Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Vær kreativ – finn penger til det du virkelig ønsker deg!

Skrevet av Sindre | 14. mai, 2014

Dette gjesteinnlegget er skrevet av Camilla Kristiansen fra Stylistaz.com. Camilla jobber som siviløkonom, stylist og forfatter.

Er lommeboken litt tom og du trenger penger til å kjøpe en ting du virkelig har lyst på? Les videre jeg gir deg kreative tips til hvordan du kan få råd til din drømmeting.

Hvor ofte hører vi ikke at det er penger som stopper en i å få fulgt drømmen sin, kjøpt seg en drømmereise eller tatt det kurset som du alltid har hatt lyst til å investere i? Det skjer ofte at en bare slenger ut av seg “Hadde bare en hatt millioner på bok da hadde alt løst seg”. Men nå viser det seg i undersøkelser som er gjort at de som blir millionærer og som vinner i Lotto etc bare etter ett par år er tilbake der de var. Endel har fått investert noe i huslån osv men det viser seg at de fleste sløser vekk penger, låner til familie osv og vips er pengene vekk.

Det er her selve tankesettet til millionærene kommer inn. De har bestemt seg for å være rike og investerer pengene sine ikke sløser de vekk.

Du mener kanskje at du har dårlig råd og at penger kun kommer til deg via din faste lønn…det er ikke sånn. Jeg skal vise deg hvordan du kan skrape sammen penger til din drøm. Enten det er å kjøpe deg en ny jakke, handle gaver til jul eller spare pengene til å nedbetale lån så er det kreative måter du kan finne penger på. Du er faktisk rikere enn hva du tror…

10 kreative måter å finne mer penger og skjulte skatter på

  • Har du venner eller familie som skylder deg penger? Tenk etter og gi dem en hyggelig påminnelse om at det hadde vært fint å fått tilbake de kronasjene som ble lånt av deg. Avslutt med smileblunkefjes så er alt ok:-)
  • Har du liggende klær i skapet med lappen på som du kunne levert og fått tilbake penger? Har du liggende noe du burde klagd på og fått tilbake penger fordi varen ikke leverte opp til det som var lovet? Claim it now! Har du liggende gavekort på diverse butikker, behandlinger, pengekort etc let de fram og bruk de.
  • Hva med gamle bankkontier du har glemt av. Sjekk opp i alt av bankontoer og finn ut av hvor mye du har stående. Avslutt disse og gjør det lettvint og opprett heller alt i ett. Skandiabanken er min favoritt:-)
  • Hva med sedler og mynter i utenlandsk valuta? Finn de fram og veksle inn evt gjør klar til neste reise du skal på.
  • Har du utestående kredit hos forsikringsselskaper eller penger stående på Coop medlemsfordelkortet ditt? Sjekk opp og løs ut!
  • Du kan også ha liggende flaxlodd, uavhentet gevinst på norsk tipping.
  • Kanskje du er en av de som engang samlet på mynter. Har du ett glass stående så kan du veksle inn og heller få deg ett par lapper du kan spare videre.
  • Du kan også ha liggende penger hjemme. Let under sofa, senger, i gamle vesker, i gamle jakker, bukser du ikke bruker osv.
  • Mange har i dag opptjente pensjonspenger i private selskaper som du faktisk kan hente ut når du vil. Det har jeg selv gjort og fikk ut over 20.000,-. Pengene kan du investere i å nedbetale gjeld eller reise på drømmereisen. Jeg er selvsagt for å spare til pensjon men det er faktisk i dag vi lever. Man vet aldri og litt risiko må man ta. Den beste pensjonsparingen du kan gjøre er å nedbetale lån.
  • Tilslutt du har sikkert masse ting du kan selge. Pent brukt babytøy, desiger klær, skiutstyr, sykler, kano, båt, bøker osv osv. Kvitt deg med ting som tar opp plass og som ikke hører til i livet ditt lengre.

Jeg har enda flere ting på min liste hva jeg gjør hvis jeg virkelig vil ha en ting. Penger er egentlig ingen hindring det er bare du som setter stopper for deg selv.

Du har mer rikdom rundt deg enn du tror. Gå gjennom denne listen og skriv opp alt du har av uavhentede penger og jeg kan love deg du blir overrasket. Som alltid, øvelsen funker kun når du faktisk gjør den. Det nytter ikke å sitte å notere i hodet ditt. Skriv det ned!

Lykke til!

For flere tips meld deg på ukentlig nyhetsbrev på http://stylistaz.com


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 14. mai 2014 klokken 6:22 i kategoriene: Inspirasjon, Penger,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2016 | >> Personvern | >> Disclaimer |