Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Abonner på Glabladet

Hvis du vil holde deg oppdatert og ikke gå glipp av en eneste post fra Glabladet (noe som høres ut som en meget klok beslutning) så er det to måter du kan gjøre det på:

  • RSS-feed – Vil du ha RSS-feed kan du trykke her. Hvis du ikke har en RSS-leser fra før, kan du simpelthen velge en av de RSS-leserne som kommer opp når du følger linken, og registrere deg.
  • Epost-feed - Ved å velge Epost-feed, vil du motta en epost hver gang et nytt innlegg publiseres. For å velge dette alternativet, fyller du ut feltet nedenfor, og trykker deretter på knappen.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonnementet er selvsagt 100% uforpliktende. Glabladet kommer ikke under noen omstendigheter til å misbruke din epost-adresse, eller selge den videre til noen tredjepart, og den slags tull og tøys. Glabladet har da ingen interesse av sånt. Glabladet er her for å spre glede og nytte, ikke det motsatte. :)

Hvis du enda ikke er overbevist om at RSS er noe å bry seg om, la meg si følgende: Det vil gjøre livet ditt lettere. Spesielt dersom du leser flere blogger og/eller aviser. I stedet for å sjekke hver og en side, som du er vant til, får du ganske enkelt opp de siste innleggene fra dine favorittnettsteder på ett og samme sted. Nemlig i RSS-leseren din. Enkelt og genialt. Surfingen hører fortiden til. Ta i bruk RSS nå. Les enda mer om RSS her.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2014 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |