Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Takk for ditt engasjement

Skrevet av Sindre | 08. april, 2011

Noen ganger tar det på å være blogger – man kan fort ende opp i heftige diskusjoner i kommentarfeltet, og plutselig har store deler av dagen gått med til det. Men, når alt kommer til alt er jeg storfornøyd med det engasjementet som skapes rundt det jeg skriver. Bare en liten takk til alle som bidrar… Og god helg. :-)

Her er en fantastisk trancelåt:

Ace Da Brain – Trinity (Liquid Mix)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 08. april 2011 klokken 21:33 i kategoriene: Blogging, Musikk, Video,

LESERNE MENER:
16 kommentarer så langt

1. Kristine
08.04.11

Det er ikke alltid jeg kommenterer men jeg leser daglig det du skriver (og ser litt ekstra frem til innlegg om Loven hehe; -) Keep up the excellent work :)

2. Eirik
08.04.11

Selv takk Sindre for din evne til å skrive inspirerende innlegg som stadig trekker meg tilbake her… hadde aldri trodd jeg skulle bli engasjert i blogging, men det forandret du på! :)

Nok en gang kul låt… denna må jeg få lastet ned!! Mer der det kommer fra?

08.04.11

Dette er det beste innlegget på hele Glabladet :) (Minus trance-låten :D )

4. Eirik
08.04.11

HÆ? Jeg syns den var jævlig fet jeg! Men smaken er som baken… :D

5. Sindre
08.04.11

Jaja, nå var jeg ikke akkurat ute etter å vinne noen pris med dette innlegget da, Deltidspoker! ;) Men jeg lurer på… Jeg antar at kommentaren din var ment sarkastisk, men jeg tror du mente den delen med «minus trance-låten», så da lurer jeg på om du faktisk mente at dette innlegget ER det beste på Glabladet noensinne…? I så fall håper jeg du snarest tar deg en tur til en velutdannet hodespesialist. ;)

@Eirik: Ja, det er mer der det kommer fra. Ace Da Brain er en trance-kunstner, og de er det ikke mange av. Hans «attention to detail» er «second to none». Inni hel**te så vanskelig det var å bruke norske ord i den setningen da!

Google/YouTube «Ace Da Brain» og «Ace’s Delight» så vil du finne mer kvalitet fra mesteren. Mulig jeg skriver et eget innlegg om han ved en senere anledning!

08.04.11

Joda jeg leser også Sindre men, jeg kommenterer ikke hver gang. Nå snakker du om Trance og der synes jeg denne låten: http://www.youtube.com/watch?v=DryF1l66nYE bedre representerer hva Trance – musikk er for meg .. :)

7. Sindre
08.04.11

Tja, Formuebygging, slike diskusjoner syns jeg egentlig er unødvendig fordi noen steder må man bare akseptere at man har hver sin smak. Jeg ser hvorfor du mener at den låten kanskje representerer «trance» bedre, men låten jeg la ut er fetere – uansett hvilken sjangermerkelapp vi skal gi den. Men det er min mening. :)

Dog er det slik med mye trance, i hvert fall for meg, at en del sanger må «vokse på meg» før jeg virkelig liker de. Det var faktisk sånn med låten i innlegget her også, mener jeg å huske. Det er på samme måte med mye av det Scooter lager. Og jeg syns låten din har potensiale til å vokse på meg den også. Hører på den for første gang mens jeg skriver denne kommentaren, og liker mer og mer det jeg hører! ;)

Men konklusjon: Dette var for meg mer i retning av en helt «vanlig» trancegreie. Den var fet… Men den kunne vært fetere. :)

08.04.11

Ja egentlig har du jo rett i det. Hva som er «rett» eller feil i musikk er det ingen som kan si noe om. Man kan _mene_ ting, ja :)

Så er det vel slik med de fleste Trance låter at de må vokse på deg, den jeg har linket til er forøvrig en klassiker. Det er også en typisk låt man må høre på noen ganger.

Godnatt ;)

9. Sindre
08.04.11

Hjertens enig! Ha en supergod natt, Formuebygging! :D

09.04.11

@Sindre: Det var faktisk ikke bare sarkasme i kommentaren min :) Jeg er no en gang laget slik at jeg ikke er spesielt glad i diskusjoner som «utarter» seg og synes det er veldig fint av deg å skrive dette innlegget i etterkant av diskusjonen i innlegget om affiliate-linking. Jeg følger ikke saueflokken og hiver meg på alle diskusjoner ;) Kall meg gjerne kjerring, men jeg synes det var flott av deg å skrive det innlegget her. Ikke verre enn det :)

Når det gjelder musikk har vi veldig ulik musikksmak :) For MEG er musikk gitar, bass, vokal og trommer (kanskje fordi jeg har spilt gitar i 9 år, kan spille litt bass og trommer og prøver å synge så ofte jeg kan ;) ). Jeg er veldig altetende og har respekt for alle (nesten) artister uavhengig av om det er trance, pop, boyband, rock, black metal, hip hop eller r&b.

11. Sindre
09.04.11

:) Takk, Deltidspoker. Jeg trenger å sove litt på alle tankene jeg har akkurat nå. Så får vi se om ikke det blir et innlegg i morgen med noe av det jeg tenker på nå, eller kanskje det blir noe helt annet… Anyway: God natt! :)

12. mitsu
09.04.11

Hei! Lenge siden jeg har hørt Trance, Goa sist. Jeg har blogget i 2 måneder og siden da sett på mange norske blogger, og du er vel den første jeg hører en ekte stemme bak. Hvis du har tid og ork hadde jeg satt umåtelig stor pris på om du gadd å ta en titt og si hva dy synes. Jeg bor for tiden på Bali, men blogger til norge, så her er det få som kan hjelpe. Jentene på blogg.no er jo stort sett mellom 11-16 år og EEEElsker bloggen min (klarer ikke helt ta det inn, de kan umulig skjønne halvparten av det jeg skriver om…) og vennene mine er fan uansett. Vel, Sindre. ha en super lørdag. Her er det kveld! mamasita Mitsu

13. Altberger
12.04.11

Fy for en skitmusiikk du liker Sindre! – Nei det der må du bare vokse av deg :)

Her har du litt å tygge på;
http://www.youtube.com/watch?v=SFu2DfPDGeU

14. Sindre
12.04.11

@Altberger: Kommer aldri til å vokse av meg min kjærlighet for trance. Jeg skrev nylig i et annet innlegg at min mor sa til meg da jeg var liten at jeg «sikkert ikke kom til å like samme musikken når jeg ble stor». Ikke bare tok hun feil, men jeg fikk henne til å like en god del av det samme som meg. :)

Hun er langt ifra den eneste jeg har påvirket i samme retning. Jeg vil understreke at jeg ikke har tvunget, eller i det hele tatt prøvd å få noen til å like det samme som meg. :P Det ser ut til å være en konsekvens av at jeg ganske enkelt ikke legger skjul på hva jeg liker. Selv om de andre i utgangspunktet «hatet» det jeg liker, har de ofte snudd om, eller gitt uttrykk for at de egentlig liker i hvert fall «den ene» sangen litt likevel.

Folk skulle bare visst hvor mange skap-Scooter-fans og skap-trance-generelt-fans som finnes der ute, men siden dette ikke er «akseptert» i Nissenorge, er det få som tør å komme ut av dette skapet, og de fleste velger derfor å disse dem (eller meg) i stedet. Som i dette tilfellet med deg, Altberger. :)

PS: Nei, jeg sier ikke at dette gjelder alle! Jeg bare sier at det er et utbredt fenomen!

15. Altberger
13.04.11

ok da men tygde du på lenken over? Husk å kjør lyden på anlegget ditt, ikke PC. På PC så forsvinner mye av «suget» :)

ps; at scooter selger er vanskelig å fatte….

16. Sindre
13.04.11

Nei, Altberger. At «dubstep» selger er vanskelig å fatte. For meg er dette en motegreie som kom fra intet. Det virker som de har tatt det meste fra trance, skamribbet trance, halvert tempoet og lagt til noen fæle wubb-wubb-wubb-lyder.

Jada, det har sikkert utviklet seg i så og så mange år, men jeg driter ærlig talt i det, for jeg kan stort sett ikke fordra det. Har hørt et par som kan tåles, men det aller meste suger, og burde ikke kunne kalles musikk. Men, jeg skal ikke anklage noe for å ikke være musikk bare fordi jeg ikke liker det – er altfor vant til å få slengt den mot meg, og jeg vet bedre… Men dubstep… :? …Seriøst…

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere