Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Sponset: Passer kredittkort for deg?

Skrevet av Sindre | 25. september, 2012

Innlegget er sponset.

Hvis du lurer på om kredittkort er noe for deg bør du lese videre. Kredittkort er ikke noe som bør anbefales alle, men det kan være en kjekk ting å ha for mange. Kredittkort passer for folk som vet de kan betale tilbake pengene de bruker før fristen går ut. La meg forklare:

På kredittkort har man en viss frist, f.eks. 45 dager, til å betale tilbake det man skylder. Betaler du innen fristen slipper du å betale renter på beløpet du har brukt. Går du derimot over tiden påløper det en rente som er fastsatt av kredittkortselskapet. Med andre ord: Du vil betale tilbake før fristen.

Dersom du ikke er en overivrig forbruker og ikke kjøper alt du har lyst på til enhver tid, vil et kredittkort kunne passe fint for deg. I tillegg er kredittkort gratis å ha. Du skylder KUN penger når du faktisk har brukt kortet. Og inntil fristen går ut (f.eks. 45 dager) kan du altså betale tilbake akkurat det du har brukt, og du slipper å betale renter.

Hvis du føler deg ‘lost’ i en kredittkortjungel av valgmuligheter; fortvil ei. Det finnes mange gode guider på nettet til kredittkort, som f.eks. kredittkortguide.no.

Kredittkort passer også for de som ønsker en ekstra sikkerhet når de handler på nettet. Dette fordi man er forsikret mot svindel og tull man kan bli utsatt for. Dermed; skulle du bli utsatt for svindel, vil du få det dekket på forsikringen hos kredittkortselskapet.

Kredittkort passer ikke for folk som tror de har fått seg en «ekstra inntekt» når de har fått seg kredittkort. Denne «ekstra inntekten» vil fort bli til en gjeld langt oppover ørene. Bruk kredittkort med måte, ikke som en ekstra inntekt. Så er du trygg.

Som om ikke kredittkort alene var nok, kan du også finne ut mer om beste forbrukslån, ved å besøke kredittkortguide.no/forbrukslan. Klikk deg inn for å lese mer info om forbrukslån på nettsidene deres.

***

Ønsker du ditt produkt, tjeneste eller nettside omtalt på Glabladet? Ta kontakt her for mer informasjon.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 25. september 2012 klokken 3:54 i kategoriene: Omtaler, Penger,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere