3 spørsmål du kan stille deg selv for å finne ditt «livsformål»

Alle har vi et formål med å være her, men de fleste har ikke dette klart definert og famler i blinde, mens de lurer på «hva er meningen med livet?»

Og det er helt naturlig. Slik sitter jeg og undrer selv til tider – selv om jeg har prøvd å definere mitt eget formål flere ganger, og egentlig er ganske klar på hva som er hensikten med det hele, for mitt vedkommende.

Dine unike gaver og talenter er like dypt inngrodd i deg som ditt DNA, og har potensial til å lede deg ikke bare til ditt høyeste formål, men også til fullstendig personlig selvrealisering.

Når du holder deg på din vei til ditt livsformål, tjener du ikke bare andre når du leverer gavene du har å by på, men du tjener også planetens generelle velvære fordi du lever i en tilstand av lykke, glede og overflod.

Ved å bruke alle dine unike evner, vil ditt kreative uttrykk utfolde seg på en måte som ingen andre på planeten kan gjenskape.

Hvis du ikke vet om du lever ditt livsformål, er sjansen stor for at du ikke gjør det. Mennesker som ikke er på vei til sitt livsformål, bærer rundt på en konstant følelse av misnøye. Kanskje har de til og med oppnådd alt som vår ytre verden sier er nødvendig for et fullkomment liv: Pengene, jobben, forholdet, eiendelene, bilen osv… Men de føler fortsatt den truende følelsen av uro. Den virkelige årsaken til uroen deres er at de ikke er i takt med livets flow.

Mange har spurt meg hvordan de skal finne ut hva deres livsformål er, og det er faktisk ganske enkelt. Gjør det du elsker. Hvis du ikke vet hva du elsker, vil disse 3 enkle spørsmålene gjøre det klart ganske raskt.

1. Hva likte du og hva ønsket du å være da du var barn?

Som barn drømmer vi fritt om grenseløse muligheter. Vi er faktisk så heldige at vi ikke engang forstår illusjonen om begrensning som angriper tankene våre som voksne. Barn bruker all sin fritid fordypet i talentene sine, av ren glede. De liker å tegne, så de tegner. De bryr seg ikke om utfallet eller hva noen andre mener om utfallet. Det de ønsker å bli innebærer det de liker å gjøre, ikke hvor mye penger de vil tjene. Så lat som du er ni år gammel, og spør deg selv: «Hva vil jeg bli når jeg blir stor?»

2. Hvis du vant alle pengene i verden i morgen, hvordan ville du bruke tiden din?

Mange viker unna å forfølge det de virkelig vil gjøre fordi de er redde for at de ikke kan tjene penger på det. Den eneste grunnen til at du ikke kan tjene penger på å gjøre det du elsker, er at du en eller annen gang bestemte deg for å tenke på den måten. Synes du ikke det er på tide at du endrer den tanken? En tro er bare en tanke du fortsetter å tenke. Omprogrammering av tankene dine med meditasjon og affirmasjoner vil endre det du tror på.

3. Hvis du ble fortalt at du bare har 6-12 måneder igjen å leve, hva ville du gjort med deg selv?

Forvirring oppstår når du bruker all din energi på å planlegge for fremtiden. Slutt å leve for i morgen, og innse at dyrebare øyeblikk som utgjør livet ditt tikker bort – mens du leser dette. Hva føler du for å gjøre i dag, i dette øyeblikket? Hvis ikke nå – når???

***

Du vil vite når du begynner å leve ditt livsformål når du føler at du kan gjøre det du gjør resten av livet, gratis. Selvfølgelig kan det være skummelt med det første hvis du absolutt ikke aner hvordan inntekten din kommer, men du trenger ikke å hoppe «all in» på en gang. Hvordan kan du forfølge lidenskapen din deltid, bare for å få ballen til å rulle?

Til slutt, hvis du kan overstyre all frykt som dukker opp med gleden du føler når du gjør det du virkelig elsker, vil ikke økonomi være et problem. Dette er fordi glede er synonymt med velstand, to naturlig harmoniske kvaliteter ved universet. Du vil tiltrekke deg støtte mens du forfølger ditt livsformål, fordi du vil tiltrekke deg trivselen du utstråler.

2 kommentarer

  1. Henrik 14.01.2020
    • Sindre Låstad 23.01.2020

Legg igjen en kommentar