Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Psy – «Gentleman» bannlyst i Sør-Korea

Skrevet av Sindre | 18. april, 2013

Sør-Korea tar verdigheten til sine trafikkjegler veldig, veldig alvorlig. Som du sikkert har fått med deg, har Psy sluppet oppfølgeren til sin internasjonale hit «Gangnam Style». Den nye singelen, «Gentleman», følger sangeren på en ellevill rampetokt.

Videoen har allerede fått 150.000.000 visninger på YouTube, men det sørkoreanske nettverket KBS har bannlyst klippet for en veldig spesiell grunn. Nei, det er ikke oppkneppingen av bikinioverdeler til intetanende jenter som har fått nettverket til å reagere. Ei heller det gamle «lukt på finger’n min»-knepet eller å trekke vekk stolen under folk. Nope; i de første sekundene av videoen sparker nemlig Psy en trafikkjegle hvor det står «Parkering forbudt».

KBS har merket videoen som upassende pga. kjeglesparkingen og uttalt: «KBS’ standarder er svært forskjellig fra internett, online kringkastere eller kabel-TV. Dette er fordi nettverket er sett av alle, uavhengig av kjønn og alder. Spedbarn og barn har ikke utviklet dømmekraften og har en tendens til å følge det som vises på TV».

Think of the children, Psy! Nedenfor kan du se klippet selv. Bare ikke klandre meg hvis du føler deg tvunget til å utøve vold mot en uskyldig kjegle etterpå.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 18. april 2013 klokken 23:04 i kategoriene: Musikk, Verden & Samfunn, Video,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere