Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Elsk ditt liv – ikke tolerer det!

Skrevet av Sindre | 22. september, 2011

En av de vanligste fellene folk går i er å fylle livene sine med for mange ting de kun tolererer: Mennesker, steder, gjenstander, omstendigheter og aktiviteter som ikke matcher personen de er på innsiden.

Når din eksterne virkelighet ikke samsvarer med den du er, vil det utvikle seg en motstand. Dette skaper følelsen av å ville rømme fra dine omstendigheter. Du kan føle deg maktesløs til å foreta store forandringer, men på innsiden har du et sterkt behov for å «komme deg ut» og legge deler av din virkelighet bak deg. Du fantaserer om å slutte i jobben, flytte ut eller gjøre forholdet slutt.

Du kan fort miste mange år av ditt liv når du er omringet av uforenlige energier. Dette problemet er så vanlig at mange anser det som «normalt». De antar det er normalt å frykte å gå på jobb eller å føle seg frakoblet menneskene rundt seg. Selv om det riktignok kan være vanlig, er det definitivt ikke sunt.

Når du ser på de forskjellige områdene i livet ditt; karrieren, helsen, forholdene, vanene, økonomien, og spør deg selv: «Er dette virkelig meg?», hører du noen «nei»? Hvor lenge har du tolerert disse uoverensstemmelsene? Hvorfor ikke kicke dem ut av livet så du kan erstatte dem med noe mer forenlig?

Noen mennesker tror det kan være lurt å tolerere de delene av livet de ikke liker. Det er feil. Å tolerere noe er ikke det samme som å akseptere noe. Toleranse er motstand. For å være mer spesifikk: Toleranse er motstand mot å elske.

Når du fyller livet ditt med energier du må tolerere, forhindrer du deg selv fra å tiltrekke deg det du egentlig vil ha. Jo flere uoverensstemmelser du tolererer i ditt liv, jo færre overensstemmelser vil du være i stand til å tiltrekke. Hold dette gående i noen år og du vil drukne i et liv som føles helt feil for deg.

Hva plager deg med livet ditt? Hva tolererer du akkurat nå? Jeg vil utfordre deg til å slutte å tolerere livet ditt. Enten aksepter det fullstendig og elsk det som det er, eller kast ut uoverensstemmelsene for å skape rom til et liv du kan elske og akseptere fullt ut.

Hvis du tar dette rådet og følger det i noen år fremover, vil du snart ha et liv bestående av det du elsker, istedenfor det du tolererer. Men husk at denne prosessen aldri tar slutt. Den er nødvendig for at vi skal vokse. Vi kan ikke vokse hvis vi gjentar de samme opplevelsene om og om igjen. Vi må ta del i stadig nye utfordringer og opplevelser for å vokse og utvikle oss.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 22. september 2011 klokken 18:50 i kategoriene: Bevissthet, Helse, Inspirasjon, Jobb & Karriere, Penger, Samliv, Selvutvikling, Suksess,

LESERNE MENER:
1 kommentar så langt

[...] Litt drama i enkelte forhold, er uunngåelig. En håndfull mennesker er faktisk avhengig av drama, mens andre er mer chilled og relaxed. Selv tolererer jeg ikke lenger drama i mitt liv. Med dette innlegget gjør jeg det kjent for omverdenen og setter et eksempel. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere