24 år uten hull

Denne gutten har faktisk ikke hatt hull i tennene noensinne… Før nå! Derfor tenkte jeg at jeg måtte skrive denne «glasaken» mens jeg enda kan, hehe. Jeg var hos tannlegen i dag og fikk 4 dårlige nyheter. Mine 3 aller første hull… :( Samt en visdomstann som lå sidelengs 90 grader og vokste inn mot de andre tennene… Så jeg må operere den ut. Så egentlig er ikke dette en gladsak likevel.

Æsj altså. To av hullene var i samme tann (en visdomstann oppe på venstre side). Et hull på hver sin side av tannen. Like greit å sikre seg, liksom. :roll:

Det siste hullet var på baksiden av en hjørnetann. Det er rart, jeg trodde det skulle gjøre vondt å ha hull, men jeg har ikke merket noe. Det eneste jeg merket var at det var veldig ubehagelig når han skrapte med den skarpe tingen sin oppi visdomstannen… Auuu. Så egentlig skal det bli godt å få vekk det hullet.

Hører rykter om at det overhodet ikke gjør vondt å borre i dag, takket være bedøvelsen. Jeg håper det stemmer. Jeg er derimot litt mer bekymret for visdomstannen som skal ut. Hvis den ligger sidelengs… Hvor i @%#%& ligger roten da? I kjeven? Eller nedi der den skal, sånn at kirurgen må «skru’n som Beckham» for å lirke den ut?! Og dette kommer ikke til å gjøre vondt? :shock:

Right…

Velvel, jeg får la dette være en lærepenge. Aldri mer sovne uten å pusse tennene først, og aldri mer polyfasiske søvneksperimenter som i hvert fall gjør at ting som tannpuss blir svært vanskelig å holde styr på. «Jo, jeg pusset de i sted» kan fort bety «2 dager siden»… :?

Aiaiai.

Legg igjen en kommentar