Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Vær egoistisk

Skrevet av Sindre | 12. desember, 2011

Jeg har de siste dagene tenkt å skrive et innlegg om hvilke fordeler det kan ha å være egoistisk. I den anledning skal jeg gjøre noe så uegoistisk som å sende horder av trafikk over til Kvinneguiden.no, som i dag publiserte en artikkel om akkurat dette.

>> Vær egoistisk

Og nei, jeg trenger ingen smart ass-kommentarer om at jeg leser Kvinneguiden, da denne linken ble delt på Facebook og det sånnsett var tilfeldig at jeg leste den. :P

Kall meg giddalaus, men alt jeg selv tenkte å si om temaet ble sagt i denne artikkelen og jeg har ikke så mye å tilføye (elsket flyvertinnesammenligningen). Så i tråd med artikkelens anmodning om å ikke være så hard med meg selv om jeg ikke «presterer» med en egen artikkel om temaet, sender jeg deg bare videre. :)

>> Vær egoistisk


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på mandag 12. desember 2011 klokken 12:40 i kategoriene: Bevissthet, Inspirasjon, Law of Attraction, Selvutvikling, Verden & Samfunn,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere