Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Hva er et kredittkort?

Skrevet av Sindre | 25. august, 2011

Dette er en SEO-artikkel sponset av kredittkorthjelpen.com. Innlegget er skrevet av meg.

Et kredittkort fungerer omtrent som et vanlig bankkort. Men der du på et vanlig bankkort bruker penger du har stående på din egen konto, bruker du med kredittkort penger du har på «lån».

La oss si du har en kredittgrense på 15 000,- på ditt kredittkort. Da har du på en måte 15 000,- på lån. Forskjellen på et forbrukslån og et kredittkort er at med et kredittkort betaler du kun renter av det du faktisk bruker.

TIPS: Les om beste kredittkort her.

Pengene du bruker på et kredittkort får du en regning på. Når du har brukt opp alle pengene på kredittkortet (f.eks. 15 000,-), har du ingen penger igjen på kredittkortet. Da betaler du rente av hele beløpet. Da får du heller ikke muligheten til å bruke kredittkortet igjen før du betaler tilbake det du skylder.

Ved å ha et kredittkort og bruke det med måte, kan du altså ha et «smart» lite lån i lommen din, hvor du kun betaler rente for det du faktisk bruker! Et tips helt til slutt er å kun bruke kredittkort på de litt mer «store» summene, så langt det lar seg gjøre. Ikke fall for fristelsen av å alltid bruke kredittkortet når du skal handle deg en sjokolade og cola. Eller dagligvarer generelt. Da blir det fort mange regninger og mye renter å holde styr på. Prøv heller å benytt vanlig bankkort (dine egne penger) til den slags, og spar kredittkortbruken til de mer store innkjøpene. Dette er ingen absolutt nødvendighet, men et smart lite tips.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 25. august 2011 klokken 19:40 i kategoriene: Omtaler, Penger,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere