31 dager med blogging – Oppsummering

I dag er det en måned siden jeg annonserte at jeg skulle blogge hver eneste dag i 30 dager. Men jeg hadde tjuvstartet med 30 dagers-utfordringen noen dager tidligere, sånn at jeg allerede er ferdig med eksperimentet. Faktisk endte det opp med å bli 35 innlegg på 31 dager (12. januar-11. februar). Du skulle kanskje ikke trodd at «12. januar-11. februar» var 31 dager, men tell i arkivet selv hvis du ikke tror meg. :)

Og jeg er veldig glad for å ha tatt denne utfordringen. Jeg har nemlig funnet ut at… Vel… Det ikke var noe for meg. Jeg hadde faktisk ikke store vanskeligheter med å finne på ting å skrive om. Men det la likevel et ekstra press på meg i blant, da jeg ikke alltid klarte å forhåndsskrive så mange av postene som jeg skulle ønske.

Uansett har det vært en gøy og lærerik periode. Mange av innleggene har vært mindre omfattende og dype enn Glabladets lesere er vant til, men jeg er likevel ganske fornøyd selv. Jeg har også inntrykk av at de fleste leserne har «hatt det kjekt». :)

I tilfelle du leser dette innlegget i en fjern fremtid: Her er direktelinkene til arkivet for januar 2009 og februar 2009.

Jeg antar at jeg fremover kommer til å jobbe med bloggen på samme måte som jeg alltid har gjort: Et nytt innlegg 3-6 ganger i uken, ca. 12-20 innlegg i snitt pr. mnd. Jeg er veldig glad i å føle at jeg ikke har noen «forpliktelser». Da føler jeg meg mer fri og slapper bedre av. En ideell situasjon å blogge i.

Det er også godt å vite at over et år med blogging har gitt mange relevante og lesbare innlegg i arkivet. Kaizen-metoden har sikret meg et bra momentum. :) Glabladets mest aktive kommentator, Erik, har i det siste begynt å få fnatt fordi jeg alltid har et innlegg til å supplementere alle poengene hans. :cool:

Dette kommer også godt med når jeg skriver nye innlegg fordi jeg enkelt kan linke til eldre og relevante artikler som utdyper noe jeg bare knapt nevner i det nye innlegget. Jammen er jeg glad jeg ikke hoppet av bloggelasset innen 2 måneder, som 99% av alle «tro-jeg-skal-bli-bloggmillioær-av-å-putte-opp-Adsense-på-min-nye-blogg-uten-at-jeg-egentlig-har-noe-nytt-unikt-eller-smart-å-bidra-med»-bloggerne. :) (Red anm: Jeg er ikke i samme kategori som dem… Åpenbart.)

Så nå er det tilbake til hverdagen hva Glablogging angår. Jeg jobber forøvrig mye i kulissene for tiden. Jeg har 750 000 ting som skulle vært gjort, og jeg snuser på mange interessante muligheter til å tjene penger på nettet. Jeg føler at jeg er på randen av noe brukbart, men det gjelder å velge. Noe jeg alltid har slitt med…

Til sist vil jeg nok en gang rette en stor takk til de fenomenale gjestebloggerne jeg har hatt i løpet av 30 dagersperioden med daglig blogging. Marthe, Camilla, Erik og Stig! Godt jobbet og bra kjønnsfordelt. (Å faen… Glemte meg selv). (Men jeg kan jo være svært feminin til tider azza… Å guuud, sååå du den kjolen på hu schtøgga der? Fyyy fader azza…) Øh.

Hvordan vil dette ende?

Legg igjen en kommentar