Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Hvordan bruke Law of Attraction

Skrevet av Sindre | 13. januar, 2012

For den som har, skal få, og det i overflod. Men den som ikke har, skal bli fratatt selv det han har. – Mark 4,25

The Law of Attraction sier at vi tiltrekker inn i våre liv det som stemmer overens med våre dominerende tanker. Tenk tanker som samsvarer med fattigdom, og du vil bli fattig. Tenk kontinuerlige tanker om rikdom, og du vil tiltrekke økonomisk overflod.

Mange tror at deres omstendigheter gir opphav til tankene sine. Du kan f.eks. tenke på å være alene fordi du er alene. Men Law of Attraction antyder at det motsatte også er sant; at tankene dine også skaper omstendighetene dine. Dette innebærer at du faktisk kan lage nye omstendigheter ved å kontinuerlig tenke tanker som ikke lenger forsterker din nåværende virkelighet, men som i stedet samsvarer med den nye virkeligheten du ønsker å lage. Vil du f.eks. tiltrekke deg et nytt forhold, må du begynne å tenke de tankene og føle de følelsene du ville hatt hvis forholdet allerede var en del av din nåværende virkelighet.

Det innledende sitatet er fra en av Jesu lignelser, og det kan tolkes som en beskrivelse av Law of Attraction. Uansett hva du tror du allerede har, vil du tiltrekke mer av. Uansett hva du mener er mangelvare i livet ditt, vil du etterhvert miste. Fraseringen av sitatet antyder også en form for tredjeparts-kraft i drift. Dine resultater er enten «gitt» til deg eller «tatt» fra deg som et resultat av universell lov.

Det Jesus sa umiddelbart før dette sitatet var: «For i samme mål som dere selv måler opp med, skal det også måles opp til dere, og enda mer skal gis dere.» Law of Attraction er ikke «alt eller ingenting». Hvis du bruker det i stor grad, får du store resultater. Hvis du bruker det svakt, vil du få svake resultater.

Jeg har lagt merke til et ganske konsistent mønster ved dem som klarer å manifestere store forandringer i livet med Law of Attraction. Disse menneskene gjør mer enn å bare skravle. De går langt i å skifte tankene bort fra det de ikke ønsker, vekk fra det de allerede får, og over på hva de vil skape. Slike mennesker er i stand til å holde disse intensjonene fordi de umiddelbart gjør sine nye tanker til vaner. Dette sikrer at de klarer å holde intensjonene lenge nok til å oppløse det gamle tankemønsteret.

På en annen side, de som ikke klarer å få resultater med Law of Attraction følger også et konsistent mønster. De gjør aldri sine intensjoner til nye vaner. Etter at de skaper positive intensjoner for sine ønsker, bruker de likevel mesteparten av tiden til å tenke på det de ikke ønsker eller det de allerede får. Så i tråd med Jesu sitat blir disse menneskene bare «gitt mer» av det samme, og ingenting endres.

Hvis du fokuserer på det du allerede har, vil du fortsette å få akkurat det. Men du kan manifestere store endringer i livet ditt ved å lære å fokusere tankene på dine ønsker i stedet for dine nåværende omstendigheter.

Hvis du allerede er tilfredsstilt og fornøyd med dine nåværende omstendigheter, fantastisk. Fokuser så mye du vil på det. Føl deg takknemlig for det. Tillat deg selv å tiltrekke mer av det samme fordi alt er fint. :)

Men hvis du befinner deg i omstendigheter du vil endre, må du – absolutt du – begynne å dra oppmerksomheten vekk fra disse omstendighetene og få deg til å tenke på det du vil ha.

Det som gir deg muligheten til å gjøre dette er kraften av å ta bevisste valg. Uavhengig av dine nåværende omstendigheter har du muligheten til å velge hva du tenker på. Det er altfor lett å bli sugd inn i mønsteret av å dvele ved det du allerede får, så du må ta skritt for å sikre at du klarer å holde fokus på dine ønsker. Med andre ord må du konvertere din nye tenkemåte til en vane. Hvis du unnlater å gjøre det, vil din innsats med Law of Attraction være forgjeves.

Når du danner en ny intensjon foreslår jeg at du endrer ditt fysiske miljø på en slik måte at det er umulig for deg å ikke tenke på intensjonen flere ganger daglig. Post intensjonen på veggen, bruk den som skrivebordsbakgrunn, skjermsparer eller post huskelapper rundt i huset ditt. Bokstavelig talt stikk intensjonen rett foran trynet, så du ikke kan unngå å legge merke til den.

Jeg antyder ikke at dette i seg selv har noen form for magisk kraft. Fordelen med å tapetsere dine intensjoner «overalt» er at det fungerer som en konstant fysisk påminnelse om dine ønsker, slik at du permanent skifter dine tanker mot det du ønsker. Det bidrar til å forsterke dine intensjoner. Ved å bruke symbolske representasjoner som har mening for deg, unngår du etterhvert motstanden du kanskje føler til å begynne med, og leverer intensjonen direkte til underbevisstheten din. Når du får et glimt av intensjonene, selv om du ikke bevisst merker det, forsterkes de i tankene dine.

Når du danner en ny intensjon, ta deg tid til å gjøre den til en del av din fysiske virkelighet. Ikke kast bort tiden forgjeves på å prøve å holde intensjonen som en ren tanke. Gjør intensjonen ekte og gi den form umiddelbart, slik at du på et nivå proklamerer at du allerede har det du ønsker. Så, i tråd med Jesu utsagn vil du bli gitt mer, og intensjonen din vil snart begynne å manifestere seg.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 13. januar 2012 klokken 15:14 i kategoriene: Bevissthet, Inspirasjon, Law of Attraction, Selvutvikling, Suksess,

LESERNE MENER:
1 kommentar så langt

[...] Uansett hvilken av disse 3 strategiene som passer deg best, sørg for å bli påminnet målet ditt hver eneste dag. Tenk gjennom hvordan du kan forsterke ditt engasjement. Hvordan kan du holde målet foran deg? Hvordan kan du gjøre det mer ekte, konkret og solid? Hvordan kan du skape flere negative konsekvenser hvis du mislykkes? Uansett hvilke idéer du måtte komme opp med, sørg for å handle umiddelbart.

Og les her for enda litt mer inspirasjon. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere