Abonner via RSS | epost

Det finnes ingen overflødige mennesker

Skrevet av Sindre | 29. februar, 2012

Hvis du sliter med å finne formålet og lidenskapen i livet ditt, kan det hende at det som hindrer deg er (den underbevisste) tanken om at det kanskje ikke er noe formål for deg. Ettersom det å finne sitt formål ikke er en enkel oppgave, er det mange som gir opp og bare aksepterer at livet deres er meningsløst. Den eneste ambisjonen blir å overleve nok en dag.

Jeg vil tilby deg et mer inspirerende synspunkt: Det finnes ingen overflødige mennesker. Du er ikke overflødig. Det betyr at hvert eneste menneske på jorden er viktig. Alle mennesker på jorden har et formål. Gud/universet/kondomet som sprakk/tilfeldighetene skapte ingen ekstra personer uten noen mening eller formål. Alle har en rolle å spille, inkludert deg.

Kanskje er det vanskelig å svelge dette synspunktet, med tanke på at du subjektivt sett mener at enkelte mennesker er onde, og at verden hadde vært bedre uten dem. Innse dog at ikke alle formål kan være like positive. Objektivt sett kan du velge å tenke at vi alle har et formål. Subjektivt sett kan du mene at et formål er godt eller dårlig.

Bare fordi du ikke er fullstendig tilkoblet formålet ditt enda, betyr det ikke at det ikke eksisterer. Hvis én person er her for et spesifikt formål, må alle være her for et spesifikt formål. Så hvis du skal tro at det ikke er noe formål for deg, må du også tro at det ikke er noe formål for noen, fordi det henger jo ikke på grep at enkelte har et formål, mens andre ikke har et formål, eller hva?

Tenk på alle menneskene der ute som ser ut til å være inspirerte og lever livene sine etter et formål. Innse at inspirasjonen som er tilgjengelig for dem, også er tilgjengelig for deg, uansett hvem du er, fordi det finnes ingen overflødige mennesker.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 29. februar 2012 klokken 20:32 i kategoriene: Bevissthet, Inspirasjon, Selvutvikling, Verden & Samfunn,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2012 | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Affiliatelenker