Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Law of Attraction for nybegynnere – del 2

Skrevet av Sindre | 25. april, 2012

Hver tanke er en intensjon. Dette betyr at det du tenker på blir bragt til deg, som ved en ordre eller en bestilling. Å tenke er å spørre. Og «loven» er totalt nøytral. Det du spør om går ikke gjennom noe filter. Hvis du tenker på hva du vil ha, får du det. Hvis du tenker på det du ikke vil ha, får du det òg.

Henry Ford sa det godt: «Whether you think you can or can’t, you’re right.» Hvis du tenker at noe er umulig eller utenfor din rekkevidde, kommer du ikke til å bruke mye energi og ressurser på å oppnå det. Ved å ikke engasjere deg selv til å nå målet, vil målet sannsynligvis forbli utenfor rekkevidde.

Mange er under misoppfattelsen av at hvis de vil ha noe, trenger de bare å tenke på det, og dermed vil universet slippe det fra himmelen og lande det i fanget ditt. Nok et eksempel på hvor rask enkelte er til å dømme. Og når dette ikke skjer, anklager de prosessen for å være feil/bullshit/new age-feelgood-pølsevev. I realiteten er den ikke feil, men ganske så fantastisk!

Se på det slik: Barn er gode eksempler på dette, uten at de er klar over det. Tenk deg et barn som vil ha en spesifikk gave til jul og får det. Det var ikke magi. En haug med ting fant sted bak kulissene for å få dette til å skje:

  1. Han tenkte på noe han virkelig ville ha
  2. Han tenkte på det MYE
  3. De tankene fikk ham til å ta spesifikk handling som resulterte i oppnåelsen av å innhente hans ønske
  4. Han fortalte om ønsket til foreldre, venner og familie – alle rundt ham visste hva den ungen ville ha til jul
  5. Han skrev ønskeliste/brev til Julenissen som nok en gang forsterket hans ønske

Og vet du hva? Han FIKK gaven sin!

Ser du? Han brukte energi og ressurser og fikk det til å skje!

Dette gjelder ikke kun materielle ting. La oss si at en forfremmelse er tilgjengelig på kontoret. Hvem tror du kommer til å få forfremmelsen? Fyren som sitter i sitt avlukke og sier til seg selv: «Jeg kommer aldri til å få den forfremmelsen, jeg VET de kommer til å gi den til noen andre. Livet er ikke rettferdig!»? Eller tror du fyren som tar handling i retning av å forfremmelsen vil få den? Han sier: «Denne forfremmelsen er min. Jeg kommer til å få denne forfremmelsen!» Han spør: «Hva kan jeg gjøre for å bli forfremmet? Hvilke steg kan jeg ta? Livet er godt, jeg er takknemlig, jeg kommer til å få dette!» Basert på disse to eksemplene, hvem trekker muligheten til seg, og hvem skyver den fra seg? Jeg vet jeg ikke ville gitt den til Mr. Sure Pessimismesen borti hjørnet.

I følge Wikipedia sier Law of Attraction at mennesker opplever fysiske eller mentale manifestasjoner som korresponderer med deres predominerende tanker, følelser, ord og handlinger og at mennesker derfor har direkte kontroll over virkeligheten og sine liv gjennom tanken alene.

Videre heter det at en persons bevisste og underbevisste tanker, følelser, tro og handlinger vil tiltrekke korresponderende positive og negative opplevelser, eller «harmoniske vibrasjoner.»

Enkelt sagt tilsier Law of Attraction at «du får det du tenker på, dine tanker avgjør dine opplevelser.»

Hmm, spennende, ikke sant? :)

Til og med buddhismens grunnlegger, Buddha, sa: «Det du har blitt er et resultat av det du har tenkt.»

Bare husk at hvis Law of Attraction skal virke (til din bevisste fordel), vær takknemlig for alt du har. Tenk i retningen av ting du vil ha, ikke ting du IKKE vil ha. Ta handling. Bruk energi og ressurser. Ha det fint og ha et flott liv!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 25. april 2012 klokken 16:28 i kategoriene: Bevissthet, Business, Inspirasjon, Jobb & Karriere, Law of Attraction, Penger, Produktivitet, Selvutvikling, Suksess, Verden & Samfunn,

LESERNE MENER:
1 kommentar så langt

[...] …og ikke minst hva du kan gjøre for å løse mange av disse problemstillingene! Nøkkelordet er å være spesifikk på hva du vil ha. Husker du gutten som fikk ønsket sitt oppfylt til jul i forrige innlegg – og hvilken virvelvind han satte i gang for å oppnå det? Vi har mye å lære av vår egen barndom! [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere