Adsense Secrets-oppdatering

For 3 dager siden anbefalte jeg en eBok her på Glabladet. Den gjeldende boken var Joel Comms Adsense Secrets 4. Det som er spesielt med denne utgivelsen, er at Joel nærmest «gir den bort», for kun $9.95 (kun 50 kr. med dagens lave dollarkurs). Den vanlige prisen har vært $97 og $77, men for en begrenset periode kan den altså skaffes for kun $9.95.

Da boken så absolutt fortsatt trygt kan anbefales dersom du ønsker å få mer ut av din Adsense-inntjening (mine resultater har vært over all forventing), vil jeg bare si en ting til de av dere som kjøpte denne boken etter å ha lest min omtale.

Sjansen er stor for at du også ble medlem av Joel Comms Top 1% nyhetsbrev. Det som du kanskje ikke fikk med deg var at dette koster deg $29.95 i måneden. Det fikk ikke jeg med meg engang. Sannheten er at de færreste fikk det med seg, da det må ha stått godt gjemt på den superlange salgssiden hans. Joel innrømmer åpenhjertig at han «screwed up», og beklager på det sterkeste.

Hadde jeg visst dette hadde jeg selvsagt latt dere få vite det også. Joel har nå rettet opp i feilen, og har publisert to alternativer for de som vil kjøpe boken. Ett hvor det tydelig står at du kun kjøper boken og ingenting annet, og ett hvor det tydelig står at du samtidig blir med på nyhetsbrevet.

Dersom du var en av de som kjøpte boken før denne feilen var rettet opp, trenger du bare å si fra til Joel Comm når du mottar første utgave av dette Top 1%-nyhetsbrevet, og du slipper å betale for det. For å gjøre ting godt igjen, skal Joel donere bort 100% av inntektene på Adsense Secrets de neste to ukene til den veldedige organisasjonen Hearts and Hands International. Så hvis du ønsker å støtte en god sak, samtidig som du gjør et røverkjøp, anbefaler jeg deg å slå til mens $9.95-tilbudet fortsatt gjelder.

Så da håper jeg at dere som kjøpte boken etter min anbefaling får med dere dette.

Ellers kan jeg bare rapportere om hyggelige resultater etter at jeg tok i bruk Joels metoder for å implementere Adsense på best mulig måte. Kjøpesummen av boken er for lengst inntjent, og de daglige resultatene er langt bedre enn før.

Er du interessert i å lære mer om hva Google aldri fortalte deg om Adsense, samt hvordan du kan begynne å tjene mer penger på programmet, sjekk ut detaljene her:

Adsense Secrets 4 – What Google Never Told You About Making Money with Adsense

Takk til Adrian som tipset meg om Joel Comms lille «screw up»! :)

Legg igjen en kommentar