Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Få adrenalinkick med bingo på nett!

Skrevet av Sindre | 18. oktober, 2011

Dette innlegget er sponset av bingonett.org og skrevet av meg.

Nylig skrev en venninne av meg på Facebook at hun skulle på bingo for å få adrenalinkick. Noen andre besvarte statusen med å si at man kan få hjerteinfarkt av mindre. Så hva er det egentlig med bingo som kan få hjertet til å pumpe som en technolåt helt ut av kontroll?

Ikke vet jeg, men du kan jo teste teorien ved å spille litt bingo på nett? Det kjekke med alle disse nettbaserte spilleløsningene er at du ikke trenger å bevege deg utenfor huset for å delta. Hvis du f.eks. bor i Bergen bør dette være gode nyheter.

Skulle du derimot tviholde på at bingo ikke er din greie, hva med å teste ut litt nettbaserte spilleautomater istedenfor? Her kan du teste litt Jackpot 6000, Mega Joker, noe som heter Gold Factory Slots, for ikke å glemme Prime Slots.

Så spør du kanskje: «Men Sindre, jeg er hverken fan av bingo eller spilleautomater! Har du ingenting annet?» Vel, i så fall er du heldig. Online casino er nemlig også et alternativ. Du trenger altså ikke å bestille noen dyr reise til Las Vegas for å få den gode gambling-følelsen du lengter etter. Glabladets sponsorer kan tilby det meste – fra komforten av din egen kåk! :)

***

Dette innlegget ble sponset av bingonett.org. Ønsker du ditt produkt, tjeneste eller nettside omtalt på Glabladet? Ta kontakt her for mer informasjon.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 18. oktober 2011 klokken 2:44 i kategoriene: Omtaler,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere