Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

En ny dag kommer!

Skrevet av Sindre | 09. november, 2012

Ahh… Det er på dager som denne at undertegnede synes det er litt ekstra godt å kunne jobbe hjemmefra. For, selv om jeg er bergenser og dermed pålagt å late som om «jeg tåler dette», er sannheten, for mitt vedkommende, at det kan bli litt mye noen ganger… Jepp, selv om det «ikke regner i Bergen, vi bare har litt høy luftfuktighet», er det sannelig godt å slippe å måtte plaske rundt i øs-pøsende-regnvær hver eneste dag, for å komme meg frem og tilbake til frivillig slaveri jobb. :)

Når værgudene har latt kranen renne litt for lenge, som f.eks. i 2006, da vi hadde 60 dager med regn her i Bergen (og da jeg, tro det eller ei, hadde en vanlig jobb og dermed måtte kjenne realitetens nådeløse våthet hver bidige dag… :shock: ), kan det være lett å glemme at det vil komme en ny dag, og at vi før eller siden vil kunne danse i solens varme glød igjen.

Jeg kom til å huske på at dette ble ypperlig demonstrert i en noe uvanlig musikkvideo fra år 2000, som jeg dermed sporet opp på YouTube, og bestemte meg for å mekke dette innlegget rundt. Artisten «Twin» var svensk, så værkartet i videoen kjenner vi godt fra før. Så nyt denne fantastisk inspirerende videoen og husk: Det kommer en dag i morgen… eventuelt om 60 dager… :?


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 09. november 2012 klokken 13:14 i kategoriene: Humor, Inspirasjon, Musikk, Video,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere