Affirmasjoner

Roger, som driver nettstedet Webartikler.com, spurte meg forleden dag om jeg hadde noe forhold til affirmasjoner. Jeg svarte som sant var at jeg ikke egentlig visste helt hva det var. Men det tok ikke lange tiden før jeg satte meg ned, leste om det, og plutselig så ordet «affirmasjoner» overalt. Jeg har faktisk benyttet meg av affirmasjoner uten at jeg visste hva det het.

Affirmasjoner er et nyttig virkemiddel når det kommer til Law of Attraction. Det går ut på at man rett og slett repeterer et positivt utsagn om igjen og om igjen, slik at tankemønsteret vårt påvirkes. Høres det logisk ut? Hvis du f.eks. gjentar setningen «Jeg mottar penger fort og enkelt» gjentatte ganger, hver eneste dag, vil tankene dine bli vant til dette, sånn at det til slutt ikke vil høres ut som en løgn lenger.

Dette er rett og slett genialt. Det er en unik måte å komme seg nærmere sine mål på. De aller fleste av oss har kanskje en drøm eller noen mål, som vi knapt nok vet hvordan vi skal formulere engang, fordi vi aldri tenker på det i så stor grad at vi virkelig mener det. Ved å ta i bruk affirmasjoner vil man automatisk trekkes nærmere sine mål. Og folk som setter seg krystallklare mål, som vet akkurat hva de vil ha, har en langt større sjans for å lykkes enn de som ikke har like klare mål. Det er derfor det er så viktig å være spesifikk i sine målsettinger.

Hvordan man sier disse affirmasjonene til seg selv er opp til deg. Finn ut hva som virker best. Ettersom jeg bare nylig fant ut om dette her, har jeg ikke noen tips til hva som funker best, men jeg antar at det kan lønne seg å si dem ut høyt, gjentatte ganger… Så mange som føles riktig eller nødvendig for deg. Gjerne mens du ser på deg selv i speilet. Ikke på håret ditt, ikke munnen din, ikke nesen din, men øynene dine.

Enhver tid du ikke har anledning til å se deg selv i et speil kan du skru på strømmen i toppetasjen litt, og tenke det gjentatte ganger i stedet. Eller si det høyt. Jeg skal definitivt begynne å prøve dette ut. Jeg tror det vil hjelpe meg å bli mer bevisst på mine egne mål og hva jeg egentlig vil.

Faktisk var jeg inne på dette med affirmasjoner i en av mine aller første innlegg på Glabladet, «Visualiser det«. Jeg brukte setningen «Nå tjener jeg til livets opphold ved hjelp av nettsiden min» som eksempel. Jeg gjentok setningen 3 ganger, for å illustrere at jeg kontinuerlig tenkte på det, og visualiserte det. Affirmasjoner kan med andre ord være en ypperlig måte å forbedre dine egne visualiseringer på. Si det til deg selv, gjenta det, se deg inn i øynene, føl følelsene av at det er sant, sperr alt annet ute, forestill deg et klart bilde i hodet av hva du vil ha, og gjør dette til en fast rutine hver dag.

Hva har skjedd siden jeg skrev «Visualiser det» 12. februar i år? Vel, jeg har gjort alvor av en av mine tidligste affirmasjoner, og er i dag sannsynligvis Norges eneste blogger som lever av å blogge, kun ved hjelp av én blogg. Jeg er ikke den eneste som tjener penger på det, men jeg er den eneste som har bestemt meg for å klare å leve av det, og jeg gjør det bedre og bedre hver eneste måned! Så visualisering og affirmasjoner virker! Jeg skal innføre affirmasjoner bevisst i mitt liv, og regner med at dette blir en god måte å oppnå enda større suksess på! :)

Legg igjen en kommentar