Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Sponset: Velg din personlige komfort med KLM

Skrevet av Sindre | 14. april, 2012

Dette innlegget er sponset av KLM. Innlegget er skrevet av Glabladet.

Vi er alle misunnelige på fugler fordi de kan fly. I tusener av år har mennesker bokstavelig talt sett opp til dem og lurt på: «Hvordan i heiteste kan vi kopiere denne teknikken?»

Som mange kanskje vet, var det Wright-brødrene som foretok den første kontrollerte flygningen i 1903, og æren for å ha oppfunnet flyet tilfaller ofte dem. Men de var langt ifra de første som prøvde seg. Spor av flygning kan finnes så langt tilbake som i gresk mytologi. Men Ancient Aliens-teoretikere vil selvfølgelig hevde at aliens var først. Leonardo DaVinci prøvde seg også med noen spenstige utkast, for ikke å glemme at den franske spåmannen Nostradamus forutså en mystisk fremtid hvor «jernfugler» i «den nye byen» ville forårsake det mange mener må ha vært 11. september.

I dag er vi vant til å ha disse mystiske maskinene dundrende over oss opptil flere ganger daglig. Flyet har ikke bare vist seg nyttig som en spektakulær måte å få et nytt perspektiv på den roterende kulen vi kaller «jorden»; det har blitt en av de mest praktiske, sikre og kjappe måter å komme seg til forskjellige steder i verden på.

Mange er redd for å fly, men statistikken tilsier at sjansen for en flyulykke faktisk er ustyrtelig …liten! Faktisk er man mer utsatt for en ulykke i bilen på vei til eller fra flyplassen. Grunnen til denne frykten er at når det først skjer en ulykke med et fly, så er det stor sannsynlighet for at man omkommer. Flyulykker får også enorm oppmerksomhet fra media, i motsetning til de 7 daglige bilulykkene på riksvei X, som knapt nok nevnes med et par ord i løpet av noen kjappe sekunder.

Anyway, KLM tar ytterligere steg for å gjøre flyopplevelsen enda mer komfortabel for sine passasjerer. Du kan nå reservere ekstra komfortable seter opptil 90 dager før avgang, som gir deg muligheten til å lene deg tilbake, slappe av og strekke ut beina, eller å sitte sammen i en rekke med bare 2 seter. Løsningen heter «Economy Comfort» og er ikke en ny klasse, men en tilleggssone som du vil finne fremst på den allerede eksisterende økonomiklassen av flyet.

Med andre ord kan du se frem til en mer behagelig og avslappende reise neste gang du skal fly, ved å velge «Economy Comfort» hos KLM. :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på lørdag 14. april 2012 klokken 16:32 i kategoriene: Omtaler, Teknologi, Video, Vitenskap,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!



Sponsorer

Tekstlinker

Partnere