Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Nye Bose QuietComfort 20-hodetelefoner

Skrevet av Sindre | 27. november, 2013

Bose kontaktet meg i forbindelse med en kampanje for deres nye hodetelefoner og spurte om jeg ville skrive et innlegg om dem. Det er dermed ikke til å skyve under en stol at dette

innlegget er SPONSET!

Jeg har dessverre ikke hatt anledning til å teste disse hodetelefonene, og kan dermed ikke gi en grundig, personlig omtale. Men jeg kan gi deg en reklamesnutt:

Som du ser fjerner de støy fra omverdenen, sånn at du på sett og vis kan stenge verden ute med musikken din. Hvis dette virker litt risikofylt for noen, skal det nevnes at støyreduksjon er valgfritt. Du kan simpelthen velge «oppmerksomhetsmodus» for å slippe inn litt lyd.

Selv bor jeg for tiden midt mellom to bråkmakere av noen naboer, som smeller opp dørene, tramper i gangen, og smeller dørene igjen når de er tilbake. Så jeg kunne fint ha tenkt meg Bose QuietComfort sin støyreduksjon i ørene konstant, uten nødvendigvis noen musikk. Om jeg hadde hørt brannalarmen vet jeg jo ikke, men det er nå heldigvis ikke så ofte den går. :)

Som musikkprodusent er jeg svært opptatt av god lyd, og Bose lover at disse hodetelefonene innfrir også på det området. Deres TriPort®-teknologi og Active EQ virker sammen for å gi musikken dybde og balanse som skal holde lyden frisk og levende. Selv om jeg stort sett har foretrukket headsett som ikke stikkes inn i ørene, er det godt mulig at disse hodetelefonene kunne forandret min mening, hvis de patenterte StayHear®+-proppene har så myk og god passform som Bose sier; man trenger visstnok ikke å stappe disse inn i ørene, og de holder seg likevel på plass.

Man har en kontrollmodul lett tilgjengelig, så alt kan enkelt kontrolleres med et par knappetrykk, og batteriet lades opp på kun to timer via en medfølgende USB-kabel, noe som gir opptil 16 timers spilletid. Og selv om batteriet skulle gå tomt, spiller musikken likevel med samme ytelse som alminnelige hodetelefoner. Det er altså kun støyreduksjonen og Active EQ som ikke fungerer uten strøm.

Hvis dette høres interessant ut, les mer om Bose QuietComfort 20.

***

Ønsker du ditt produkt, tjeneste eller nettside omtalt på Glabladet? Ta kontakt!


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 27. november 2013 klokken 3:24 i kategoriene: Omtaler, Teknologi, Video,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2014 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |