Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Ufrivillig juleferie (og vel så det)

Skrevet av Sindre | 29. desember, 2011

Jeg har lagt og klemt på armen i søvne og fucket opp en nerve som tydeligvis var koblet til hånden, som i skrivende øyeblikk er ubrukelig. Det er snakk om en midlertidig lammelse som i 90% av tilfellene går over av seg selv etter noen uker, så det er bare å smøre seg med tålmodighet.

Det tar en god del lenger tid å bare skrive med én hånd, så ikke forvent mange (om noen) innlegg de neste ukene.

However: Gjesteinnlegg har aldri vært mer velkommen på Glabladet enn nå. Og pga. denne uvanlige situasjonen er jeg åpen for nye innfallsvinkler og gir til en viss grad frie tøyler. Et innlegg belønnes med link tilbake til egen blogg/nettside, for de som har dette. De som ikke har får nøye seg med å få navnet på trykk. :)

>> Send inn gjesteinnlegg her. (Hvis innlegget har vært publisert før, vennligst opplys om dette.)

Har også vurdert å benytte anledningen til å begynne med podcasts. Det er vesentlig mye enklere for meg å snakke i en mikrofon enn å taste med fingrene, og jeg har teknologien og utstyret som skal til. Det gjelder bare å finne ut hva jeg skal snakke om…

Ellers håper jeg Glabladets lesere har hatt en chill jul.

Vi tastes/leses/høres på nyåret en gang.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 29. desember 2011 klokken 19:23 i kategoriene: Blogging, Generelt, Helse,

LESERNE MENER:
1 kommentar så langt

[...] Selv bare nå nylig, da jeg ble midlertidig lam i venstre hånd (og takk for det, siden jeg er høyrehendt), innså jeg hvor lett det er å ta helsen og normale kroppsfunksjoner for gitt. Det var rimelig kjipt å ha en ubrukelig hånd, selv om du kanskje ikke skulle trodd du var så «avhengig» av sidekick-hånden din. Og da gikk tankene fort over til de som har det enda verre enn meg… Heldigvis kan jeg rapportere at hånden begynner å bli helt normal igjen nå. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere