Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Ny låt (og musikkvideo): Corwana – The Nights

Skrevet av Sindre | 08. april, 2016

«Sangen er ment som en hyllest til den tiden av døgnet de villeste og rareste tingene forekommer, men også til den tiden av døgnet jeg føler meg mest kreativ.»

Yo, bloggen! Det var lenge siden! Tenkte å legge ut et innlegg her på Glabladet for å fortelle om min nye låt, under main-prosjektet mitt «Corwana», kalt «The Nights».

De som måtte huske noe som helst fra mine mer aktive Glabladet-dager, husker kanskje at jeg er av den typen som alltid er mest kreativ om natten. Og som nevnt innledningsvis, er det dét denne sangen er en hyllest til, samt alle de elleville opplevelsene og merkelige tingene som skjer meg på denne tiden. Det er en låt som kunne passet godt inn i klubbene på Ibiza, som du bare kan danse og drømme deg vekk til, men som også kan egne seg ypperlig å jogge og trene til.

For aller første gang i historien følger det med en musikkvideo til denne låten. Videoen lagde jeg selv via en tjeneste på nettet, som kostet meg et sted mellom 250-300 kroner å bruke. De kunne tilby et helt greit utvalg av stock videoclips, som jeg har satt sammen rundt et valgt tema. Merk at jeg ikke hadde noen kontroll over når de forskjellige bildene ble vist. Hadde jeg kunnet kontrollere redigeringen av videoen, ville den nok blitt satt sammen på en enda mer passende måte, i forhold til musikken, men jeg er likevel noenlunde fornøyd med resultatet! Videoen kan du se (og låten kan du høre) her:

Musikkvideoen er ment å illustrere teknologien som ligger bak denne typen musikkproduksjon (og forøvrig nesten all annen musikk i våre dager); lyspæren og strømmastene er ment som et symbol for dette. De svevende bildene er ment å fremme følelsen musikken gir; at man føler seg svevende og at verden er vakker. Fyrverkeri for å illustrere en nærmest orgasmisk følelse ved take-off. Timelapse av biler for å illustrere tempo. Abstrakte søyler for å illustrere hjernen som jobber med låten. 😉

Se gjerne videoen ovenfor på nytt, med dette i tankene!

Denne gangen lagde jeg også en lang versjon av låten – perfekt for DJ’er som vil mikse den inn i settet sitt. Denne versjonen skiller seg noe fra originalen ved at den har en lenger oppbygging (og nedbygging på slutten), samt at piano-breaken kommer rett før lead-synthen begynner å bygge seg opp (vs. i begynnelsen av låten i den korte versjonen.) Det er også lagt til en liten nedbygging midt i hovedpartiet, for så at den bygger seg opp igjen og spiller siste resten av partiet. Dette ble muligens noe innviklet forklart, men blir mer forståelig når du hører de to versjonene og sammenligner de. (Kanskje uansett mest interessant for musikkprodusenter, dette.)

Her kan du høre den extended, DJ-vennlige versjonen:

Jeg håper dere liker denne låten, og eventuell feedback dere måtte ha, kan sendes inn via kontaktsiden. Den har allerede blitt godt mottatt av min vanligvis-ikke-trance-lyttende-kjæreste, som har sagt at det er hennes nye favoritt av sangene mine, så det lover jo godt.

Og hvis jeg kan komme med én request – spesielt hvis du faktisk liker den: Spill den når du går på fest, fortell om den til venner og venninner… Del musikkvideoen på Facebook!

LINK TIL DELING: https://www.youtube.com/watch?v=yAygpZXM79U

Jeg ønsker jo selvsagt mer oppmerksomhet rundt musikken min, selv om det i utgangspunktet er en hobbyaktivitet. Men jeg kan ikke unngå å se på medbergensere som Kygo og Alan Walker, som begge er yngre enn meg, og gjør det kjempebra innen elektronisk musikk, og tenke: «Hvorfor ikke meg?» Talentet er der, sånn delvis, muligheten er der (internett), men jeg kommer ingen vei hvis ikke musikken (som forhåpentligvis fenger), sprer seg, via word of mouth. Så all drahjelp der hadde blitt satt uendelig stor pris på. Da lover jeg også flere og enda bedre produksjoner i tiden som kommer! :)

Hjelp meg å få dette til å ta av. På forhånd tusen takk! :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på fredag 08. april 2016 klokken 18:46 i kategoriene: Inspirasjon, Internettmarkedsføring, Kultur & Media, Musikk, Selvutvikling, Suksess, Verden & Samfunn, Video,

Kommentarer er stengt.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2016 | >> Personvern | >> Disclaimer |