Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Jeg fant en femtilapp på bakken ;)

Skrevet av Sindre | 14. april, 2011

Her forleden, da jeg var på vei hjem fra by’n, bestemte jeg meg for å gå en liten omvei. Det var ingen spesiell grunn annet enn at jeg ville nyte friheten litt lenger. På et hjørne stoppet jeg opp for å sjekke noe på mobilen. Jeg så ned, og der lå den. En blank, skinnende femtilapp*! :D

(*=Femtilapper er hverken blanke eller skinnende, men whatever.)

Så hvorfor «skryter» jeg av dette i et eget innlegg? Alle Law of Attraction-tilhengere vil skjønne hvorfor. Jeg nevner dette fordi jeg har visualisert å finne småpenger på gaten over lengre tid nå. Og jeg har funnet en del, men det har alltid vært småmynter. Jeg har aldri funnet en seddel før. Med andre ord: Det går riktig vei. :)

Dette er en manifestering av en intensjon!

Visualisering funker. Nå kan du slutte å lese denne bloggposten og fortsette å visualisere! ;)

Obs obs! Dette innlegget inneholder markedsføring av penger. Universet har sponset innlegget. Ved å skrive om penger kan det hende du får lyst på penger selv, noe som kan gjøre deg i stand til å kjøpe noe du har lyst på! Jeg ville bare kjøre full åpenhet rundt dette og håper du syns påvirkningen er «grei»!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 14. april 2011 klokken 10:44 i kategoriene: Inspirasjon, Law of Attraction, Penger, Suksess,

LESERNE MENER:
9 kommentarer så langt

14.04.11

For noen helger sine etter en «hard kveld/natt» på byen sto jeg i køen hos en potetbaker for å kjøpe den tradisjonelle nattmaten til meg og dama. Mens jeg sto der fant jeg en 200-lapp. Gratis nattmat på både meg og dama, med penger til overs :)

Jeg tror det var karma som ga meg en bonus!

2. Sindre
14.04.11

Herlig! Ser frem til å komme på «samme nivå»! ;)

14.04.11

Egentlig ligger det jo penger strødd nesten overalt hvor jeg går. Jeg tenker da på tomflasker. Da jeg var ung (litt klisje, men jeg har passert 40), samlet vi flasker og hadde greie lommepenger av panten. Tenkte på dette en dag for ca. 8 år siden da jeg klarte å tjene 20-30 kroner dagen på annonser på den ene nettsiden jeg da hadde. Så mye jobb i så lang tid på å tjene penger på nettet, men jeg kunne tjent det samme – og antakelig mye mer – med å sykle rundt å samle «søppel» og samtidig fått frisk luft og mosjon… (Det ble litt off topic, men under innlegget står det jo en «Obs obs» advarsel om at man kan bli påvirket av å lese innlegget).

4. Sindre
14.04.11

Hahaha. Ja, dette var akkurat den typen påvirkning jeg tok høyde for kunne forekomme som følge av å lese dette innlegget. Godt jeg sa ifra! :)

5. Anders
14.04.11

Det meste jeg selv har funnet er en 200-lapp. Jeg var på en togstasjon i Oslo og skulle gå opp en trapp og halveis opp i trappetrinnene lå den, inni hjørnet inntil veggen. Ingen andre var der så det var bare å plukke den opp og putte den i fôret.
Det er en merkelig god følelse å finne penger på den måten. Rart det der, for man får jo ikke den samme følelelsen av å tjene 200 kroner på vanlig arbeid. Penger er jo penger.
Jeg ble inspirert av dette innlegget så jeg skal ta LoA i bruk og visualisere at jeg finner penger. Skal si fra om det virker :)

6. Ola
15.04.11

I USA ligger det penger strødd «over alt». Uheldgivs er mest pennies – 1 cent – mynter å finne. Antakelig er amerikanerne for late til å plukke opp disse. Én cent er tross alt ikke mer enn 6 øre… Men hva om de glemmer er at metallet disse myntene er laget av, stiger kraftig i verdi? De som har vært møysomme og tatt vare på disse myntene opp gjennom årene, sitter kanskje på noen tusen slike «verdiløse» mynter. Og som du lett kan regne ut er 1000 pennies = 10 dollar, altså ikke verdt stort mer enn en pizza. Men snart er kanskje smelteverdien av 1000 pennies = 20 dollar – eller mer. Hva om hyperinflasjon inntreffer? Dette har vel ikke skjedd i den vestlige verden siden Tyskland på 30.tallet, men mange eksperter tror det snart vil skje i USA. Tenk så rart det blir om en penny blir verdt mer enn en 1-dollar-seddel???

15.04.11

Vi er jo litt rare i den vestlige delen av verden. Småpenger (cent-mynter, 50-øringer, flaskepant o.l.) hefter vi oss ikke med. Vi krever mye og klager høyt. Det skal eksempelvis ikke mange 50-øringer (eller tomflasker) til for å kjøpe en pakke First-Price-nudler. Det er nesten slik at man kunne betjent et spartansk matbudsjett med å bruke et par timer for dagen med å plukke opp verdier andre ikke bryr seg om (eller har mistet)? Kanskje et tema for en ny 30-dagers-utfordring?

8. Anders
17.04.11

Rikke (19) fant 11.000 kroner…

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10092255

[...] Dette er fortsettelsen på den episke sagaen om at Sindre finner penger på bakken. Det er tydelig at folk fortsatt strør om seg med penger… [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere