Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Her er verdens merkeligste hemmelighet!

Skrevet av Sindre | 09. desember, 2011

For et par måneder siden kom jeg over et lydopptak kalt «The Strangest Secret In The World» av Earl Nightingale, og det er noe av det mest motiverende jeg har hørt! Jeg har vært klar over opptakets eksistens i flere år, men ikke fått hørt det før nå.

Som navnet antyder har det noen fellestrekk med filmen «The Secret» og tankegangen som blir presentert der, men dette er langt mer jordnært. Opptaket er fra 1956, men kvaliteten er god og innholdet er tidløst! Earl Nightingale har en dyp stemme som ikke snakker rundt grøten. Dette er en halvtime med 100% pure content. Det kan være den beste investerte halvtimen i ditt liv!

Jeg har begynt å høre opptaket minimum to ganger i måneden for å bli påminnet tankegangen og holde meg på rett spor. Jeg kan STERKT anbefale deg å sette av tid til dette! Klikk på play-knappen nedenfor:

Det er mulig å finne tekstversjonen online hvis du foretrekker å lese, men jeg syns audioversjonen gir et mye kraftigere inntrykk.

Som Glabladet-leser er jeg sikker på at dette vil falle i smak!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 09. desember 2011 klokken 12:40 i kategoriene: Bevissthet, Business, Helse, Inspirasjon, Jobb & Karriere, Law of Attraction, Penger, Samliv, Selvutvikling, Sjekking & Dating, Suksess, Verden & Samfunn, Video, Vitenskap,

LESERNE MENER:
5 kommentarer så langt

[...] Jeg er klar over at mange ikke er helt tilfreds med måten de fremstiller «loven» på i The Secret, så kanskje dette eldgamle opptaket med Earl Nightingale er mer interessant/jordnært for denne gruppen. Jeg mener dog at det er interessant med forskjellige perspektiver og fremstillinger fra personer som har lykkes med dette i praksis. [...]

[...] Som Earl Nightingale en gang sa: «We are all self-made, but only the successful will admit it.» [...]

[...] Verdens merkeligste hemmelighet (av Earl Nightingale) [...]

[...] Earl Nightingale en gang sa: «We are all self-made, but only the successful will admit [...]

[...] Earl Nightingale en gang sa: «We are all self-made, but only the successful will admit [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere