Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Hvordan håndtere «fiasko»

Skrevet av Sindre | 23. februar, 2012

Jeg har drevet med mye rart i livet. Jeg har laget musikk. Jeg har drevet med kunst. Jeg har skrevet blogger. Jeg har designet nettsider. Laget videoer. Solgt annonseplasser. Konsultert kunder. Jobbet i butikk. Jobbet som flislegger. Skrevet for magasiner. Holdt på med mange jenter. Drevet med sport. Laget tegneserier. Prøvd polyfasisk søvn. Opplevd drama. Skrevet halvferdige filmmanus. Og mye mer…

Noen av disse tingene har jeg hatt suksess med. Andre… not so much.

Når noe i livet ikke går som planlagt, har vi alle valget av å se på det som en «fiasko». Men la meg spørre deg: Hva godt kommer det ut av det?!

Jeg har ikke hatt én eneste opplevelse jeg ikke har lært noe av. Å anse deg selv eller livet ditt som en «fiasko» er totalt poengløst. Det er som å kjøre en karusell uten noen intensjon om å gå av. Alt det gjør er å skape mer «fiasko» å syte over.

Lov meg at du f.o.m. i dag, aldri mer vil se på livet ditt som en fiasko igjen. Se istedet på det som om det var en sånn rund plastikkdings som forskere bruker:

Forskere gjør eksperimenter i disse greiene. Så tar de resultatene fra disse eksperimentene og gjør flere eksperimenter. Så tar de resultatene fra DE eksperimentene og gjør ENDA flere eksperimenter. Det er omtrent ingen grenser for disse eksperimentene.

Jeg foreslår rett og slett at du ser på omstendighetene i livet ditt som eksperimenter fremfor «fiaskoer». Hva lærte du av de 25 kjærestebruddene? Du fikk antageligvis større klarhet ang. hva slags type person du virkelig vil ha. Du endte opp med tonnevis av resultater til dine eksperimenter. Fremover kan du bruke de resultatene til å skape enda bedre eksperimenter (forhold).

Sannheten er at å se på livet som en fiasko vil skape mye emosjonelt gørr i systemet ditt, som du ikke trenger. Å anse livet ditt som et eksperiment løser opp gørret, så du kan gå videre med livet og nyte det.

Mens jeg funderte på dette, kom jeg over et diagram på Facebook som perfekt illustrerer min karrieresti:

Jepp, livet mitt ser ofte ut som et rabbel. Men jeg har lært noe fra hvert eneste rabbel. Og jeg ville ikke byttet dem mot …øh… verden.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 23. februar 2012 klokken 12:21 i kategoriene: Bevissthet, Helse, Inspirasjon, Samliv, Selvutvikling,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere