Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Du taper bare når du slutter

Skrevet av Sindre | 18. mai, 2012

Å lykkes er ikke så vanskelig når du tenker på det. Alt som kreves er utholdenhet og en minimal mengde sunn fornuft. «Sunn fornuft»-delen går ut på å lære av dine feil og sørge for at du ikke gjentar dem. Hvis du klarer det, og er villig til å fortsette å prøve, vil du før eller siden lykkes.

Jeg sier ikke at det er enkelt. «Fortsette å prøve»-delen kan være nokså tungvint til tider. Det kan hende du må ofre tid med venner, underholdning, reiser og mye mer. Men hvis du er villig til å betale den prisen, vil du som sagt lykkes, før eller siden.

Husk: – «Entrepreneurship is about living a few years of your life like most won’t, so that you can live the rest of your life like most can’t!»

Med andre ord vil du bare tape i spillet hvis du kaster inn håndkleet og gir deg. Selv om du fortsetter å feile til du blir blå og grønn i trynet, vil det fremdeles ikke være over inntil du enten slutter, eller endelig klarer det. Dette er de eneste mulige utfallene.

Du har sannsynligvis hørt om spillet Angry Birds, ikke sant? Det er det mest populære spillet på mobile plattformer akkurat nå, med over 1 milliard nedlastinger (inkl. alle versjoner i alle formater) siden lanseringen i desember 2009. Som en konsekvens av denne suksessen, er Rovio, selskapet bak spillet, nå verdt over 2 milliarder dollar.

Hvordan klarte de å få en slik hit? Med utholdenhet og litt sunn fornuft. Hvordan jeg vet dette? Fordi de lanserte 50 spill som ikke kom noen vei, før de traff blink og gjorde et kvantesprang med Angry Birds.

Du taper bare når du slutter.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 18. mai 2012 klokken 18:05 i kategoriene: Bevissthet, Business, Inspirasjon, Produktivitet, Selvutvikling, Suksess, Teknologi,

LESERNE MENER:
1 kommentar så langt

[...] Hvis det ikke er noen negativ konsekvens av å mislykkes, vil det bli altfor lett for deg å slutte. Og du taper bare når du slutter. Så ideelt sett bør det skapes en reell motstand mot å slutte, sånn at det vil være vanskelig eller uaktuelt å snu når du først har begynt. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere