Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Law of Attraction for nybegynnere – del 1

Skrevet av Sindre | 24. april, 2012

Law of Attraction er et kraftig, universelt prinsipp som sier at vi tiltrekker oss essensen av det vi tenker på mest. Lik energi tiltrekker seg lik energi i vårt vibrerende univers (hvor alt, inkludert deg selv, er energi, som Einstein beviste).

Våre fem sanser er vibrasjonelle tolkere som tolker alt rundt oss. Alt du ser, hører, lukter, smaker og tar på, er vibrasjonelle tolkninger av energi.

Som energiske vesener, vibrerer vi faktisk på en veldig spesifikk frekvens. Dette er viktig å vite, fordi energien du utstråler har en kraftig innvirkning på hva du tiltrekker deg inn i livet via Law of Attraction. Den tiltrekker forholdene, jobbene, økonomiske situasjoner og muligheter som matcher din vibrasjon.

Mange som ikke er klar over Law of Attraction føler seg fullstendig uten kontroll over sine liv, mens det motsatte faktisk er sant. Du har langt mer kontroll enn du tror du har, fordi du er den eneste som har kontroll over din energiske vibrasjon.

Din energiske vibrasjon blir fastlagt av dominerende tro og tanker som du holder til sinns. Dine tanker er som kraftige magneter som tiltrekker deg essensen av det du tenker på. Den eneste måten å finne ut hvor du er på denne vibrasjonelle skalaen av frekvenser, er å begynne å legge merke til hva du føler. Dine følelser er de beste indikatorene på hva du tenker fra øyeblikk til øyeblikk. Hvordan du føler deg er en pekepinn på hvorvidt det du fokuserer på kommer til bringe deg glede eller frustrasjon.

Den viktigste retningslinjen når du bruker Law of Attraction er å begynne å legge merke til hva du føler. Du kan forandre ditt utgangspunkt for tiltrekning rimelig enkelt ved å begynne å legge merke til dine følelser og tanker, og ved å bevisst velge tanker som føles bedre. Den kjappeste måten å gjøre dette på, er å begynne å legge merke til hva du er takknemlig for. Når du fokuserer på denne energien av takknemlighet vil du tiltrekke mer inn i livet å være takknemlig for.

Akkurat som ved loven om tyngdekraft, gjelder Law of Attraction oss alle, enten vi er klar over den eller ei. Det er mitt genuine håp at du begynner å bruke Law of Attraction bevisst, sånn at du kan begynne å skape det fantastiske livet du er ment å leve. :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 24. april 2012 klokken 15:32 i kategoriene: Bevissthet, Inspirasjon, Law of Attraction, Selvutvikling, Suksess, Verden & Samfunn, Vitenskap,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere