det siste, så akkurat nå skal jeg gi meg for dagen, og prøve å legge meg tidlig og forhåpentligvis sove til langt over 12 i morgen! Det har blitt altfor lite søvn i det siste…

Men, altså, bare for å slå det fast: Glabladet VIL bli oppdatert oftere fremover og jeg er ser frem til å ta videre fatt på denne utfordringen! So far so good, selv om jeg ikke føler jeg har begynt med de skikkelige lavmålsinnleggene helt enda, men de kommer. De må komme, for jeg kan ikke blogge om dype temaer opptil flere ganger daglig i 30 dager fremover. It’s not Sindrelig possible!

Har du blitt lurt i dag? Eller lurt noen? :twisted:


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 01. april 2011 klokken 18:54 i kategoriene: Generelt,

LESERNE MENER:
5 kommentarer så langt

01.04.11

«Har du blitt lurt i dag? Eller lurt noen?»

Viktig Sindre!!! Dette er første skritt mot rosablogg. Inkluder leserne med enkle, korte spørsmål ;)

2. Sindre
01.04.11

*Enig, men avventer med å svare i påvente av de neste 103.000 kommentarene*

01.04.11

Heh ja, kjøp deg masse klær og ta bilder av deg seil foran et speil. Så lager du 267 slike innlegg med diverse variasjoner.

DA skal du se at du tjener penger, hvis du er bildepen da.

01.04.11

Hei!
Du er kul og pen!
Ta gjerne en titt på bloggen min hvis du vil!
Jeg har ikke blitt lurt i dag, men jeg lurte mange veldig.

5. Vendis
01.04.11

Satte som status «Er gravid, har vunnet millioner i lotto, blitt fengslet for å være nær perfeksjon, er gift med min snæksi søster ****, ble probet av Paul, og sånn.»

Var svært få som gikk på den. Noe som beviser hvor få av mine fb-venner som virkelig kjenner meg… ;)

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere