Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Glabladet 5 år – Kake og is all around!

Skrevet av Sindre | 01. februar, 2013

Jeg er ikke så veldig fan av å skrive lange jubileumsinnlegg hvor jeg skryter hemningsløst av meg selv og alt jeg har oppnådd, så jeg gjør dette innlegget short and sweet. (Vil du likevel lese et mer utfyllende «5 års-innlegg», les det jeg skrev i desember.)

I dag er det altså 5 år siden jeg startet det hele. Det skal jeg herved feire med å spise kake og is.

I kveld blir det kanskje til og med noen øl! :shock:

Men i neste uke kommer jeg til å inkludere leserne i feiringen, ved å lansere min helt nye tjeneste her på Glabladet. Det er kanskje den beste dealen jeg har tilbudt noengang. Jeg kommer til å skrive et innlegg om det, samt sende ut en mail til alle som mottar nyhetsbrevet, i neste uke.

Jeg har tenkt å feire i hele februar – ikke bare i dag. Så se opp for flere nye ting og forandringer fremover. Hvis feiringen blir ekstra bra, forlenger jeg den kanskje ut resten av året. ;)

Okey, så dette var et relativt kryptisk innlegg. Tilbake til noe vi alle kan forstå: Kake og is! (Og øl!)

Og ikke minst: Tusen takk for støtten gjennom disse 5 årene, alle sammen. Takk for at dere har hjulpet siden å vokse og gjort det mulig for meg å følge drømmen min. Det setter jeg uendelig stor pris på!

Love and høggz.

- Sindre


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 01. februar 2013 klokken 13:34 i kategoriene: Blogging, Generelt,

LESERNE MENER:
1 kommentar så langt

[...] Nå som jeg har drevet Glabladet i 5 år, kan jeg med hånden på hjertet si at jeg har valgt riktig strategi. Jeg har bygget opp businessen min under merkenavnet «Glabladet», som flere og flere finner ut av, og kundene står i kø som aldri før. (Derfor blir faktisk lanseringen av den nye tjenesten jeg nevnte i forrige innlegg utsatt litt til.) [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere