Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Den livsviktige mentale endringen du må gjøre dersom du ønsker å forandre din negative partner

Skrevet av Sindre | 28. januar, 2014

Jeg kom over et innlegg i et businessforum som egentlig ikke var helt relatert til diskusjonen, men som likefullt er svært relevant for de det måtte gjelde: Nemlig når partneren din er konstant negativ. Kanskje har du vært i en sånn situasjon før? Kanskje du er i et sånt forhold nå?

I så fall, les videre.

Innlegget lød som følger:

Min kone gikk gjennom en deprimert tilstand de siste årene. Vårt ekteskap led og vi ble fjern fra hverandre. Jeg har alltid følt at hun pumpet negativitet ut i universet. Hun var alltid sint for et eller annet, eller snakket nedsettende om andre, og det gjorde meg irritert. Jeg ville at hun skulle se hvor irritert jeg ble pga. negativiteten hennes, men det førte bare til mer av det samme. Det ble etterhvert såpass uutholdelig at jeg vurderte å forlate henne. Jeg fortsatte å fortelle meg selv at hun trakk meg ned. De fleste fortalte meg at «du ikke kan omgi deg med den slags negativitet, det vil bare hindre deg i å bli lykkelig og suksessfull». Så jeg overveide å forlate henne enda mer.

Så en dag det bare falt alt på plass. Det hele passet sammen som et puslespill, og jeg løste det. Og livet mitt akkurat nå er helt utrolig. Hennes negativitet var så smittsom at den spredte seg som ild i tørt gress til alle som var rundt henne (og spesielt meg siden jeg bodde sammen med henne). Og jeg prøvde desperat å forandre henne fordi jeg hatet å se henne på den måten. Men plutselig sto svaret foran meg dette ene øyeblikket… Jeg visste at jeg kunne snu det, på grunn av naturlovene. Jeg hadde sett etter løsningene på feil sted. Jeg kom ikke til å forandre henne ved å kjefte på henne eller fortelle at hun måtte slutte å være så negativ. Det jeg gjorde var å bli så overstadig positiv, glad og munter og gjorde en endring inni meg selv, at det sakte begynte å smitte over på henne, og til slutt ble måten jeg samhandlet med henne og andre så smittsom at hun begynte å ta etter mine holdninger og atferd. Det var gjennom min positive holdning og de endringene jeg gjorde i meg selv, som spredte seg som ild i tørt gress til min kone.

Så det BESTE rådet jeg noensinne kan gi noen hvis de vokser bort fra sin kone er ikke å prøve og redde henne eller få henne til å gjøre noe. Du endrer deg selv og blir den personen du trenger å være, og gjør det med så mye ambisjon og hjerte at det blir så endeløst smittsomt! Når du lærer at du kan gjøre dette, kan du virkelig se hvordan du kan påvirke andre gjennom din egen adferd. Det er utrolig å se hvor mye innflytelse du virkelig har ved å utstråle positiv energi.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 28. januar 2014 klokken 17:42 i kategoriene: Bevissthet, Law of Attraction, Samliv, Selvutvikling, Suksess,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2014 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |