Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Hva skjer med norsk og skandinavisk fotball?

Skrevet av Sindre | 28. november, 2013

Innlegget er skrevet av annonsøren.

VM-kvalifiseringen er akkurat over, og det er nå et faktum at ingen skandinaviske lag kommer til å representere landet sitt i verdens gjeveste fotballturnering neste år i Brasil. Hva har skjedd med skandinaviske fotballag de siste 10 årene?

Vi stiller spørsmålet fordi det nesten var en selvfølge at skandinaviske lag kom til å være i VM og EM på 90-tallet. I 1994 kom Norge sist i gruppen kun på målforskjell, da alle lagene sluttet på 4 poeng. I gruppen fant man store fotballnasjoner som Mexico og Italia, i tillegg til Irland. I 1998 derimot kom Norge til sluttspillet for første gang etter å ha slått Brazil i gruppespillet. Ingen kunne tro sine egne øyne når Norge sendte Marokko og Skottland ut av gruppespillet. Det var kun et mål fra Italia i 8-delsfinalen som sendte Norge ut av mesterskapets sluttspill.

Ting har virkelig forandret seg siden den gang. Siden Norge var meget høyt på FIFA-rankingen foran trekningen til årets kvalifiseringsrunde for VM i Brazil ble det en relativt enkel gruppe for Norge. Med lag som Sveits, Island, Slovenia, Albania og Kypros som motstandere skulle man tro at sjansene var store for at Norge skulle kunne gå videre å spille i Copacabana-mesterskapet i Brazil neste år. Til og med betting-selskapene tilbydde lave odds for at Norge kom til å spille i turneringen, noe som betydde at sjansene var store. Hvis du hadde satt penger på Norge hadde du sikker blitt svært skuffet da landet vårt ikke engang klarte å kvalifisere seg for playoffen.

Det er ikke lenge til EM-kvalifiseringen starter, og du har igjen muligheten til å sette penger på vårt «kjære landslag». Føler du at sjansene er større for å vinne under Per Mathias Høgmo? Da kan det være lurt av deg å sette noen kroner på at Norge kommer til å spille i EM om drøyt 2 og et halvt år. Et sted som tilbyr svært mye nyttig informasjon om sportsbetting på nett er Norsknettcasino.net. Her kan du lese mer om de største bonusene blant betting-selskaper på nett, og hva slags tilbud de forskjellige selskapene har.

Det er selvfølgelig ikke bare landslaget norske fotballentusiaster kan satse på. Det skjer mye spennende i Norges gjeveste liga, Tippeligaen. Strømsgodset klarte å vinne ligaen med Ronny Deila og hans nytenkende måte å styre laget på. Kan de klare å kvalifisere seg for Champions League neste år? Hva med Rekdal? Kan han snu skuta i Vålerenga og vinne ligaen foran Godset neste år?

Det er mange spennende oddstilbud på nett, så hvis du føler at du har en magefølelse på hvem som kommer til å vinne, kom deg på nett og tipp i vei!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 28. november 2013 klokken 17:34 i kategoriene: Omtaler,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2016 | >> Personvern | >> Disclaimer |