Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

5 inspirerende sitater for bloggere (og andre)

Skrevet av Sindre | 01. januar, 2014

Føler du deg noen ganger lite selvsikker som blogger? Det kan skje de fleste i blant. Dessverre fører det til at noen gir opp innen få uker (eller før de i det hele tatt starter bloggen.)

Vi har alle øyeblikk der veien foran oss kan virke lang og humpete. I slike stunder kan noen enkle visdomsord være alt man trenger for å komme til det neste steget. Derfor har jeg her samlet 5 inspirerende og motiverende sitater som kan komme deg til unnsetning i en sådan stund.

1: “Don’t worry about failures, worry about the chances you miss when you don’t even try.”
– Jack Canfield

«Hva hvis ingen leser bloggen min? Hva hvis jeg ikke klarer å tjene penger på den? Kanskje det ikke er verdt forsøket…» Høres det kjent ut?

Hver eneste «eliteblogger» du vet om har feilet en gang mange ganger i fortiden. Noen har kanskje startet flere blogger før de kom noen vei. Og likevel, uten all feilingen ville de aldri ha lyktes.

2: “There is only one way to avoid criticism: do nothing, say nothing, and be nothing.”
– Aristoteles

Kritikk kan være tøft og sårende for mange. Men ikke la frykt for kritikk stoppe deg i å blogge. En negativ kommentar kommer ikke til å ødelegge bloggen din (og du vil trolig bli overrasket over hvor positive de fleste kommentarene er.)

Hvis familie og venner ikke «fatter» bloggegreien din, finn likesinnede, støttende venner online.

3: “The elevator to success is out of order. You’ll have to use the stairs … one step at a time.”
– Joe Girard

Det kan være veldig fristende å tro at det finnes «quick fix»-løsninger, spesielt innen blogging, hvor nye muligheter utvikles i høyt tempo. Skruppelløse markedsførere som lover deg rikdom over natten utnytter denne illusjonen for alt den er verdt.

Sannheten er at suksess oppnås steg for steg. Selv folk som ser ut som en «suksess over natten», er nesten helt sikkert ikke det!

4: “Either write something worth reading or do something worth writing.”
– Benjamin Franklin

En veldig relevant regel for bloggere. Skriv aldri et innlegg bare for å ha nytt innhold på bloggen. Skriv bare innhold som er verdt lesernes tid.

Å «gjøre noe som er verdt å skrive om» er en god idé når du mangler materiale. Du trenger ikke nødvendigvis gjøre noe superdramatisk – du kan ganske enkelt lese en bok eller ta et online kurs og blogge om hva du har lært.

5: “In between goals is a thing called life, that has to be lived and enjoyed.”
– Sid Caeser

En felle bloggere har en tendens til å gå i er å være for fokusert på sine mål. Selvsagt må du legge inn en del arbeid for å lykkes, men du vil ikke at målene skal overta for alt annet i livet.

Ta en frihelg i blant. Vær sammen med venner og familie. Post mindre regelmessig under høytider. Bloggen din vil fortsatt være der når du kommer tilbake.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 01. januar 2014 klokken 19:12 i kategoriene: Blogging, Inspirasjon, Suksess,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2014 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |