Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Hva har sjekking med selvutvikling å gjøre?

Skrevet av Sindre | 26. september, 2011

Innlegget er sponset og skrevet av MortenHakeSummit.com.

Om man ønsker å mestre noe som helst i livet  - i dette tilfellet sjekking, så finnes det en universal huskeregel som går igjen i de fleste områder…

«80% av mestring, innenfor hva som helst, er psykologi. Og 20% er hva du gjør«.

Det betyr at selv om du vet hvilke konkrete handlinger som skal til, så er det ikke sikkert at psykologien din er på plass nok til å ta stegene. Det samme gjelder om du f.eks. ønsker å starte en blogg. «Alle» vet at verdifullt innhold er gull. Hyppige oppdateringer og interaktivitet er et must. Men om du ikke har psykologien som skal til for å kunne fortsette å bruke tid og energi på å ta videre handling – også de dagene du bare vil slappe av – så hjelper det lite.

Denne «psykologien», er hva vi kaller ditt «Inner Game». Og det er ufattelig viktig uansett hva du begir deg ut på som du ønsker å mestre.

Kunsten å flørte er som mye annet, kun et skillset. Det er ferdigheter som det går an å lære seg. Og som i all annen mestring er det inner-gamet ditt som betyr mest.

Som leser av Glabladet vet du godt hva det vil si å få den riktige kunnskapen til riktig tid, og aller helst det jeg kaller for ‘Breakthrough Knowledge’: Kunnskap som fører til et stort gjennombrudd på en eller annen front i livet.

For mange er det likevel nokså irrasjonelt at man kan lære å bli fantastisk med å flørte, forføre og sjekke jenter også. Men det kan du, det handler bare om å vite hvordan. Mandag 26. September arrangerer vi derfor et webinar hvor du vil du lære litt om de mest kritiske underliggende faktorene til at menn i dag ikke lykkes med damer og dating. Du har altså muligheten til å sitte hjemme foran pcen og følge med på et seminar vi skal holde om innergame. Et slikt gratis webinar skal vi holde nå i kveld kl 21.00.

Her er et par 2 min. lydklipp fra forrige webinar vi holdt om innergame:

(Opptaket er gjort på Iphonen, så lydkvaliteten er litt redusert)

Ønsker du å lære hvordan å bygge selvtillit, lede dine egne følelser i den reningen du vil, og forsterke ditt «inner-game»er dette webinaret et must! Meld deg på her: https://www3.gotomeeting.com/register/404310134

Dette er hva en tidligere webinar-deltakere har å si…

Bjørnar Kristensen om Gratis Webinaret
Når jeg satt meg ned for å høre på innergame-webinaret til Morten og Knut trodde jeg, i mitt hode, at jeg var forberedt på hva jeg kom til å få servert. Det jeg ikke var forberedt på var hvor mye som faktisk traff meg på spikerhodet. Selv om jeg kanskje har vært innom noen av temaene før og har lest rundt det, så lærte jeg hvor viktig det er å vedlikeholde og implementere slik informasjon. Hvor viktig det er å ikke tro at man har mestret noe uten å fortsette med det og implementere de suksessfulle rutinene som må være der, for at dette skal bli en del av den personen jeg ønsker å være. Jeg fant det veldig inspirerende og motiverende, og jeg elsker det faktum at jeg kunne sitte i min egen sofa og få dette servert på sølvfat. Jeg kommer til å benytte meg av framtidige webinarer og seminarer og jeg vet jeg kommer til å gjøre mange forbedringer takket være dem!
— Bjørnar Kristensen, 24

Sørg for at du ikke går glipp av dette:
https://www3.gotomeeting.com/register/404310134

***

Dette innlegget ble sponset av MortenHakeSummit.com. Ønsker du ditt produkt, tjeneste eller nettside omtalt på Glabladet? Ta kontakt her for mer informasjon.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på mandag 26. september 2011 klokken 12:14 i kategoriene: Bevissthet, Inspirasjon, Omtaler, Selvutvikling, Sjekking & Dating, Suksess,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere