Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Hvordan skape positive ringvirkninger og forandre verden

Skrevet av Sindre | 18. desember, 2012

I en verden hvor nyheter og media prøver å male et svartere bilde av verden enn vintersolverv, er det slettens ikke så mye som skal til for å spre litt håp, glede og å gjenopprette troen på menneskeheten.

Min venn, Morten, stakk like gjerne ut i gaten og ga bort gratis julegaver til folk, mens det hele ble filmet. Konseptet er inspirert av filmen Pay It Forward (som undertegnede ikke har sett, men blir nødt til å se nå). Mitt håp er at ved å dele denne videoen videre, vil enda flere få se den, forstå konseptet og la seg inspirere til tilsvarende gode gjerninger. Sammen kan vi ta de første stegene for å skape små, positive endringer i verden, som på sikt kan (og vil) gi ringvirkninger. :)

7:45-8:08 = My favorite part! :lol:

PS. Jeg vet at dette innlegget på en måte oppfordrer til å være travel, i sterk kontrast til innlegget jeg postet for en time siden. Men ingen regler uten unntak – faktisk er dette noe som fint kan gå innunder en av «de få tingene av STOR betydning!» ;)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 18. desember 2012 klokken 20:26 i kategoriene: Bevissthet, Inspirasjon, Law of Attraction, Selvutvikling, Suksess, Verden & Samfunn, Video,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2014 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |