Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Hvorfor støtte «Legalisering av poker» og andre gode formål

Skrevet av Sindre | 12. september, 2011

Mr. Deltidspoker har samlet over 1350 medlemmer på under en uke til en ny Facebook-gruppe som tar til orde for å legalisere poker i Norge. Hvorfor Glabladet skriver om dette? Jo, nå skal du lese…

Først og fremst: JEG har ikke plutselig begynt å bry meg om poker, og Glabladet er ikke i ferd med å bli en pokerblogg, til tross for tidvis sponsing av pokerleverandører. Jeg skriver frivillig om dette fordi jeg syns det er en god sak. Dessuten har det et element av inspirasjon med tanke på hvor fort han klarte å samle så mange medlemmer på en Facebook-gruppe. Dette viser at når man har et godt budskap og en klar målgruppe, kan man nå langt. Husk på at deltidspoker.com er bloggen det vil linkes til gjennom gruppen. Dette kan bety en eksplosiv vekst i trafikk og besøk til bloggen hans, så dette burde alle med en blogg ta lærdom av. En offisiell Facebook-side for selve bloggen er ikke nødvendigvis det eneste man kan utnytte for å dra trafikk fra Facebook (ei heller betalt annonsering). ;)

Anyroad… Dette er kanskje ikke en viktig valgkampsak på linje med eldreomsorg, privatisering, blabla, men det er likevel en prinsipielt viktig sak med tanke på de uhyre mange helt meningsløse og totalt latterlige forbudene vi har her i landet. (Begrensede åpningstider for ølsalg og utesteder er forøvrig andre gode eksempler på absurde regler her til lands. Just sayin’.)

Jeg syns Deltidspoker sier det best selv i dette innlegget:

Godt forfattet, Deltidspoker! :)

Når innlegget er lest, gå gjerne til Facebook-gruppen og støtt budskapet. Ikke nødvendigvis fordi du er en stor fan av poker, men fordi du er imot helt meningsløse forbud. Sammen kan vi alle støtte hverandre i lignende saker, selv om «hovedrollen» i saken ikke nødvendigvis bryr oss så mye. Det har med prinsipp og standpunkt å gjøre. Skal vi virkelig la noen andre bestemme «vårt eget beste»? Skal vi ty til den enkle løsningen og forby ting vi ikke liker når det finnes bedre måter å håndtere problemstillinger på? Har virkelig forbud den ønskede effekten anyway?

Jeg vil i hvert fall leve i et samfunn med mindre forbud og begrensninger og mer overflod og muligheter. Jeg tror det gir positive ringvirkninger til hele befolkningen, fordi folk får styre med sitt, uten å bli uglesett. Ved å ta tak i meningsløsheten og se på gamle forbud og begrensninger med et nytt blikk, kan vi utvikle oss positivt som samfunn.

Wow… Dette må være et av de mest «politiske» innleggene jeg noensinne har skrevet på Glabladet. Jeg lover å ikke la det bli en vane. :P


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på mandag 12. september 2011 klokken 19:38 i kategoriene: Bevissthet, Inspirasjon, Internettmarkedsføring, Omtaler, Verden & Samfunn,

LESERNE MENER:
1 kommentar så langt

[...] I forrige innlegg fortalte jeg at Deltidspoker har fått over 1350 medlemmer på en Facebook-side på under en uke. Nå skal jeg fortelle hvordan han gjorde det. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere